Şimdi Ara

Türknet Esenler'de fiber çalışması yapıyor! (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
667
Cevap
9
Favori
34.297
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba, Oruçreis Mahallesi Albayrak Caddesi ile ilgili bir gigabit çalışma planınız var mı?

• xeriphas kullanıcısına yanıt
    Merhaba, ilettiğiniz adreste gigafiber planlaması bulunmuyor. Ancak ben adresi notlarıma ekledim. Proje ekibimiz ile paylaşacağım.
  • istanbul/ümraniye/istiklal mahallesi/aslıhan sokak 2022 yılı için planlanma varmı ?

• quarlack Q kullanıcısına yanıt
    Merhaba, ilettiğiniz adreste gigafiber planlaması bulunmuyor. Ancak ben adresi notlarıma ekledim. Proje ekibimiz ile paylaşacağım.
  • Türknet Esenler'de fiber çalışması yapıyor!

esenler fatih mahallesinde başladı hizmete

• şopcu kullanıcısına yanıt
    Keyifli kullanımlar dilerim.
  • Merhaba

İstanbul Esenler Turgut Reis mah. için fiber çalışması olacakmı acaba ? sabırsızlıkla bekliyoruz bitsin şu çile

• engin_79 E kullanıcısına yanıt
  • TurkNetDestek kullanıcısına yanıt

yine başka bahara kaldık desenize

• engin_79 E kullanıcısına yanıt
    Gigafiber altyapı konusunda yatırımlarımız hız kesmeden devam ediyor. Bölgeden gelen taleplerin yoğunluğuna ve altyapının uyguluğuna göre proje ekiplerimiz tarafından değerlendirilerek proje bölgelerimize dahil edilmektedir. İlerleyen zamanlarda tekrar bilgi alabilirsiniz.
  • Esenler davutpaşa mahallesi 53.sokak gigafiber (1000 mbps) altyapı çalışması planlanıyor mu? Şuan vdsl var

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mert37tr M kullanıcısına yanıt
    Merhaba, 2021 planlaması içinde bölgeniz yer almıyor. Yatırımlarımız ve çalışmalarımız devam edecek. Talep olarak proje ekiplerimizle paylaşacağım.
  • Eskişehir’e gigafiber ne zaman gelir?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TürküDiyarı -- 29 Ağustos 2021; 16:19:19 >
  • TürküDiyarı kullanıcısına yanıt
    Merhaba, Eskişehir bölgesi 2021 planlamasında yer almıyor. Talep olarak proje ekiplerimizle paylaşacağım.
  • Esenler kemer mahallesine ne zaman geleceksiniz.Türknet müsterisi bayağı var burada.

• ali vardar kullanıcısına yanıt
    Merhaba, 2021 yılı planları içerisinde yer almıyor. İlerleyen dönem için bir tarih bilgisi veremiyorum ama talebinizi proje ekibimiz ile paylaşacağım.
  • Esenler Nene Hatun Mahallesi İçin 2021 Planlamasında Yer Alıyor Demiştiniz Fakat Bununla İlgili Bir Çalışma Görememekteyim Sene Bitti Biticek Neredeyse Bununla İlgili Bilgi Alabilirmiyim ? Esenlerin Nüfusu En Kalabalık Mahallesi Şimdi Başlansa Ne Kadar Sürecek Tamamlanması Kim Bilir.

• batmanlı B kullanıcısına yanıt
    Merhaba, 2021 yılı planları içerisinde yer alıyor ama tam olarak bir süre bilgisi veremiyorum.
  • Merhaba esenler havaalanı mahallesi için bir program varmı adsl den usandık artık

• 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.