Şimdi Ara

Türknet Esenler'de fiber çalışması yapıyor! (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
667
Cevap
9
Favori
34.352
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Esenler Mimar Sinan Mahallesine Gigafiber hizmetiniz gelecek mi? İyi çalışmalar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • iucar kullanıcısına yanıt
    Merhaba, ilettiğiniz adreste 2021 yılı içerisinde gigafiber planlaması bulunmuyor. Ancak ben adresi notlarıma ekliyorum. Proje ekibimiz ile paylaşacağım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TurkNetDestek

Merhaba, ilettiğiniz adreste 2021 yılı içerisinde gigafiber planlaması bulunmuyor. Ancak ben adresi notlarıma ekliyorum. Proje ekibimiz ile paylaşacağım.

Ninehatun mahallesine dair bir FİBER çalışmanız var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MehmetNY -- 18 Şubat 2021; 13:5:47 >
  • MehmetNY kullanıcısına yanıt
    Merhaba, ilettiğiniz mahalle proje aşamasındadır. 2021 yılı içerisinde gigafiber hizmeti vereceğiz.
  • Esenler de nerede Fiber Birlik mah de var mı?

• onurfredy kullanıcısına yanıt
  • Merhaba Esenler Kazım Karabekir Mahallesi Mehmet Akif Ersoy Caddesine gigafiber gelicekmi acaba bıktık çünkü bu internet sağlayıcılarından

• Merhaba, Esenler Nine Hatun Mahallesi 154. Sokak için Gigafiber çalışmanız var mı? Yıl olmuş 2021 biz hala 10 mb hızı zar zor alıyoruz. Gerekli kurumla iletişime geçip altyapı istediğimizde geçiştirmek üzerine verilen cevaplardan cidden sıkıldık. Turknet fiber altyapı getirirse saniyesinde bağlatmayı bekleyen insanlar var, umarım sesimizi duyarsınız.

• Merhabalar. Esenler Fevzi Çakmak Mah için fiber altyapı çalışmalarınız var mıdır?

• TurkNetDestek kullanıcısına yanıt
    Merhaba Sultangazi için bir planlama bulunuyor mu kontrol eder misiniz?
  • Baris.00 B kullanıcısına yanıt
  • ismlozcnn İ kullanıcısına yanıt
    Merhaba, ilettiğiniz mahalle proje aşamasındadır. 2021 yılı içerisinde gigafiber hizmet vereceğiz.
  • PuguTe P kullanıcısına yanıt
  • Merhaba, 2021 yılı planları içerisinde yer almıyor. Mahalle bilgisini iletmeniz durumunda notlarıma ekleyerek proje ekibimiz ile paylaşacağım.
  • TurkNetDestek kullanıcısına yanıt
    Sultançiftliği Mahallesi.
    İlginiz için teşekkürler.
  • Merhaba, ben talebinizi not aldım ve proje ekibiyle paylaşacağım. Anlayışınız için ben teşekkür ederim. İyi günler dilerim.
  • @TurkNetDestek Esenler menderes mahallesi 2021 yılı için gigafiber fiber planlamasına dahil midir?

• 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.