Ben övmüyorum ki TT'yi. Geç de olsa caddelerde dolap görmeye başladık. Fan sesi gelmeyen dolaplara ben de denk geliyorum ama bir hafta önce konuştuğum personel neden yanlış bilgi versin bu iddianızı anlayamadım. Malum iki arabanın yan yana geçmeyeceği kadar dar ve çok sokağın olduğu yerde birebir aynı vardır demiyorum. Hatta ben cadde ismiyle birlikte sorduğum için belki de o cadde ve civarına konmayacak anlamında dedi ama mahalle için ayrıyeten teyit ettiğini hatırlıyorum telefonda. Siz nasıl fiber çektirmeyi başardınız? Hali hazırda Kemerpark dışında proje yok bildiğim. Fatura karşılığı özel proje mi yaptırmış dolunuz merak ettim? Ekleme: memnundum derken YAPAdan bahsediyorum orada ama nedense dikkat etmemişim anlatım bozukluğu olmuş. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-F8D7B057F -- 9 Şubat 2021; 14:42:23 > |
Türknet Esenler'de fiber çalışması yapıyor! (8. sayfa)
-
-
kağıthane sultanselim mahallesi kağıthanenin en kalabalık mahallesi
-
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-F8D7B057FBen övmüyorum ki TT'yi. Geç de olsa caddelerde dolap görmeye başladık. Fan sesi gelmeyen dolaplara ben de denk geliyorum ama bir hafta önce konuştuğum personel neden yanlış bilgi versin bu iddianızı anlayamadım.
Malum iki arabanın yan yana geçmeyeceği kadar dar ve çok sokağın olduğu yerde birebir aynı vardır demiyorum. Hatta ben cadde ismiyle birlikte sorduğum için belki de o cadde ve civarına konmayacak anlamında dedi ama mahalle için ayrıyeten teyit ettiğini hatırlıyorum telefonda.
Siz nasıl fiber çektirmeyi başardınız? Hali hazırda Kemerpark dışında proje yok bildiğim. Fatura karşılığı özel proje mi yaptırmış dolunuz merak ettim?
Ekleme: memnundum derken YAPAdan bahsediyorum orada ama nedense dikkat etmemişim anlatım bozukluğu olmuş.
Önemli Olan Dolaptan Fan Sesi Gelip Gelmemesi Değil Kodlu Puntolar İle Dolapların Üst Kısmının Numaralandırılmış Olması En Üst Kısmının Dört Bir Yanına Bunların Dışında Kalan Hiçbir Dolap Aktif Değil.
Esenler Telekom Müdürlüğünün Ne İş Yaptığını Biliyormusun ? Cevap Veriyim Sana Hiçbirşey. Burda Çevrede Topkorandan Tut Güngören Sanayi Çoğu Yere Bayrampaşa Telekom Müdürlüğü Bakar Hatta Bir İşlemin Olduğu Zaman Bile Oraya Gitmek Zorundasın Çünkü Bu Boşverilmiş Semtin Müdürlüğü Lafta Var Kendi Yok Yakın Cevresine Bak Fiberin Olmadığını Anlarsın Sene Olmuş 2021 Halen Bitirilmedi Bile
Türk Telekom Müdürlüğünde Tanıdığın Varsa Toplarsın Binandan Dilekçeni Gidip Müracaat Edersin Şansın Varsa 3-5 Aya Bağlanır Bu Kadar Basit Tanıdığın Yoksa Şansın Bile Olsa Seneler Beklersin Bu İşler Malesef Bu Ülkede Böyle Hiçbir Ücret Ödemeden Yaptırdım Ve Adsl Hem Fiber Mevcut Binada Üstelik Size Geçecez Sözleşme Yapacaz Diye Diretme Olmadan Bir Binanın Kapısından İçeriye Turuncu Kablo Geliyorsa (Dolaplarla İşi Olmaz Bu Kabloların Santralden Direk Omurgalarla Alınır Ve Santrale Olan Mesafe Sıfırdır Teorik Olarak Gigabyte İnternet Destekler)O Binada Fiber İnternet Var Demektir Nine Hatunda Sana 20 Den Fazla Bina Gösterebilirim Olmadığını Söylüyorsun ya
Merak Ettiklerini Türk Telekom Bayrampaşa Erişim Planlama Birimine Yüzyüze Sor Bence Çünkü Telefondakiler Bugün Söyleneni Yarın Başka Söyler
-
Merhaba, Sultan Selim Mah.2021 yılı planları içerisinde yer alıyor. -
Merhaba Bayrampaşa cevatpasa mahallesi adem yavuz caddesi 2021 planlariniz içinde bulunuyor mu -
Merhaba, Cevatpaşa Mahallesi 2021 yılı planları içerisinde yer almıyor. Talebinizi not aldım ve proje ekibimiz ile paylaşacağım. -
Merhaba, Maltepe Küçükyalı Mh. için planlarınız var mıdır? -
Merhaba, bölgeniz 2021 yılı planları içerisinde yer almıyor. Talebinizi not aldım ve proje ekibimiz ile paylaşacağım. -
Evinizin tam önünde dolap varsa çekmesi kolay o zaman nispeten. Ben proje olarak konuştum. Yurtiçi kargo yanındaki site sayesinde oranında çevresine dolaptan dolaba çektiler daha yeni oluyor bunlar. 20 tane gösteririm dediğiniz daireleri merak ettim. İnönü ya da ayazma üzerinde ise normal. Son 6 ayda daha yeni dolap görür oldum ben. Bir tek Ressam Şevket yanında yıllardır dolap var hatırladığım. O dolaplarda zaten bakır vermek için koyulmuş dolaplar. Bakır dolabından dilekçe ile fiber çekilmesini mevzu etmiyorum ben. Proje yok ikimizin de dediği gibi.
-
eğer gerçekse bekleyeceğim
-
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-F8D7B057FEvinizin tam önünde dolap varsa çekmesi kolay o zaman nispeten. Ben proje olarak konuştum. Yurtiçi kargo yanındaki site sayesinde oranında çevresine dolaptan dolaba çektiler daha yeni oluyor bunlar. 20 tane gösteririm dediğiniz daireleri merak ettim. İnönü ya da ayazma üzerinde ise normal. Son 6 ayda daha yeni dolap görür oldum ben. Bir tek Ressam Şevket yanında yıllardır dolap var hatırladığım. O dolaplarda zaten bakır vermek için koyulmuş dolaplar. Bakır dolabından dilekçe ile fiber çekilmesini mevzu etmiyorum ben. Proje yok ikimizin de dediği gibi.
Sevgili Arkadaşım
Vdsl Altyapısı Bile Olmayan Semtte Neyin Dolabından Bahsediyorsun Fiber İnternet Saha Dolabından Gelmez Menol Kapakları Sayesinden Santralden Direkt Gelir Omurga Üzerinden Ayrılır Vdsl Dolaplarla İşi Olmaz Fiberin Daire Demedim Bina Dedim Cadde Üzerinde Değil Söylediklerim Mahalle Aralarında Ninehatun Mah. 145 Sok No:14 No:15 Vs. Daha Öncede Söyledim Mesajımda Nasıl Olacağını Bu Projelendirme Olmadan Olmaz Sen Toplarsın İmzanı Gider Verirsin Telekom Sana Fiber Kablo Verir Bütün Dairelere Çektir Bizi Ara Der Telekom Projelendirmesini Yapar İbb Den Kazı İznini Alır Ondan Sonra Gelip Çekerler Binana Bu Sistem Ftth Sistemi Modeme Kadar Fiber İnternet İçin
-
Merhaba, bölgeniz 2021 yılı planları içerisinde yer almıyor. Talebinizi not aldım ve proje ekibimiz ile paylaşacağım ancak bu konuda size süre bilgisi veremiyoruz. Mahallelerden gelen talep adetleri proje önceliklendirmede etken oluyor. -
Merhaba, 2021 yılı planları içerisinde görünüyor ama bu konuda size tam süre bilgisi veremiyoruz. -
Bu asabiyet ne anlamadım ben.
VDSL yok zaten yeni yeni görünüyor diyorum.
Yüzey altındaki optikten aktif cihaz olmadan nasıl çekiyorsun o fiberi?
Dolap dediysek herhangi L1 cihaz bahsettiğim şey. Yüzeyin altı veya üstü. Ha yüzeyin altından çektirmek de iyi bir başarı o tanıdıklar sayesinde.
Öyle bir anlatmışsınız ki yüzey üstünden hiç optik düğüm yok. Nereden duyuyorsunuz bu fiber santralden gelir laflarını? TTde kaç yıl çalıştınız?
Fiber santralden geliyor demek arada L1 cihaz yok demek.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-F8D7B057F -- 11 Şubat 2021; 18:29:45 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
alibeyköy var mı peki?
-
Merhabalar türknet
İstanbul/Zeytinburnu/Sümer mahallesi 2021 planlamasında var mı
Aynı mahallede böyle güzel bir konuyu görmek ne kadar mutluluk verici anlatamam..Dünden beri internet kesik turkNette sizde de var mı ki ? Bİr de gelişme var mı bu durumla alakalı yakın zamanda gelse bari
-
Van ilinde Vali Mithat Bey Mah Gündüz 2 Sok ve Cemaller 2 Sokak için 2021 de fiber çalışmanız olacak mı?
Merhabalar İstanbul Bağcılar 15.Temmuz (Evren) Mahallesi Nurol park sitesi için gigafiber çalışması var mıdır?
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X