|
Türknet Esenler'de fiber çalışması yapıyor! (27. sayfa)
-
-
Merhaba,
1-) Kazım Karabekir Mahallesindeki işyerimin bulunduğu binaya turknet kutusu montajı yapıldı. Şimdi direk TurkNet kullanabilir miyim? Yıllardır Ttnet kullanıyorum, taahhütüm bitiyor. internetin kesilmeden geçiş yapabilir miyim?
2-) Bayrampaşa-Kartaltepe Mahallesinde ikamet ediyorum. yine ttnet kullanıyorum. Ama hızım max 10 mbit. Buatın içinden hat kablosu 2-3 cm ancak geliyor, zar zor bi ek yapıp modeme taktım o şekilde kullanıyorum. TurkNet'e geçersem sıva üstü olarak yeni kablo çekilir mi?
-
Bölgede aktif edildiyse gigafiber öteki ttnet hattını kapattırıp,Türknette başvuruyon onlar evine veya işyerine kadar binanın içindeki türknet kutusundan özel fiber kılı çekiyo.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Merhaba ,
1) Kartal/ Hürriyet Mah. için bir planlama var mı acaba?
2) Sokağım da fiber var fakat apartmanım da bulunmamaktadır. Bunun için nasıl bir işlem yapmam gerekiyor ? (Türknet kullanıcısıyım) detaylı adres verebilirim. bilgi için şimdiden teşekkürler.
-
Merhaba, sayfamızdan altyapınızı kontrol ederek başvuru yapabilirsiniz. Kablo çekimi için ücreti desteğimiz bulunuyor.turk.netİnternet Altyapı Sorgulama - Fiber Altyapı - TurkNethttps://turk.net/internet-hiz-altyapi-sorgulama -
Merhaba, Hürriyet mahallesi henüz planlamada yer almamaktadır. Talep olaeak proje ekipleri ile paylaşacağım. -
Esenler Yavuzselim mahallesinde Türknet Kullanıcısıyım Mehmetçik sokakda Gigafiber çalışması varmı öğrenmek istedim
-
Merhaba, Yavuz Selim mahallesi henüz planlamada yer almıyor, proje ekiplerine talep olarak ileteceğim. -
Merhaba, Esenler Havaalanı mahallesi Emlak konutlarında Gigafiber altyapınız var mıdır?
Merhaba, Havaalanı mahallesi planlama içerisinde yer alıyor. -
Esenler Kemer mahallesi için bir gelişme varmı
Merhaba, henüz planlama içerisinde yer almıyor. -
Bina kablo geldikten sonra ortalama ne kadar sürdü aktif olması
-
3 hafta
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Esenler Kemer mahallesi gelişme varmı acaba.
Merhaba, henüz bir gelişme bulunmamaktadır. -
Merhabalar Esenler Tuna mahallesi planlamalar arasında yer alıyordu ve çoğu sokak 2 ay süreden fazla gigafiber hizmetini aktif şekilde kullanıyor , malesef bulunduğum Tuna Mahallesi'ndeki 728 . Sokağa ne bir kablolama ne de bir gelişme var . Merak ettiğim 728 . Sokak planlamalar arasından kaldirildimi ? Rica etsem kontrol edip dönüş yapabilir misiniz ?
Merhaba, gigafiber çalışmaları mahalle genelinde yapılıyor. Tam adresi konu linki ile PM üzerinden paylaşır mısınız? -
Paylaştım hocam
Kontrol ederek yardımcı olacağım
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X