Şimdi Ara

Türknet Esenler'de fiber çalışması yapıyor! (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
667
Cevap
9
Favori
34.297
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

3 ay kadar önce VDSL geldi.

Fiber gelecek mi ?

Esenler / menderes MH 335. sokak.. Esenler kaymakamlığı arka sokağı ..

saygılar.

• yusufziya Y kullanıcısına yanıt
    Merhaba, ilettiğiniz adreste 2021 yılı içerisinde gigafiber planlaması bulunmuyor. Ancak ben adresi notlarıma ekledim. Proje ekibimiz ile paylaşacağım.
  • Esenler Kemer Mah. Sinde oturuyorum mahallemize gigafiber gelicek mi 5 arkadaş 4 gözle bekliyoruz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • rmznnozcn R kullanıcısına yanıt
    Merhaba, ilettiğiniz adreste 2021 yılı içerisinde gigafiber planlaması bulunmuyor. Ancak ben adresi notlarıma ekledim. Proje ekibimiz ile paylaşacağım.
  • esenler namık kemal mahallesi altyapı çalışması yapacak mısınız acaba @TurkNetDestek

• XRAY 41 X kullanıcısına yanıt
  • Konu sahibine fiber geldi mi?

• sniper23 kullanıcısına yanıt
    Merhaba, evet Nisan ayında müşterimizin GigaFiber dönüşümü yapıldı.
  • @TurkNetDestek Merhaba, binamızın girişine TurkNet Drop Kablo getirilmiş. Henüz bir kutuya bağlanılmamış. Adresimizde GigaFiber çalışması mı var acaba?

Barbaroshayrettinpaşa mahallesi GAZİOSMANPAŞA/İSTANBUL

Türknet Esenler'de fiber çalışması yapıyor!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DeveloperAli -- 8 Haziran 2021; 14:10:49 >
  • DeveloperAli kullanıcısına yanıt
    Hocam hayırlı olsun. Çalışmalar başlamış demek ki. 2-3 ay içerisinde bu hizmeti alırsınız heraldr

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • DeveloperAli kullanıcısına yanıt
    Merhaba, Barbaros Hayrettin Paşa Mahallesi 2021 yılı planları içerisinde yer alıyor.
  • Merhaba, İstanbul/Sultangazi Zübeyde Hanım için fiber altyapı çalışmanız olacak mı? Yılların Turknet'lisiyim. Benim de yüzüm gülsün artık :( @TurkNetDestek

• Yanenzka Y kullanıcısına yanıt
    Merhaba, adresiniz 2021 yılı planları içerisinde yer almıyor ama talebinizi not aldım ve proje ekibimiz ile paylaşacağım.
  • En son 4 ay önce sormuşum sultanselim mahallesine gelecek mi ? diye ama mahallede herhangi bir kazı çalışması yok türknet tarafından 2021 yılı içinde gelecek denmişti.. türksat binaya broşür asmış fiber tarifeelerle ilgili.. karşı binada tt fiber de var 1-2 ay içinde tahminim tt de çeker kutuyu.. ama türknet çok ağır kalıyor maalesef 2021 yılı içerisinde beklediğim en büyük hizmet gigafiber başka bişey istemiyorum..

• kickboxer_18 kullanıcısına yanıt
    Merhaba, ilettiğiniz mahalle proje bölgelerimiz içerisindedir. Proje ekiplerinin yoğunluğuna bağlı olarak çalışmalar gecikmeli olarak başlayabiliyor. Bu nedenle altyapının tamamlanacağı net bir süre bilgisi veremiyoruz. Bu konuda ilginiz için teşekkür ederim.
  • Merhabalar, Esenler/Fatih Mahallesinin bir çok yerine Gigafiber gelmiş sanırsam. İki alt sokağımda yaşayan kuzenim yaklaşık 1 ay ya da daha fazla süredir kullanıyor, fakat bizim sokağımıza henüz gelmedi ya da geldi fakat herhangi bir kurulum yapılmadı. Fatih Mh. - 233. Sokak hakkında bir bilgi alabilir miyim acaba ?

• the.ocak kullanıcısına yanıt
    Merhaba, bölgede gigafiber çalışmaları devam etmektedir. Proje ekiplerimiz kademeli olarak kablo bağlantısı yaptıktan sonra kutu koyacaktır. Ardından aktivasyon işlemlerini tamamlayarak aktif edecektir.
  • istanbul/esenler namık kemal mahallesi ile ilgili bi gelişme var mı? türk telekom fiber kablo döşemeye başladı. ama türk telekomun değil sizin altyapınızı kullanmak istiyorum ben. @TurkNetDestek

• XRAY 41 X kullanıcısına yanıt
    Merhaba, Namık Kemal Mahallesi 2021 yılı planları içerisinde yer almıyor ama ben talebinizi not aldım ve proje ekibimiz ile paylaşacağım.
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.