Turknet fiber sinyal değeri kaç olmalı
Selam dostlar fiber sinyal değeri kaç olmalı 30db şu anda yarın için gelip bakmaları için talep oluşturdum 27 altı olmalı diye biliyorum dogrumu yanlış mı
Turk net fiber alt yapı gelin tartışalım
Selam dostlar turk telekom ve superonline alt yapıları yer altindan çekiyor. Turk net binalara havadan çekiyor. Lakin kafada şu soru işareti var bölgede herhangi bir bina yıkıldığı zaman kaç ev internetsiz kalıyor bu sorunu nasıl çözüyorlar? Tecrübeli olan vardır bu konuda başına gelenleri konuya alalım.
Bu nasıl mantık yahu? Fiber
Adamlar benim binamdan alt yapiyi alıp arka sokakda bir binaya çekmiş. Ama benim binama çekmemiş alt yapi benim binamda bu nasıl mantık yahu
Turk net bu kutu ftth mi oluyor?
Dostlar turknet binaya kutu koymuş koyduğu kutu şu şekilde şimdi bu aktif olunca 1000 mps indirme ve yükleme hızı alabilecekmiyiz? Bu ftth mi demek
Binaya Fiber Kutu Kondu hala aktif edilmedi ?
İstanbul bağcılar çınah mh Fiber kutuyu koydular hala aktif olmadı ? 6-8 hafta denildi ama 2 ay oldu hala gelişme yok ?
Bağcılar Gigafiber
Selam Dostlar Bağcılar çınar mahallesinde turknet 1000mbs kutuyu taktı 4 gün önce tam olarak aktif olması 1-2 ayı buluyormu bilgisi olan varmı ? Türknet Altyapıyı havadan çekti. Turk telekom yer altından alt yapı çekti aktif olması tam olarak ne kadar sürer ?
Edit: 31.10.2023 Tarihinde Türk Net bağcılar saha sorumlusu arkadaş ile görüştüm kasım ayı içerisinde Çınar mahallesinde gigafiberin aktif olacağını söyledi bekleyenlerin bilgisine...!!
Edit: 27.11.2023 itibariyle çınar mahallesinde gigafiber aktif edildi
Bağcılar Fiber bekliyor YETKİLİLER DUYMAZDAN GELİYOR
Bağcılar Çınah Mahallesinde oturuyoruz 781 sokak saha dolabı 20 metre ilerimde yani şu alt yapıyı yapıp adam akıllı fiber internet verseniz ne olur ? çınar mahallesi çok kalabalık Mahalledir Binlerce müşteri kazanırsınız Senelerdir Bekliyoruz hala gram gelişme yok ÇÖZÜM YOK…!!! Ne belediye başkanından hayır görüyoruz Ne İnternet sağlayıcılarından Ne Ulaştırma Bakanlığının Saçma sapan verdiği garantiden ÇÖZÜM İSTİYORUZ YAHU
Turknet internet gitti
Ikinci kez başıma geliyor iyice sıkmaya başladı bu durum
LG klimalardan uzak durun
LG Vakumlama Yalanı uzak durun
28 Temmuz 2021 tarihinde. LG Dual Plus 24000 BTU klima kurulumunu yaptılar kurulumu yapılırken vakumlama için kullandıkları cihaz gaz ölçer vakumlama cihazı değil. Bizde bilmediğimiz için adam elindeki ditijal gaz ölçüleri klima kompresorune bağladı vakumlama yaptık deyip 5 dakka sonra çıkartıp gitti herhangi bir vakumlama kompresörü ile gelmediler
testo 550 cihazı ile gelip ki bu cihaz gaz ölçer sadece bunu klima kompsorune bağladı 5 dakka bekledi vakumlama bitti deyip aldı makineleri gittiler.
Ee hani vakum pompası? Böyle yalandan vakumlamamı olur. KESİNLİKLE UZAK DURUN
Adam gaz manometresini bize vakumlama yapıyorum diye yutturmuş. Vakum pompası felan yoktu.
7.000 Tl klimaya para vereceksin gelen servis vakumlama yaptık diye sizi kandıracak ve cihaz verimli çalışmayacak?
Kesinlikle Kimseye tavsiye etmiyorum LG den uzak durun
Bu cihaz vakumlama cihazimi?
Bugun lg 24.000 btu klima kurulumuna geldiler bakır boru ve vakumlama yaptilar ama adamin vakumlama yaptığı alet dikkatimi çekti hic vakum makinesine benzemiyor 5 dakka vakum yaptı benim bildiğim 10-20 dakkadan aşağıya olmamalı ama adam cihaz daha hizli yapıyor gibisinden belirtti.ona gore hakkımı arayacağım
Cihaz bu bilgili arkadaşlar yardımcı olabilirmi
Son Giriş: 3 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 12 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 256
İkinci El Bölümü Mesajları: 6
Konularının görüntülenme sayısı: 10.475 (Bu ay: 214)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 76 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Haberleşme ve Dijital Platformlar