Şimdi Ara

Türknet Esenler'de fiber çalışması yapıyor! (25. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir - 6 Masaüstü
5 sn
667
Cevap
9
Favori
34.362
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Gösterdiğiniz hassasiyetten dolayı teşekkür ediyorum, forum üzerinden herkesin önünde iletişim kurmak hizmeti şeffaflaştırıyor.
    Umarım diğer operatörler de sizin gibi çalışma modelini benimseyebilir.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • TurkNetDestek kullanıcısına yanıt
    Merhabalar Tuna mahallesi bütün sokakları için geçerlimi ve tahmini ne zaman gelir ? Tuna mahallesi 728 sokak no.1 de ikametgah ediyorum 5 senedir turknetliyim ve bina sahibi oğluyum olurda bizim sokağa verilmemesi durumunda yönetici olarak site üzerinizden gün içerisinde başvuru iletişim yolladım, detaylı şekilde bilgilendirirseniz memnun olurum , çok teşekkür ederim şimdiden

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ismailaygun -- 26 Mart 2022; 17:30:41 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • ismailaygun İ kullanıcısına yanıt
    Merhaba, planlama içerisindeki mahallenin tamamı için işlem yapılıyor ama süre bilgisi veremiyorum.
    Tmmdir çok teşekkür ediyorum size bilgi için 😀

• Merhaba,
    Esenler - Birlik mahallesi için planlamaniz bulunmakta mıdır ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tafesan T kullanıcısına yanıt
    Merhaba, evet Birlik mahallesi planlama içerisinde yer alıyor.
    Binamıza kutu kondu ne zaman geçiş yapabilirim?

• QuelKaimaTR kullanıcısına yanıt
    Merhaba, konu linki ile birlikte tam adres bilginizi PM üzerinden paylaşır mısınız?
    Paylaştım cevap bekliyorum

Kontrol ederek yardımcı olacağım.
  • @TurkNetDestek 2021 yılı nisan ayı mesajlarında Bayrampaşa/Yıldırım Mahallesi için 2021 yılı içerisinde giga internet için çalışma olacağını yazmışsınız gelinen zaman itibarıyla son durum nedir acaba? Bölgemde henüz bir çalışma göremedim ama son durumu öğrenmek istedim?

Son olarak; OFDK kutudan (bina girişine konulan) dairelere tesisat size mi ait yoksa onu bina sakinlerimi çektirmek durumunda?

teşekkür eder, iyi çalışmalar dilerim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bkmçvş -- 6 Nisan 2022; 10:39:44 >
  • kubilay61 kullanıcısına yanıt
    İnternet fiyatı nedir acaba?

• bkmçvş B kullanıcısına yanıt
    Merhaba, şu an için ilettiğiniz bölgede net tarih iletemiyorum ancak hala planlamada yer almaktadır. Tarih için bir bilgi aldığım zaman buradan paylaşacağım. Gigafiber süreçlerinde bütün işlemler bize aittir.

nazik yanıtınız için teşekkürler... Umarım en kısa sürede fiber alt yapıya kavuşuruz, VDSL ile 75Mbps'a kadar alt yapının desteklediği söylense de fiber alt yapıdan aynı hızı almanın daha konforlu olduğunu söyleye bilir miyiz?

• bkmçvş B kullanıcısına yanıt
    Tabi ki, gigafiber daha yüksek hızda hizmet alabilirsiniz.
  • Merhaba @TurkNetDestek Önümüzdeki günlerde istanbul / eyüpsultan /nişancı mahallesine bir fiber çalışması olacak mı varmı?

Merhaba, Nişancı mahallesi henüz planlamada yer almamaktadır. Talep olarak proje ekipleri ile adresi paylaşacağım.
    Adsl den vdsl e geçtiğimiz günlerdeki sevinci, vdsl den fiber e geçtiğimiz zamanda da yaşamak dileğiyle türknet i bekliyoruz…

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bkmçvş -- 13 Nisan 2022; 9:10:31 >
  • Esenler kemer mahallesi nde bir gelişme varmı 8 mahhalleye çekildi esenlerde biz öksüz evlat gibi kaldık

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ali vardar -- 12 Nisan 2022; 18:11:2 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ali vardar kullanıcısına yanıt
    Kemer Mahallesi şu an için plan listemizde yer almıyor ne yazık ki...GigaFiber altyapımızı genişletmek için her gün çalışmalarımız devam ediyor. Talep olarak ileteceğim ama süre bilgisi veremiyoruz. Bölgenize geldiğimizde sizlere haber vereceğiz.
  • 
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.