Şimdi Ara

Türknet Esenler'de fiber çalışması yapıyor! (26. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
667
Cevap
9
Favori
34.356
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba , Esenler/Namık Kemal Cad./Namık Kemal Mah. için bir planlama var mı acaba?

@TurkNetDestek

• Merhaba, ilettiğiniz adres henüz planlamada yer almıyor. Talep olarak proje ekipleri ile paylaşacağım.
  • Merhaba dün binamıza türknet ekipleri kutu montajını yaptı ne zaman aktif hale gelir esenler havaalani mahallesi
    Türknet Esenler'de fiber çalışması yapıyor!

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • fatihfatihc F kullanıcısına yanıt
    Merhaba, tam adresi PM üzerinden paylaşır mısınız? Ekiplerden aktivasyon tarihi için bilgi alıp sizinle paylaşacağım.
  • Mesaj yazdım ama mesaj gitmiyor mesaj kutusunda görünmüyor sizin yazma şansınız varmi bana

• fatihfatihc F kullanıcısına yanıt
    Tabi ki, PM üzerinden size mesaj gönderdim.
  • @TurkNetDestek

Merhaba Esenler Tuna mahallesinde oturuyorum karşımızdaki binaların kutuları kondu ve aktif edildi bizim binamıza kablo çekildi fakat kutu konmadı. Binamızda kutu koyma ve aktivasyon işlemleri ne zaman tamamlanır acaba? Proje ekiplerinden bilgi alabilirseniz sevinirim.

• esgorada_07 E kullanıcısına yanıt
    Merhaba, tam adresi PM üzerinden paylaşır mısınız?
  • TurkNetDestek kullanıcısına yanıt

Merhaba yanıtladım. Öbür profilimde pm kapalı olduğu için bu profilden yanıtladım

• esgorada E kullanıcısına yanıt
    Kontrol ederek bilgi vereceğim.
  • Esenler kemer mahallesi için bi gelişme varmı.komşu havaalanı mahallesinde kutulamalarıda bitirdiniz,bizim mahallede kapsama girermi esenlerde bir iki mah kaldı girmediğiniz.

• @TurkNetDestek

Merhaba Esenler Turgut Reis Mahallesinde gigafiber çalışması başladımı acaba? detaylı adres verebilirim. bilgi için şimdiden teşekkürler.

• ali vardar kullanıcısına yanıt
    Merhaba, şu an güncel listede Kemer mahallesi yer almıyor. Talep olarak proje ekipleri ile paylaşacağım.
  • engin_79 E kullanıcısına yanıt
    Merhaba, ilettiğiniz mahalle planlama içindedir ancak çalışma bilgisi henüz iletilmedi.
  • Bayrampaşa İsmetpaşa mahallesi ne durumda

Merhaba, İsmet Paşa mahallesi planlama içerisinde yer almıyor ama talebinizi proje ekibimiz ile paylaşacağım.
  • TurkNetDestek kullanıcısına yanıt

Siz bence ezbere bilgi veriyonuz.Şu an ismetpaşa mah yarısı kablolandı bile ekipleriniz tarafından.

Bizimle paylaşılan listede yoktu ama tam adres bilginizi PM üzerinden iletebilirseniz proje ekibimizden öğrenerek size dönüş sağlarım.
  • Selamlar, Esenler kemer mahallesine gigafiber ne zaman çekilecek?

• 
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.