< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Türknet Esenler'de fiber çalışması yapıyor! (32. sayfa)
-
-
Konu linki ile birlikte açık adresinizi PM üzerinden paylaşır mısınız? -
PM den yazdım
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
mevcut türknet vdsl aboneliğim var bu aboneliği iptal etmeden giga fiber geçebilirmiyim oim den paket yükseltme seçeneği çıkmıyor destek kaydı oluşturdum ama bazı forumlarda mevcut aboneliği iptal etmeden geçiş olmuyor diyorlar
-
Merhaba, mevcutta TurkNet' ten aboneliğiniz varsa dönüşüm işlemi yapılabiliyor. -
Merhaba, ben 1 hafta önce internet için başvurmuştum. Turknet saha ekibi az önce adresime geldi ve size henüz fiber gelmemiş diyerek başvurumu iptal etmemi söyledi. İyi de ben turknetin resmi sitesinden başvuru yaptığımda otomatik GPON olarak aldı başvurumu ve sorgulamada 1000/1000 gösteriyor adresimde. Benim şimdi ne yapmam lazım?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Merhaba, kontrol edebilmem için konu linki ile birlikte müşteri numaranızı PM üzerinden iletir misiniz? -
evimde kutu ve her şey var 1000mbs interneti ne zaman alacağız ? 1,5 ayı geçmiş durumda aşağıda duruyor.
Esenler Turgut Reis Mahallesi 412 Sokak üzerinde henüz bir gelişme yok?
-
2 sene oldu bağcılar çınar mahhallesi 781 sk fiber bekliyor nerden baksan var bi mahallede 2 3 bin daire
Merhaba, planlanan aktivasyon sürelerinde farklılıklar olabiliyor. Bu nedenle size net bir tarih veremiyorum. Süreç tamamlandığında arkadaşlarımız sizinle iletişime geçeceklerdir. -
Merhaba, bölgelerden gelen taleplere göre proje ekibimiz değerlendirme yapıyor. -
Bölgeden binlerce talep varda dikkate alan yok
bölgeye gigafiber gelse de geçemiyoruz arkadaşlar. ne zamandır bekliyorum geçişim başlatılsın diye yazalı ne kadar oldu hala arayan soran yok
-
Merhaba, gigaFiber dönüşüm işlemleri yoğunluğu önlemek adına kademeli olarak gerçekleşiyor. Proje ekiplerimiz en yakın zamanda sizinle iletişime geçerek randevu oluşturacaktır. -
kademeli diyorsunuz da başka bir başlıkta Esenler'de, benimle aynı mahallede Gigafiber alan arkadaşlar dertlerini atlatıyordu, yani onlara bağlanmış. Kademe derken kasıt mahalle sırasına göre mi yoksa başvuru sırasına göre mi
-
valla ben de 1 aydır randevu için bekliyorum yoğunluk var arayacağız deniyor yahu günde 5 abonenin işini halletsen tüm esenler bitmişti zaten aranmamam çok tuhaf ...
-
siz şuan mevcut türknet abonesimisiniz adls/yada vdsl mi kullanıyorsunuzi bende aynı durumdayım kutuyu bıraktılar gittiler oyalıyorlar gibi geliyor bana nasıl olsa mevcut abonesiyiz
-
Merhaba, işlemlerinizi kontrol edebilmem için destek kaydı numaranızı gönderir misiniz? -
Merhaba, altyapı sorgulamasında gigafiber paket bilgisi geliyor mu? -
Son destek kaydım : 57275602
İlk destek kaydım (1 ekim) :56531580
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X