Bina içi kutulama yapıldı. Benim halihazırda kullandığım vdsl interneti cat6 kablo ile tek parça halinde bağlatmıştım. Onun ucunu söküp gigafiber kutusuna taktırsam kullanabilir miyim? Tekrar kablo çekme işine girmek istemiyorum. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Türknet Esenler'de fiber çalışması yapıyor! (20. sayfa)
-
-
MajestiC Malesef Fiber Olarak Değiştirmen Gerekiyor Kablonu
-
-
Merhaba, PM üzerinden gönderdiğiniz adres bilginizi proje ekibimiz ile paylaştım. Dönüş yaptıklarında size bilgi vereceğim. -
Merhaba, konu linki ile ile birlikte adres bilginizi PM üzerinden paylaşır mısınız? Proje ekibimizden bilgi alarak size yardımcı olmak isterim. -
Pasinler caddesindeki binamızda bugün dikkatimi çekti böyle bir kutu yerleştirilmiş.
Ne zaman hizmet almaya başlarız, daireye kadar fiber kablo çektirmek gerekir mi yoksa bakır kablolar iş görür mü ?
@TurkNet Destek Ayrıca kimin altyapısını kullanıyor bu sistem, Turknet kendi fiber kablosunu mu çekti yoksa TT'un döşediği mevcut fiber altyapıyı mı kullanıyor ?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ogz2232 -- 2 Ocak 2022; 22:51:47 > -
Altyapı tamamen turknetin, modeme kadar olan fiber de turknet tarafından çekiliyor. Kutu konulduktan sonra aktivasyon bekleniyor. Aktivasyon sonrası abone alımına ve mevxut abonelerin aktarımı mümkün olur. Bellentim ocak sonu, şubat ayı gibi aktif hale gelir inşallah. Esenler farih mah. de 3 aydır kullanılmaya başladı.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sanalexpress -- 3 Ocak 2022; 1:38:4 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
fiber modemi Türknet mi veriyor.
kaliteli bir modem midir ?
-
Ont cihazı ve router modem i turknet veriyor. Abonelik bitiminde geri alıyor. Zyxel marka cihaz.
Kemer mahallesi esenlere ne zaman geliyonuz,İhtiyaç var kalitesiz vdsl hizmeti alıyoruz,60 mb geçmiyo hızlar ondada packett loss pinglerden gecilmiyo.
Teşekkür ederim cevabınız için.
Abonelik başvurusu yaptıktan sonra port bekleme gibi bir durum söz konusu olmayacak o zaman altyapı kendilerinin olduğu için, doğru mu ?
Modem sağlıyor olmaları da güzel gerçekten.
Sanırım Mart’ta sözleşmem bitiyor TT ile.
Umarım o zamana kadar hizmet vermeye başlarlar.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Merhaba, ilettiğiniz bölgede planlama gözükmemektedir. Talep olarak proje ekipleri ile paylaşacağım. -
Merhaba
Esenler Turgut Reis mahallesine yeni saha kabinleri yerleştirildi ve portlarda taşındı hız 13mbps'den 90mbps ye kadar yükseldi.
Türknet in bina içine kadar fiber planlaması var mı Esenler Turgut Reis mahallesine
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi engin_79 -- 4 Ocak 2022; 10:23:5 > -
Merhaba, Turgut Reis mahallesi gigafiber planlarımız içerisinde yer alıyor. -
hocam bende turgut reis mahallesinde oturuyorum hâlâ hızımızda vs. bi değişiklik olmadı siz hangi sokaktasınız? ne yapmak lazım bu yeni kabinlerden yararlanmak için?
-
Nihayet menderes mah aktif ediliyor.
Turknet den bugün itibari ile arandım. Yarın gigafiber e hattım taşınacak. Hayırlı olsun herkese. Bekleyenler en kısa sürede süreci tamamlarlar inşallah.
Edit. 12.01.2022
Sistem aktif edildi. 1 kaç saatlik bekleme sonrası internet geldi. Telefonun sanal porta aktarılması birkaç gün sürüyormuş.
Bilginize
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sanalexpress -- 13 Ocak 2022; 1:42:40 >
Esenyurt gökevler mah özdemir sokak kardeşkent1 sitesi projelerinizde varmı acaba
Merhaba, ilettiğiniz bölge planlamada yer almamaktadır. Talep olarak proje ekipleri paylaşacağım. -
Esenler kazım Karabekir ne zamana gelir acaba
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X