Merhabalar, ismim Ali Osman Öztürk
Normalde PS5 i açınca ismim Ali Osman Öztürk olarak gözüküyordu fakat bugün Ali Osman ?zt?rk şeklinde gözüküyor.
Playstation'un dilini ingilizce yapıp tekrar türkçeye aldım fakat sorun çözülmedi.
Zaten sorun PS5 kaynaklı değil PS Android ve iOS uygulamasında da ismim Ali Osman ?zt?rk olarak gözüküyor. Dediğim gibi bu sorun dün yoktu, bu sabah oluştu. Ben hiçbir değişiklik yapmadan oldu, kendi kendine.
Benden başka bu sorunu yaşayan var mı?
Üniversite Matematik Derslerine Önceden Nereden Çalışılır?
BoğaziçildenDers kanalından başka kaynak tavsiyesi olan tavsiye verebilir mi?
Matematik 1 2, Lineer Cebir için kaynak istiyorum. Mühendislik 1.sınıf yani
RAM 8 mi 16 mı?
Dostlar merhaba. Ben eski bilgisayarımı sattım ve üstüne epeydir biriktirdiğim paramı koydum. 11500 liraya Pt'den 16 RAM'li MacBook Air siparişi verdim. Fakat biraz üzülüyorum açıkçası bu parayı bilgisayara verdiğime. 8 GB daha fazla RAM için 2500 lira daha fazla ödemek benim huzurumu kaçırıyor. Parayı kolay biriktirmedim, yakın zamanda maalesef telefon almam da gerekebilir. Ondan dolayı da böyle aklımda şüphelerim var, acaba 8 GB RAM bana yeter mi, 8 alsam da param cebimde kalsa diye.
Şimdi ben size bilgisayar kullanım senaryomdan bahsedeyim, sizlerde beni ona göre yönlendirirsiniz. Eğer 8 GB RAM yetiyorsa, 16'yı iptal edip 8'i alacağım.
Ben bilgisayar mühendisliği öğrencisiyim. Bu sene hazırlıktayım. Bölüme seneye başlıyorum. Arduino ile ilgilenmeyi seviyorum ondan dolayı C diline biraz bakınıyorum. Onun dışında geleceğimi mobil uygulama ve bilgisayarlı görü (farkındayım çok ayrı sektörler 😄) ile şekillendirmeye çalışıyorum. Zaten ilk 1-2 sene çok ağır işler yapacağımı sanmıyorum. O yüzden 8 GB yeterli olacaktır diye düşünüyorum. Fakat daha uzun bir kullanım senaryosunda 8 GB RAM yeter mi onu merak ediyorum.
Yabancı kaynaklardan baktığım kadarıyla 8 GB RAM ile de epey bir iş yapılıyor fakat çok ciddi oranda “Swap Memory” kullanıyor. Bu da SSD'nin ömrünü kısaltır diye düşünüyorum. 2 sene sonra garantisi bittiğinde SSD‘si öldüğü için elimizde kalmasın alet diye korkmuyor da değilim. Bu da 8 GB RAM'i seçme konusunda beni şüpheye düşürdü. Kafam biraz karışık. Yardımcı olabilirseniz sevinirim.
PT'den özel konfigürasyon Mac sipariş edenler oldu mu? Oldu ise ürün kaç günde ellerine ulaştı yazabilirler mi?
Ekran Koruyucu Önerisi
iPad 8.nesil kullanıyorum, goojodoq paperlike aldım. Ekran çok bulanık oldu. Ucuza Mat veya normal ekran koruyucu önerilerinizi bekliyorum. Mat olanların hepsi mi böyle görüntüyü bulanıklaştırıyor?
iPad 8'i Bilgisayara Takınca Çok Hızlı Şarj Oluyor
iPad 8'i usb ile bilgisayara bağladığımda 1-2 dakika içerisinde %93'den %100'e çıktı şarjı neden böyle oluyor anlamadım. 2 gün önce denediğimde de aynı şey olmuştu.
MacBook Pro Klavye Takılma Sorunu
Arkadaşlar daha bu sabaha kadar böyle bir sorun yoktu. Birden bire nasıl böyle oldu anlamadım. Cihaz 2015 13 inç MacBook Pro. Garantisi yok. Bunu nasıl çözebilirim? Aşağıdaki video ile sorunu kaydettim.
Sorun sol CMD tuşunda var, sağ CMD tuşunda herhangi bir sorun yok. Videoda görülüyor.
|
Behzat Problemler Nasıl
|
Son Giriş: 1 sa. önce
Son Mesaj Zamanı: 4 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 1.007
İkinci El Bölümü Mesajları: 18
Konularının görüntülenme sayısı: 27.344 (Bu ay: 270)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 288 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Mobil Cihazlar