Şimdi Ara

Türknet Esenler'de fiber çalışması yapıyor! (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
667
Cevap
9
Favori
34.293
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İstanbul/Kartal bölgesi için bir çalışmanız veya planınız var mıdır?
  • quote:

Orijinalden alıntı: TurkNetDestek

Merhaba, mahalle bilginizi PM üzerinden paylaşabilirseniz proje ekibimize sorabilirim.

Merhaba İstanbul Esenler Ninehatun Mah. İçin Çalışma Yapılacakmı ? Nüfusa Göre En Berbat Alt Yapı Burada Çünkü Türk Telekom Vdsl Olarak Kuruluma Sahada Başladı Fakat Bitirecek Gibi Durmuyorlar Turknet Olarak Gigafiber Gelecekmi ?

• batmanlı B kullanıcısına yanıt
    Merhaba, Nine Hatun Mah. 2021 yılı planları içerisinde yer alıyor.
  • akanzii A kullanıcısına yanıt
    Merhaba, bölgeniz 2021 yılı planları içerisinde yer almıyor ama talebinizi not aldım. Proje ekibimiz ile paylaşacağım.
  • Merhaba, mahalle bilgisi verebilirseniz kontrol edebilirim.
  • TurkNetDestek kullanıcısına yanıt
    Merkez mah.
  • Merhaba, bölgeniz 2021 yılı planları içerisinde yer almıyor ama talebinizi not aldım. Proje ekibimiz ile paylaşacağım.
  • Merhaba, kontrol ettim ancak Merkez mah. 2021 yılı planları içerisinde yer almıyor. Talebinizi not aldım. Proje ekibimiz ile paylaşacağım.
    Umarım, VDSL çöp burada. Stabil hizmet vermiyor. Kablonet var o beş para etmez. Hem ucuza yüksek hızda hizmet almak isteriz

Farklı illere ne zaman gideceksiniz? Farklı bir İl talebinde bulunabiliyor muyuz?

• thelordof kullanıcısına yanıt
    Merhaba, bölgenizi iletebilirseniz talebinizi proje ekibimiz ile paylaşırım.

merhaba. mevcut vdsl müşterileri gigafiberden yararlanmak için abonelik iptali yapıp tekrar mı başvurmak zorunda

• ktmhmt K kullanıcısına yanıt
    Merhaba, adresinize kendi fiber altyapımız geldiği zaman bilgi vererek dönüşümünü ekiplerimiz yapıyor. İptal ettirmenize gerek yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TurkNetDestek

Merhaba, Nine Hatun Mah. 2021 yılı planları içerisinde yer alıyor.

Bunu Duyduğuma Gerçekten Çok Sevindim. Geri Zekalı Türk Telekom Esenler Nüfusunun En Yoğun Olduğu Bu Mahalleye Sene Olmuş 2021 Ama Vdsl Dolaplarını Yeni Kurdu Fakat Aktif Değiller Halen Bitirecek Gibide Durmuyorlar.

Merhaba, Esenler, Oruçreis mahallesi için planınız var mı? Burada Tekstilkent e yakın TOKİ blokları için epey fiber çekilmişti.

Sokağımda epey de Turknet VDSL kullanan var diye tahmin ediyorum kablosuz ağlardan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi m1980 -- 7 Şubat 2021; 16:4:47 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • batmanlı B kullanıcısına yanıt
    Merhaba, 2021 yılı içerisinde gigafiber hizmetimiz ile birlikte sizi de aramızda görmek isterim
  • m1980 M kullanıcısına yanıt
    Merhaba, ilettiğiniz adreste 2021 yılı içerisinde gigafiber planlaması bulunmuyor. Ancak ben adresi notlarıma ekliyorum. Proje ekibimiz ile paylaşacağım.

Bir Nine Hatun'lu da ben varım, çekin fiberleri kurtarın bizi malum şirketten.

• Manisa Kırkağaç Tevfikiye mah 53. Yeni sokakta 28 daireden oluşan apartman sakinleri dört gözle turknet gigafiber altyapınızı bekliyor bunun için ne yapmamız gerekir teşekkür ederiz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.