|
Türknet Esenler'de fiber çalışması yapıyor! (14. sayfa)
-
-
Bu süreçteki desteğiniz için ben de size teşekkür ederim :)
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
İyi günler dilerim -
Istanbul Esenler Fevzi Çakmak mahallesinde planlamanız var mı @TurkNetDestek
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Merhaba, ilettiğiniz adreste 2021 yılı içerisinde gigafiber planlaması bulunmuyor. Ancak ben adresi notlarıma ekledim. Proje ekibimiz ile paylaşacağım. -
esenlerde sözde var gelip evin içine kabloyu da çektiler ama 4 gündür hala internet vercekler.
-
Merhaba, altyapı işlemleri tamamlandığında ve kutu konulduğunda proje ekiplerimiz tarafından aktivasyon süreci başlatılacaktır. Aktif edildiğinde başvuru yaparak hizmet alabileceksiniz. -
Merhaba; altyapı tamam kutu konuldu daire içerisine kablo çekildi, modem verildi. bir ekibin gelip interneti açması gerek sadece.
-
Merhaba, kontrol ederek yardımcı olmak isterim. Müşteri numaranızı ya da varsa kayıt numaranızı PM üzerinden paylaşır mısınız? -
Hocam aktif ettilermi hizmetinizi benimde 3 ay gibi bir süre oldu kablo çekildi kutu henüz koyulmadı. Nisan ayı içerisinde aktif etmeyi düşünüyorlarmış hala ses yok bizden.
-
Esenler Kazım Karabekir Mahallesi'nde var mı? Oturduğum sokak Esenler Fatih'e çok yakın. @TurkNetDestek
-
Merhaba, Kazım Karabekir Mahallesi 2021 yılı planları içerisinde yer almıyor. Ben talebinizi not aldım ve proje ekibimiz ile paylaşacağım. -
Bayrampaşa yildirim mahallesinde çalışmanız mevcutmu gigafiber bilgi verirmisiniz nezaman gelir bizim buraya
Bayrampaşa yildirim mahallesinde çalışmanız mevcutmu gigafiber bilgi verirmisiniz nezaman gelir bizim buraya @TurkNetDestek
-
Merhaba hocam, Yıldırım mahallesi proje aşamasındadır. 2021 yılı içerisinde yıldırım mahallesine gigafiber hizmeti vereceğiz. Ancak şu an için net bir tarih bilgisi veremiyorum. -
Merhaba, Esenler/Turgut Reis Mahallesi için bi planlamanız var mı? ADSL dışında bi altyapımız yok. İnsanlar vdslye dahi muhtaç. Bu bölgeye altyapı gelirse Turknet çok müşteri kazanır. @TurkNetDestek
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi neavia -- 14 Mayıs 2021; 6:12:37 >
Merhaba, Turgut Reis Mahallesi 2021 yılı planları içerisinde yer almıyor. Talebinizi not aldım ve proje ekibimiz ile paylaşacağım. -
Kemer Mahallesi'nde giga fiber bekliyoruz , çalışmanız var mıdır? Arkadaşlarım ve çok abone olacak , devamlı oyun oynayan tanıdıklarım var . Mahallemizde Gigafiber'i tercih edecek çok müşteri potansiyeli bulunmaktadır
Merhaba, bölgeniz 2021 yılı planları içerisinde yer almıyor. Talebinizi not aldım ve proje ekibimiz ile paylaşacağım.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X