Şimdi Ara

Türknet Esenler'de fiber çalışması yapıyor! (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
667
Cevap
9
Favori
34.354
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Merhaba, adresiniz 2021 yılı planları içerisinde yer almıyor. Talebinizi not aldım ve proje ekibimiz ile paylaşacağım.
  • Oruç reis mahallesi 575 sokağini gigafiber gelecekmi acaba 3 4 arkadasimla yayincilik ile ugrasiyoruz fakat malum internet gerekiyo ilgilenirseniz cok seviniriz @TurkNetDestek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Samet63irmak -- 10 Ekim 2021; 15:27:7 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba, ilettiğiniz adreste gigafiber planlaması bulunmuyor. Ancak ben adresi notlarıma ekledim. Proje ekibimiz ile paylaşacağım.
  • Davutpaşa Mahallesi plan içinde var mı? 67. sokak yokmuş sanırım ama başka sokaklar için planlama var mı mahallede?

• dreamroamer kullanıcısına yanıt
    Merhaba, ilettiğiniz adreste gigafiber planlaması bulunmuyor. Ancak ben adresi notlarıma ekledim. Proje ekibimiz ile paylaşacağım.
  • Merhaba mimar sinan mah. 77. sokak planlama varmı acaba?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • BATYUS kullanıcısına yanıt
    Merhaba, ilettiğiniz adreste gigafiber planlaması bulunmuyor. Ancak ben adresi notlarıma ekledim. Proje ekibimiz ile paylaşacağım.
  • şopcu kullanıcısına yanıt
    Vay canına be. Darısı kazım Karabekir mahallesine. Çok kıskandım

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Merhaba istanbul / fatih silivrikapı mahallesi beyçayırı sokağı no:39 doğanyol apt. sokağında gigafiber çalışma planlaması var mı acaba? Çoğu kişi bunu beklemekte bu mahallede Türknet Esenler'de fiber çalışması yapıyor!  @TurkNetDestek

• Türknet Esenler'de fiber çalışması yapıyor!

Merhabalar @TurkNetDestek

4 Yıl önce Esenyurt'a taşındım ve 4 Yıldır internet alt yapı çalışması mahallemde hiç bir firma tarafından yapılmamaktadır, internet görselde göreceğiniz üzere çok kötü. Kış mevsiminde kötü hava şartlarında internette sürekli kopmalar yaşanmaktadır. İnternetten araştırdığım üzere 1300 metre gibi bir uzaklıktan bağlantı aldığımı gördüm, Türk Telekom ile de 4 yıldır bu durumu defalarca görüşmeme rağmen maalesef bir çözüm alamadım. Mahallede oturanlar da çok şikayetçi bu durumdan eğer ki siz YAPA hizmetinizi buraya getirmeyi başarırsanız emin olun ki bir çok abone kazanmış olacaksınız. Belirtmiş olduğum adreste bu yıl sonuna kadar veya önümüzde ki yıl takvimde bir çalışma planı var mı yoksa eğer en kötü önümüzdeki senenin planlamasına eklemeniz mümkün mü 4 senedir bekliyoruz 1 sene daha bekleriz..

Osmangazi Mahallesi, Papatya Caddesi No:58-60 Esenyurt / İstanbul

• xessatt X kullanıcısına yanıt
  • gokhanyilmaz34 G kullanıcısına yanıt
    Merhaba, ilettiğiniz mahallede gigafiber planlaması bulunmuyor. Ancak ben adresi notlarıma ekledim. Proje ekibimiz ile paylaşacağım.
  • TurkNetDestek kullanıcısına yanıt

merhaba, esenler tuna mahallesinde gigafiber altyapı çalışması var mı acaba. Alt mahallemiz Fatih Mahallesinin bütün evlerinde gigafiber bulunuyor, benim mahalleme de gelir mi? @TurkNetDestek

• memoG5 M kullanıcısına yanıt
  • merhaba esenler davutpaşa mahallesinde giga fiber varmı yoksa bize de gelir mi

• charhawk kullanıcısına yanıt
    Merhaba, Davutpaşa mahallesi 2021 planlamasında bulunmuyor. Talep olarak ilgili ekiplerle paylaşacağım.
  • merhaba esenler tuna mahallesinde gigafiber planlaması var mı?

• lucinezort kullanıcısına yanıt
  • TurkNetDestek kullanıcısına yanıt

Merhabalar. Kutu geldikten sonra aktiviasyon sürecesi ne kadar sürüyor acaba ? Kolay gelsin, iyi günler.

• 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.