|
Türknet Esenler'de fiber çalışması yapıyor! (23. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Anladım teşekkür ediyorum
-
Piri reis mahallesi darıca planlama durumu ne oldu bilgi verir misiniz?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Merhaba, Kocaeli Darıca da ilettiğiniz mahallede planlama bulunmamaktadır. Talep olarak ekiplerle paylaşacağım. -
Kutu geldi mi ? Binaya
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Ben henüz kutu göremedim fakat yan binamlarımda var, internetten yönetici olarak başvuru formu da ilettim, henüz bir değişiklik yok. Saha elemanlarıyla iletişime geçemediklerini söyledikleri için çaresiz bekliyorum.
-
hocam nasıl bir işlem sagladınız acaba? benim de vodafone ile 24 aylık sözleşmem var. 7-8 ayım kaldı. erkenden çıkabiliyor muyuz ceza yemeden?
-
https://forum.donanimhaber.com/bedel-odemeden-operator-degistirme--152126037
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Veee, bizim binanın gigafiber altyapısı aktif oldu. Hemen geçelim, Türkiye standartlarının üstünde ki hızı kullanalım.
Hayırlı olsun hocam, kazım karabekir hangi sokaktı sizinkisi?
-
1043. Sokak hocam
bizim binaya kutu geldi 1037. sokak ne zaman geçiş yapabilirim?
-
Merhaba, tam adres bilginizi PM üzerinden paylaşır mısınız? Proje ekibimizden bilgi alarak sizinle paylaşırım. -
gönderdim
-
Adresinizi proje ekibimiz ile paylaştım. Dönüş yaptıklarında size bilgi vereceğim. -
Esenler kemer mahallesi için gelişme varmı etrafımızdaki komşu mahallelere geldi.Kmere de bi el atsanız.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Merhaba, Kemer mahallesi henüz listede yer almıyor. Talep olarak ekiplerle paylaşacağım. -
Merhaba bugün gigafiber için kablolar binamıza çekildi kutu henüz bağlanmadı işlemleri hızlandırıp bizi biran önce fiber'e kavuşturmanız mümkün müdür?
Şemsipaşa 18.Sokak
-
Merhaba, mahalle genelinde çalışma yapıldığı için kablolama süreci tamamen bittikten sonra binalara kutu konuluyor. Binanıza kutu konulduğu zaman bilgi verirseniz aktivasyon için tarih iletebilirim. -
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X