Şimdi Ara

Türknet Esenler'de fiber çalışması yapıyor! (32. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
667
Cevap
9
Favori
34.183
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Şuan yine yaptım sokaktaki diger binalarada yaptım ama malesef gözükmüyor

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • emre_3579 E kullanıcısına yanıt
    Konu linki ile birlikte açık adresinizi PM üzerinden paylaşır mısınız?
  • TurkNetDestek kullanıcısına yanıt
    PM den yazdım

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

mevcut türknet vdsl aboneliğim var bu aboneliği iptal etmeden giga fiber geçebilirmiyim oim den paket yükseltme seçeneği çıkmıyor destek kaydı oluşturdum ama bazı forumlarda mevcut aboneliği iptal etmeden geçiş olmuyor diyorlar

• Baristatales B kullanıcısına yanıt
    Merhaba, mevcutta TurkNet' ten aboneliğiniz varsa dönüşüm işlemi yapılabiliyor.
  • Merhaba, ben 1 hafta önce internet için başvurmuştum. Turknet saha ekibi az önce adresime geldi ve size henüz fiber gelmemiş diyerek başvurumu iptal etmemi söyledi. İyi de ben turknetin resmi sitesinden başvuru yaptığımda otomatik GPON olarak aldı başvurumu ve sorgulamada 1000/1000 gösteriyor adresimde. Benim şimdi ne yapmam lazım?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • neavia N kullanıcısına yanıt
    Merhaba, kontrol edebilmem için konu linki ile birlikte müşteri numaranızı PM üzerinden iletir misiniz?
  • evimde kutu ve her şey var 1000mbs interneti ne zaman alacağız ? 1,5 ayı geçmiş durumda aşağıda duruyor.

Esenler Turgut Reis Mahallesi 412 Sokak üzerinde henüz bir gelişme yok?

Türknet Esenler'de fiber çalışması yapıyor!

2 sene oldu bağcılar çınar mahhallesi 781 sk fiber bekliyor nerden baksan var bi mahallede 2 3 bin daire

• erdimsi E kullanıcısına yanıt
    Merhaba, planlanan aktivasyon sürelerinde farklılıklar olabiliyor. Bu nedenle size net bir tarih veremiyorum. Süreç tamamlandığında arkadaşlarımız sizinle iletişime geçeceklerdir.
  • smhzhl S kullanıcısına yanıt
    Merhaba, bölgelerden gelen taleplere göre proje ekibimiz değerlendirme yapıyor.
  • Bölgeden binlerce talep varda dikkate alan yok

• bölgeye gigafiber gelse de geçemiyoruz arkadaşlar. ne zamandır bekliyorum geçişim başlatılsın diye yazalı ne kadar oldu hala arayan soran yok

• dreamroamer kullanıcısına yanıt
    Merhaba, gigaFiber dönüşüm işlemleri yoğunluğu önlemek adına kademeli olarak gerçekleşiyor. Proje ekiplerimiz en yakın zamanda sizinle iletişime geçerek randevu oluşturacaktır.

kademeli diyorsunuz da başka bir başlıkta Esenler'de, benimle aynı mahallede Gigafiber alan arkadaşlar dertlerini atlatıyordu, yani onlara bağlanmış. Kademe derken kasıt mahalle sırasına göre mi yoksa başvuru sırasına göre mi

• valla ben de 1 aydır randevu için bekliyorum yoğunluk var arayacağız deniyor yahu günde 5 abonenin işini halletsen tüm esenler bitmişti zaten aranmamam çok tuhaf ...

• Oğuz51515151 O kullanıcısına yanıt

siz şuan mevcut türknet abonesimisiniz adls/yada vdsl mi kullanıyorsunuzi bende aynı durumdayım kutuyu bıraktılar gittiler oyalıyorlar gibi geliyor bana nasıl olsa mevcut abonesiyiz

• Oğuz51515151 O kullanıcısına yanıt
    Merhaba, işlemlerinizi kontrol edebilmem için destek kaydı numaranızı gönderir misiniz?
  • Baristatales B kullanıcısına yanıt
    Merhaba, altyapı sorgulamasında gigafiber paket bilgisi geliyor mu?

Son destek kaydım : 57275602

İlk destek kaydım (1 ekim) :56531580

• 
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.