Adamlar benim binamdan alt yapiyi alıp arka sokakda bir binaya çekmiş. Ama benim binama çekmemiş alt yapi benim binamda bu nasıl mantık yahu < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi smhzhl -- 29 Eylül 2023; 12:36:49 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bu nasıl mantık yahu? Fiber

-
-
Ehehehehe komik
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Biraz daha detay verseniz daha iyi anlarız hocam.
-
Buyur hocam detay bu.
kabloyu cektikleri binaya vermemis almış arka sokakdaki binaya götürmüş bizim binaya vermemiş kablo bizim binada Sağ taraf bina girişi 5 metre ya var ya yok
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi smhzhl -- 1 Ekim 2023; 6:52:46 >
Aslında bu fotograflarda bölgenizdeki türk telekom müdürlüğüne gidip altyapı talebinde bulunabilirsiniz 1000 mbit almak istiyoruz apartmança derseniz duruma göre ikna edebilirseniz altyapıyı çekebilirler.
-
Sizin binaya çekmemiş, yer altı menholu sizin binanın önünde olduğu için kabloyu oradan çıkartıp ilerletmiş.
Ayrıca Fiber'i çektiği bina yeni bir bina mı ?
-
Hayır eski bina..
Siz de müdürlüğe gidip başvurun, size de çekerler o zaman.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Konuda fotoğraf mı var? Kaç kez sayfa yeniledim belki bende gözükmüyor fotoğraflar.
-
Tamam bu senin binandan alınmamış ki, senin sokağındaki yeraltı hattından alınıp götürülmüş diğer binaya. Yani sokağından geçen hattan ilave yapmışlar diğer bina için.
Aslında yapmışken sizin binaya da yapılırmış veya çevre binalara.
-
Bina benim kardeşim sonuc olarak o kablo benim binama degiyormu evet işin enteresan yani insan binayada verelim der bunların mallıkları hat safhada menol benim binamin önünde geçiyor
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi smhzhl -- 3 Ekim 2023; 0:2:54 >
Binanızın üzerinden kablo gitmesini istemiyorsanız ilgili müdürlüğe başvurarak binanızın üzerindeki kabloların kaldırılması yönünde talep oluşturabilirsiniz.
Benzer içerikler
- türk telekom hizmet numarası öğrenme
- 50 mbps internet hızı nasıl
- türk telekom alarm ışığı kırmızı yanıyor
- türk telekom cayma bedeli ödememek için
- ev telefonu kapatma
- hat takılı ama şebeke yok
- faturasız kapanan hat nasıl açılır
- cep magnet nedir
- türk telekom ev internet paketleri
- bilgisayar internete bağlanmıyor
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X