Şimdi Ara

Türknet Esenler'de fiber çalışması yapıyor! (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
667
Cevap
9
Favori
34.294
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kocaeli darıca piri reis mahallesine'de bir el atın İstanbul'a yakın .

• Turgut Özal mahallesi Esenyurt buraya gelecek mi var mı çalışmanız

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • pausebreaking P kullanıcısına yanıt
    Merhaba, Menderes mahallesi proje aşamasındadır. 2021 yılı içerisinde gigafiber hizmeti vereceğiz.
  • NitroNos kullanıcısına yanıt
    Merhaba, ben talebinizi not aldım ve proje ekibiyle paylaşacağım ancak bu konuda süre bilgisi veremiyorum. Mahallelerden gelen talep adetleri proje önceliklendirmede etken oluyor.
  • lori2 kullanıcısına yanıt
    Merhaba, ilettiğiniz adreste 2021 yılı içerisinde gigafiber planlaması bulunmuyor. Ancak ben adresi notlarıma ekliyorum. Proje ekibimiz ile paylaşacağım.
  • TurkNetDestek kullanıcısına yanıt

Mahalleden 200 kişi bulurum bence bu önceliklendirmeyi yanlış yapıyorsunuz nüfus , talep , yapa veya türk telekom santraline yakınlık önemli ölçüde etkilemesi lazım binamıza türknet altyapısını getirse 1 G/bit alacağım.

Proje ekibinize Kocaeli ilinde arz ve nüfus olmasa ne Türksat gelir ne Türkcell Süperonline nede Türk Telekom fiber çekerdi.

Darıca Piri reis mahallesine bir baksınlar Türk Telekom santrali yakın ve sizin kendi cihazlarınız mevcut burada YAPA olarak.

Merhaba, gigafiber altyapı çalışmalarının yapılacağı yerleri proje ekibimiz belirliyor. Biz talepleri notlarımıza ekleyerek proje ekibimize iletiyoruz.

Türknete geçeceğim ama Kocaeli’ni es geçmeyin lütfen.

Merhaba, ben adresinizi notlarıma ekleyerek proje ekibimiz ile paylaştım. İlginiz için teşekkür ederim.
  • Esenler, Davutpaşa Mahallesi için altyapı çalışması planlıyor musunuz?

Eyüp - Yeşilpınar Yeşilpınar Mah. İçin bir çalışma olurmu bu bölgenin tamamı Türknetli, gigafiber bu bölgeye de istemekteyiz.
  • Esenler brlik mahallesi eve kadar fiber geliyor
  • ismlozcnn İ kullanıcısına yanıt

Merhaba, Eczane yanına konulan dolaplar size fayda etmiyor mu? Çok yazık olur, oradan 100 alamazsanız. Bayrampaşa müdürlüğe gidip bu konuyu görüşün bence.

• hscakir H kullanıcısına yanıt
    Merhaba, Davutpaşa 2021 yılı planları içerisinde yer alıyor.
  • DenzeL_28 kullanıcısına yanıt
    Merhaba, bölgeniz 2021 yılı planları içerisinde yer almıyor. Talebinizi not aldım ve proje ekibimiz ile paylaşacağım.
  • İstanbul Esenler Kazım Karabekir mahallesi için 2021 içi projeniz var mı @TurkNetDestek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JustNaggy -- 1 Mart 2021; 18:54:11 >
  • JustNaggy kullanıcısına yanıt
    Merhaba, bölgeniz 2021 yılı planları içerisinde yer almıyor. Talebinizi not aldım ve proje ekibimiz ile paylaşacağım ancak bu konuda size süre bilgisi veremiyoruz. Mahallelerden gelen talep adetleri proje önceliklendirmede etken oluyor.
  • Esenler Kazım Karabekir Mahallesinde birçok kullanıcı mevcuttur gigafiber geldiğinde de birçok kullanıcı Türknete geçiş yapabilir, planlamalara dahil edilmesini talep ederim.

@TurkNetDestek

• İstanbul Pendik Güllübağlar mah ve civari site ve yüksek katlı binalar la dolu iyi bir home pass var inşaallah buralara da gelir

• dogus_erd D kullanıcısına yanıt
    Merhaba, ilettiğiniz adresi notlarıma ekledim. Proje ekibiyle paylaşacağım. İlginiz için teşekkür ederim.
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.