Şimdi Ara

Türknet Esenler'de fiber çalışması yapıyor! (23. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
667
Cevap
9
Favori
34.362
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Merhaba, ilettiğiniz bölge yakın zaman içinde çalışmanın tamamlanacağı yerler arasındadır. Net tarih iletemiyorum ancak apartmana kutu konulduğu zaman tekrar buradan yazarsanız aktivasyon için tarih iletebilirim.
  • Anladım teşekkür ediyorum

• TurkNetDestek kullanıcısına yanıt

Piri reis mahallesi darıca planlama durumu ne oldu bilgi verir misiniz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • NitroNos kullanıcısına yanıt
    Merhaba, Kocaeli Darıca da ilettiğiniz mahallede planlama bulunmamaktadır. Talep olarak ekiplerle paylaşacağım.
  • canerselcukkk C kullanıcısına yanıt
    Kutu geldi mi ? Binaya

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • aschil kullanıcısına yanıt

Ben henüz kutu göremedim fakat yan binamlarımda var, internetten yönetici olarak başvuru formu da ilettim, henüz bir değişiklik yok. Saha elemanlarıyla iletişime geçemediklerini söyledikleri için çaresiz bekliyorum.

hocam nasıl bir işlem sagladınız acaba? benim de vodafone ile 24 aylık sözleşmem var. 7-8 ayım kaldı. erkenden çıkabiliyor muyuz ceza yemeden?

• Brünett kullanıcısına yanıt
    https://forum.donanimhaber.com/bedel-odemeden-operator-degistirme--152126037

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Veee, bizim binanın gigafiber altyapısı aktif oldu. Hemen geçelim, Türkiye standartlarının üstünde ki hızı kullanalım.

Hayırlı olsun hocam, kazım karabekir hangi sokaktı sizinkisi?

• canerselcukkk C kullanıcısına yanıt
    1043. Sokak hocam

bizim binaya kutu geldi 1037. sokak ne zaman geçiş yapabilirim?

• RocxMaster R kullanıcısına yanıt
    Merhaba, tam adres bilginizi PM üzerinden paylaşır mısınız? Proje ekibimizden bilgi alarak sizinle paylaşırım.

gönderdim

• RocxMaster R kullanıcısına yanıt
    Adresinizi proje ekibimiz ile paylaştım. Dönüş yaptıklarında size bilgi vereceğim.
  • Esenler kemer mahallesi için gelişme varmı etrafımızdaki komşu mahallelere geldi.Kmere de bi el atsanız.

• ali vardar kullanıcısına yanıt
    Merhaba, Kemer mahallesi henüz listede yer almıyor. Talep olarak ekiplerle paylaşacağım.
  • Merhaba bugün gigafiber için kablolar binamıza çekildi kutu henüz bağlanmadı işlemleri hızlandırıp bizi biran önce fiber'e kavuşturmanız mümkün müdür?

Şemsipaşa 18.Sokak

• QuelKaimaTR kullanıcısına yanıt
    Merhaba, mahalle genelinde çalışma yapıldığı için kablolama süreci tamamen bittikten sonra binalara kutu konuluyor. Binanıza kutu konulduğu zaman bilgi verirseniz aktivasyon için tarih iletebilirim.
  • Merhaba geçtiğimiz cumartesi günü saha ekipleriniz binamıza kablo çekti kutu ne zaman konulur (esenler havaalani mahallesi)
    Türknet Esenler'de fiber çalışması yapıyor!

• 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.