Şimdi Ara

Türknet Esenler'de fiber çalışması yapıyor! (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
667
Cevap
9
Favori
34.352
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Merhaba, ilettiğiniz adreste 2021 yılı içerisinde gigafiber planlaması bulunmuyor. Ancak ben adresi notlarıma ekledim. Proje ekibimiz ile paylaşacağım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yung Plague

TurkNet değil ama TürkTelekom her yere vdsl götürüyor diye biliyorum ben de Esenler'de ikamet etmekteyim. hatta benm destekelenen hızım 41den 77ye çıktı. Bazılarında eve kadar fiber çekilmiş ama benim payıma vdsl düştü.

selamlar,

daha yeni benim 35 mpss yi 80 yaptıracağım.

needspeed milleniyum ve turknet hepsi bu hıza verebiliriz dediler.

turknette devam.

• yusufziya Y kullanıcısına yanıt
    Merhaba, online işlem merkezi üzerinden hızlı bir şekilde paket değişikliğinizi yapabilirsiniz.
  • TurkNetDestek kullanıcısına yanıt

İstanbul dışı çalışmaları arasında Antalya ili için (Konyaaltı) bir çalışma düşünülüyor mu ?

• Merhaba, şu an için İstanbul, Ankara ve İzmir'in bazı ilçe ve mahallelerinde gigafiber çalışmalarımız bulunuyor. Mahalle bilgisini iletmeniz durumunda notlarıma ekleyerek proje ekibimiz ile paylaşacağım.

Antalya, Arapsuyu ve Kuşkavağı mahalleleri.

• Merhaba, adres bilginizi not aldım ve proje ekibimiz ile paylaşacağım.

İstanbul Zeytinburnu Nuripaşa Mahallesinde gigafiber çalışmanız var mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • McNuIty kullanıcısına yanıt
    Merhaba, ilettiğiniz adreste 2021 yılı içerisinde gigafiber planlaması bulunmuyor. Ancak ben adresi notlarıma ekledim. Proje ekibimiz ile paylaşacağım.
  • Merhaba İstanbul/Esenler Oruçreis Mah. 536.sok için herhangı bır altyapı calısması planlamanızda var mı 1 ay önce 6 7 sokak otede TurkNet calısanları GigaFiber bağlantısı yapıyorlardı. Eğer gelirse sadece kendı sokagımdan anında TürkNet'e geçecek 40 kişi tanıyorum :) @TurkNetDestek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Thetisimo -- 31 Mart 2021; 17:44:45 >
  • Thetisimo T kullanıcısına yanıt
    Merhaba, adresiniz 2021 yılı planları içerisinde yer almıyor ancak talebinizi not aldım ve proje ekibimiz ile paylaşacağım.
  • Anladım peki 2022 yılı için bir bilgi verebiliyor musunuz ? @TurkNet Destek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Thetisimo -- 1 Nisan 2021; 14:49:1 >
  • Thetisimo T kullanıcısına yanıt
    İlerleyen zamanlar için şimdiden bir bilgi veremiyorum.
  • Merhaba sarıyer ilçesi tarabya mahallesi için gigafiber hizmeti için bir planlama tarihi varmı teşekkürler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Wikingtoro kullanıcısına yanıt
  • Şişli Mahmut Şevket Paşa Mah. için GiGa Fiber çalışmanız var mı ? 

• JrMaster kullanıcısına yanıt
  • Türknet Esenler'de fiber çalışması yapıyor!

güncelleme: türknet fiber optik kabloları döşemeye başladı. yer altı kablolama çalışmaları da dveam ediyor

• ktmhmt K kullanıcısına yanıt
    sokaklardaki kesikler bu kablolama sanırım.
    denk gelemedim :)
    muhtemelen kışa doğru aktif olur diye düşünüyorum.
    acaba bina içi kablolama nasıl olacak?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • q9a2 Q kullanıcısına yanıt
    Cuma günü bina içindeki kutu ile ilgili bir işlem yapmak için görevli zili çaldı. Açtım ve sordum ne zaman aktif olur diye. Önümüzdeki 15 gün içinde aktif olmaya baslayacakmis dediğine göre

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.