|
Türknet Esenler'de fiber çalışması yapıyor! (21. sayfa)
-
-
merhaba izmir konak cengiz topel mahallesinde kablolar calinmis son durumu buradan öğrenebilir miyim? ne kadar sürede düzelir acaba @TurkNetDestek
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Merhaba, gigafiber çalışma listemizde ilettiğiniz mahalle bulunmuyor. Genel arıza mı yaşıyorsunuz? -
Evet internet kablolari calinmis ne kadar sürede düzeltilir onu merak ediyorum, pazar günüde calisma yapiyor musunuz? @TurkNetDestek
Merhaba, destek kaydınız varsa kayıt numaranızı gönderir misiniz? -
merhaba, ben geçen hafta internet için başvurdum. Altyapımı sorguladığımda 75mbps internet destekliyordu. Çok sevinip hemen başvurmuştum. Bugün de çok şükür sorunsuz bir şekilde internetim bağlandı. Mutlu mutlu hızlı internetimde gezerken öylesine sizin sitenizden bi altyapı sorgulayım tekrardan dedim. Çıkan sonuç biz internet aldıktan 3 gün sonra benim mahalleme fiber gelmiş üstelik modem de ücretsiz :) Yani şuan kendimi çok kötü hissediyorum :) Lütfen yardımcı olun. Fiber için beni mi bekliyordunuz :)
-
Esenler Tuna mahallesine ne zaman gelir @TurkNetDestek
-
Merhaba, üzülmenize hiç gerek yok emin olun Biz sizi asla mağdur etmeyiz, online işlem merkezinden kampanya değişikliği kaydı açarak fiber talebinizi iletebilirsiniz. Hemen kontrolleri yaparak dönüşümü tamamlarız
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TurkNetDestek -- 3 Şubat 2022; 8:7:8 > -
Merhaba, Tuna mahallesi planlamada yer alıyor. Henüz net tarih bilgisi bize ulaşmadı, bu sene içinde gigafiber çalışması tamamlanacaktır. -
Esenler Davut Paşa mahallesi planlarınıza eklendi mi acaba
-
Merhaba, maalesef henüz planlamada yer almıyor. Talep olarak ekiplerle paylaşacağım. -
Merhaba,
İnternetten baktığımda 1000 mbps altyapı aktif görünüyor, Nine hatun mahallesi’nde.
Şimdi başvursak kaç güne kurulum tamamlanır ?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Merhaba, yeni başvuru aktivasyon süreci ortalama 2 ile 6 iş günü sürmektedir. Başka firmadan churn geçiş talep ederseniz 48 saat içinde geçişiniz tamamlanıyor. -
Kazım Karabekir mahallesi kaldı, ha gayret !
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Kemer mahallesi ne zaman başlanacak yanımızdaki mahallelere geldi.
Merhaba, Kemer mahallesi şu anda planlama içerisinde yer almıyor. -
Veeee, bugün altyapı çalışması yapan çalışanları gördüm, kendileriyle konuştum. YAPA benim mahalleye geliyor. 15 güne ortalama bağlanır dediler.
şimdi benim Telekom sözleşmesi bu yılın 12. Ayında bitiyor. İptal edip, gelecek ay bağlatacağım.
önceliğim ceza yemeden iptal etmek. Akabinde türknetin kampanyasına başvururum olmadı.
teşekkürler türknet
-
Merhaba, 240 TL kadar fesih bedelini 6 ay taksitli şekilde faturanızdan düşerek karşılıyoruz. Sizi de aramızda görmek isteriz
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TurkNetDestek -- 26 Şubat 2022; 15:21:16 > -
24 aylık sözleşme benim. Cezai işlem uygulamadan iptali oluyor aslında. En kötü ihtimalle öyle yapacağım. Yakında geliyorum hocam.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X