Şimdi Ara

Türknet Esenler'de fiber çalışması yapıyor! (28. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
667
Cevap
9
Favori
34.356
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Esenler Turgutreis mahallesi 408 sokakta çalışmalar ne alemde 1 yıldır plan içerisinde diyorsunuz ama hala birşey yok

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • emre_3579 E kullanıcısına yanıt
    Merhaba, evet planlamada yer alıyor ancak çalışma tarihi için net bilgi iletilmedi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TurkNetDestek -- 27 Mayıs 2022; 8:11:8 >
  • Esenler birlik mah. 1,5 ay önce bina içi kutu takıldı. Aktivasyon bekliyoruz acaba tüm esenler kutu takıldıktan sonra mı olacak yoksa aktivasyon parça parça yapılıyor mu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onurfredy -- 2 Haziran 2022; 22:24:6 >
  • onurfredy kullanıcısına yanıt
    Merhaba, mahalle genelinde çalışma tamamlandıktan sonra kutular binalara takılır. Tam adresi PM üzerinden iletir misiniz?
  • Aldığım haberle sevindim kemer mahalleside planlamaya alınmış

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • namık kemal mahallesi bu senede yok herhalde  

• esenyurt pınar mahallesi ne çalışma var ne port durumu var yemin ediyorum rezillik.

• XRAY 41 X kullanıcısına yanıt
    Merhaba, şu an listede yer almıyor, talep olarak sitemizden adresinizi iletebilirsiniz.
  • @TurkNetDestek Acaba Esenler Mimarsinan mahallesine ait bir planlama var mıdır Gigafiber için

• Esenler fevziçakmak mah gigafiber gelicekmj

• Skynel S kullanıcısına yanıt
    Merhaba, şu an listede yer almıyor, talep olarak sitemizden adresinizi iletebilirsiniz.
  • Err0 E kullanıcısına yanıt
    Merhaba, henüz listede yer almıyor, talep olarak sitemizden adresinizi iletebilirsiniz.
  • Esenler davutpaşa mahallesi?

• Mert37tr M kullanıcısına yanıt
    Merhaba, Davutpaşa mahallesi için sitemiz üzerinden talep iletebilirsiniz, henüz planlamada yer almamaktadır.
  • Esenler Kemer mahallesi tam tarih belli oldumu acaba.

• ali vardar kullanıcısına yanıt
    Merhaba, planlanan aktivasyon sürelerinde farklılıklar olabiliyor. Bu nedenle size net bir tarih veremiyoruz. Planlanan bölgelerde altyapı çalışmalarımız yoğun bir şekilde devam ediyor. Süreç tamamlandığında arkadaşlarımız sizinle iletişime geçeceklerdir.
  • ayın 1 inde 1000mbps göründü büyük bir heyecanla, hemen formu doldurdum beni aradılar kutu takıldıktan 2 ay sonra aktivasyon tamamlandı, Pazartesi gelip modemi takacaklar dediler müsaitim işe gitmedim öğleden sonra geldi, modemi verdi ev kablonun geçeceği yeri ayarladım, hat değerleri düşük dedi yarın gelip bakacaklar dedi gitti :( yine olmadı, yarın ben tekrar işten izin mi alayım bu konu neden planlı olmuyor hat değerleri gözükmüyor mu uzaktan ne bileyim

• onurfredy kullanıcısına yanıt
    Hız kayıplarının nedenlerini tespit ederek müdahale ediyoruz. Dilerseniz bu durumla ilgili 0850 288 1010 numaralı hattan destek alabilirsiniz.
  • 2022 yılının sonuna kadar Esenler/Turgut Reis Mahallesinde gigafiber çalışmalarının tamamlanacağı bilgisini vermiştiniz. Yıl sonuna 5 ay kaldı herhangi bir çalışma göremiyoruz. Planınızda bir değişiklik mi oldu?

• 
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.