Şimdi Ara

Türknet Esenler'de fiber çalışması yapıyor! (30. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
667
Cevap
9
Favori
34.183
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Planlanan aktivasyon sürelerinde farklılıklar olabiliyor. Bu nedenle size net bir tarih veremiyoruz. Planlanan bölgelerde altyapı çalışmalarımız yoğun bir şekilde devam ediyor. Süreç tamamlandığında arkadaşlarımız sizinle iletişime geçeceklerdir.
  • Binamıza kutu konuldu. Ne zaman aktive edilir? Turknet kullanmaktayım. Gigafiber aktif olunca otomatik geçiş olur mu? Yoksa başvurmamız gerekir mi?

• iucar kullanıcısına yanıt
    Merhaba, ara ara sorgulama sayfasından altyapınızı kontrol etmenizi rica ederim. Aktivasyon için net tarih iletilmemektedir. Sorgulamada GigaFiber 1000 mbps gördüğünüz zaman oim üzerinden kampanya değişikliği kaydı açarak GigaFiber dönüşüm işlemini başlatabilirsiniz.
  • Bugün araçla geçerken Esenler Davutpaşa Mah 64. Sokağa Turknet fiberini çeken saha personelini gördüm.

• Nine hatun mah internette sorun mu var? Los ışığı kırmızı yanıyor da

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • YarasaCorbasi kullanıcısına yanıt
    Merhaba, genel bir sorun bulunmuyor. Online işlem merkezi üzerinden destek kaydı oluşturur musunuz? Net uzmanlarımız kontrol ederek bilgi vereceklerdir.
  • Nasip olur mu be?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Davutpaşa Mahallesi hakkında bir bilgilendirme yapabilir misiniz? Şu anda çalışma bölgesinde mi yoksa değil mi? Tahmini olarak ne kadar sürer? Web sitesindeki 6-8 hafta ibaresi doğru mudur vb. Biliyorum net bir tarih veremiyorsunuz ama en azından yüzeysel bir bilgilendirme de yeterli olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dreamroamer -- 19 Ağustos 2022; 3:25:32 >
  • dreamroamer kullanıcısına yanıt
    Merhaba, gelen talepler ile planlama süreçleri de değişiklik gösterdiği için şu an bölge ya da süre bilgisi maalesef veremiyorum.
    turknet
    GigaFiber İstiyorum — TurkNet
    https://turk.net/gigafiber-istiyorum
    sorgulama üzerinden altyapınızı kontrol edebilir ve adresinizde yoksa talebinizi iletebilirsiniz.

• Kazım Karabekir'de GigaFiber kullanıyorum 1 ay oldu. Çok memnunum, kablolu bağlantıda 700 mbit hız alıyorum Türknet Esenler'de fiber çalışması yapıyor! 

• Bastien kullanıcısına yanıt
    Memnuniyetinizi buradan paylaştığınız için teşekkür ederiz. Keyifli kullanımlar dilerim
  • IznickX kullanıcısına yanıt
    Merhaba, planlama sırasında değişiklik olabildiği için liste bilgisi veremiyoruz. Adresiniz için çalışma başladığında muhakkak haberdar olacaksınız
  • Merhaba, binamda şu cihazdan var. kablolarında TurkNet Giga Fiber yazıyor. Ama kutu yok. Sadece bu cihaz var ve çook eski turk telekom kutusu var.

Oysaki işyerime bağlı olan binaya telekomdan bağımsız bir kutu koydular, o kutudan bağlantı sağlanmıştır. Farkı nedir?

Ekleme: Ayrıca cihazda 2 bağlantı çıkış yeri var, alt ve üst komşum bağlantı yapmış. Başka çıkış yapılacak yer göremedim :/

Türknet Esenler'de fiber çalışması yapıyor!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bastien -- 20 Ağustos 2022; 10:14:20 >

• Esenlerin kenar köşe ücra neredeyse her yerine Turknet Fiber geldi, Dörtyol Meydanda bulunan sokağımıza gelmedi. (Fevzi Çakmak 1108) Kötü diyip taşındığımız eski ninehatun'da ki binaya bile gelmiş ama 1 tane abone olan yok, cahil dolu çünkü.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fl4ming0 -- 23 Ağustos 2022; 20:51:42 >
  • Fl4ming0 kullanıcısına yanıt
    Merhaba, gigaFiber yatırımlarımız hız kesmeden devam ediyor. GigaFiber taleplerinizi
    turk.net
    GigaFiber Altyapı Sorgulama - Fiber Altyapı - TurkNet
    https://turk.net/gigafiber-istiyorum-altyapi-sorgulama
    sayfamızdan iletebilirsiniz. Proje ekiplerimiz bölgeden gelen taleplerin yoğunluğuna ve altyapının uygunluğuna göre değerlendirecektir 🌼
  • tuzsuz_deli_bekir kullanıcısına yanıt

Bazı yerlere fodk takmışlar lakin 59 sokakta henüz yok bu kutudan, bina içine siyah kutu takılı öyle duruyor sadece

• PieCeSs kullanıcısına yanıt
    Merhaba, planlanan aktivasyon sürelerinde farklılıklar olabiliyor. Bu nedenle size net bir tarih veremiyoruz. Planlanan bölgelerde altyapı çalışmalarımız yoğun bir şekilde devam ediyor. Süreç tamamlandığında arkadaşlarımız sizinle iletişime geçeceklerdir.
  • TurkNetDestek kullanıcısına yanıt
    Esenler turgutreis mahallesi 408 sokak bugün bina içine kadar kablolar çekildi ve kutular koyuldu nezaman aktif olur hızlanması için birşeyler yapabilirmisiniz Türknet Esenler'de fiber çalışması yapıyor!

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.