|
Türknet Esenler'de fiber çalışması yapıyor! (18. sayfa)
-
-
Merhaba, İstanbul/Esenler Fevzi Çakmak Mahallesi Fevzi Çakmak Caddesi'nde GİGAFİBER 2021 ve 2022 yılı içerisinde çalışmalarınız bulunuyor mu?
Bir de herkes ile tek tek uğraşmaktansa İstanbul içinde hali hazırda ilçe ilçe mahalle mahalle projeleri yazarsanız daha iyi olmaz mı? Saygılar.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Merhaba, ilettiğiniz adreste gigafiber planlaması bulunmuyor. Ancak ben adresi notlarıma ekledim. Proje ekibimiz ile paylaşacağım. -
bursaya gelicek mi gigafiber yapa altyapısı olan yerde oturuyorum fiberin yeri ayrı tabi
Merhaba, Bursa'nın bazı ilçe ve mahalleleri proje bölgelerimize dahil edildi. Kontrol edebilmem için ilçe ve mahalle bilgisini iletebilir misiniz? -
bursa gürsu zafer mahallesi lütfen nilüfere çekmeyin heryer fiber orada burada sadece türknet yapa var oda olmasa adsl kullanıcaz şu çağda
İlettiğiniz adreste gigafiber planlaması bulunmuyor. Ancak ben adresi notlarıma ekledim. Proje ekibimiz ile paylaşacağım. -
GigaFiber bulunan ev ile aramda 40 metre mesafe var 7 yıldır altyapı bekliyorum ve gelecek gibide durmuyor kazım karabekir mahallesi 1044. sokak esenler istanbul @TurkNetDestek
-
Merhaba, ilettiğiniz mahalle proje bölgelerimiz arasına dahil edildi. 2022 yılı içerisinde çalışmaları tamamlayarak gigafiber hizmeti vereceğiz. PM üzerinden yanıt vermek istediğimde "Göndermeye çalıştığınız üye özel mesaja izin vermiyor." uyarısı aldım. -
esenler namık kemal mahallesi için bir gelişme var mı ? @TurkNetDestek
-
Merhaba, ilettiğiniz adreste gigafiber planlaması bulunmuyor. Ancak ben adresi notlarıma ekledim. Proje ekibimiz ile paylaşacağım. -
Esenler kemer mah gelişme varmı bu türk telekomun dandik vdsl hatlarına mahkum kaldık.
Merhaba, Kemer mahallesi henüz planlamalar içerisinde yer almıyor. -
Esenler Turgut Reis Mahallesinin saha dolabından giden kablolar çalınmış. Yaklaşık 2 haftadır internetimiz yok. Türk Telekom Bayrampaşa ilçe müdürlüğü yeniden kablo çekileceğini söylemiş. Yine bakır mı olur yoksa fiber mi geliyo? Ya da 2022 içinde Türknetin bi projesi var mı?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi neavia -- 29 Kasım 2021; 1:57:23 >
Merhaba, Turgut Reis mahallesi gigafiber planlamalarımız içerisinde yer alıyor. -
Cevap için çok teşekkürler, tahmini ne zaman gelir?
2022 içerisinde çalışmalar tamamlanmış olur. -
Zeytinburnu Telsiz mah ve Maltepe Fındıklı planlama var mı ?
-
Merhaba, Telsiz mahallesi planlama içerisinde yer alıyor ama Fındıklı mahallesi planlama içinde yok. Fındıklı mahallesi için talebinizi proje ekibimiz ile paylaşacağım. -
Merhaba
İstanbul Esenler Turgut Reis mahallesinde T23 saha dolapları kuruluyor. bu fiber alt yapı anlamınamı geliyor. Ayrıca eğer fiber ise aktif olması ortalama ne kadar zaman alır.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X