Şimdi Ara

Türknet Esenler'de fiber çalışması yapıyor! (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
667
Cevap
9
Favori
34.294
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Bağcılar da "sadece güneşli" gigafiber proje dahilinde. Diğer mahalleler proje dahilinde değil.
  • -KnuCKleS- kullanıcısına yanıt
    Hocam Nurol Park ta hem Telekom hem superonline fiber yok mu? Bırakın da hiç fiber alt yapı olmayan haneler bu hizmetten faydalansın ilk.
  • TurkNetDestek kullanıcısına yanıt

merhaba beyoğlu piripaşa mahallesi proje kapsamında bulunuyor mu bu sene

• kickboxer_18 kullanıcısına yanıt
    Merhaba, 2021 yılı planları içerisinde yer almıyor ama talebinizi not aldım. Proje ekibi ile paylaşacağım.
  • alintahan kullanıcısına yanıt
    Merhaba, ilettiğiniz adreste 2021 yılı içerisinde gigafiber planlaması bulunmuyor. Ancak ben adresi notlarıma ekliyorum. Proje ekibimiz ile paylaşacağım.
  • şopcu kullanıcısına yanıt
    Merhaba, yaşadığınız sorunu www.turk.net/oim sayfamızdan destek kaydı açarak iletmeniz durumunda teknik uzmanlarımız ve saha ekipleri 3 iş günü içerisinde çözümleyerek bilgi verecektir.
  • emrahala E kullanıcısına yanıt
    Merhaba, ilettiğiniz adreste 2021 yılı içerisinde gigafiber planlaması bulunmuyor. Ancak ben adresi notlarıma ekliyorum. Proje ekibimiz ile paylaşacağım.
  • -KnuCKleS- kullanıcısına yanıt
    Merhaba, 2021 yılı planları içerisinde yer almıyor ama talebinizi not aldım. Proje ekibi ile paylaşacağım.
  • ktmhmt K kullanıcısına yanıt
  • quote:

Orijinalden alıntı: TurkNetDestek

Merhaba, yaşadığınız sorunu www.turk.net/oim sayfamızdan destek kaydı açarak iletmeniz durumunda teknik uzmanlarımız ve saha ekipleri 3 iş günü içerisinde çözümleyerek bilgi verecektir.

Destek kaydı açılmıyor...Destek kaydı açmaya çalıltığımda 20.02.2021 e kadar beklemelisiniz diyor..Şunu anlamıyorum yan komşum ttnet kullanıyor ve onun interneti var iken niye benim turktelekoma bağlı 10 günlük internetim kesiliyor

• şopcu kullanıcısına yanıt
    Merhaba, aynı binada hizmet alan abonelik var mı? Hizmet alan abonelik varsa hizmet numarasını ve size ait müşteri numarasını PM üzerinden benimle paylaşabilir misiniz? Ben kaydınızı oluşturarak saha ekiplerine ileteceğim.

Esenler Turgut Reis Mahallesinde çalışmanız var mı bu sene?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • McNuIty kullanıcısına yanıt
    Merhaba, Turgut Reis Mahallesi 2021 yılı planları içerisinde yer almıyor. Talebinizi not aldım ve proje ekibimiz ile paylaşacağım.
  • McNuIty kullanıcısına yanıt

Komşum, umut kırıcı olmak istemem ama Turknet in gigafiber için Turgureis veya Oruçreis e 1 lira bile harcayacağını düşünmüyorum. Türk Telekom bile 1994-1995te Süleyman Demirel Cumhurbaşkanı iken bakır altyapı getirdi, geliş o geliş. Anca VDSL kutuları koydular. Fiber gelirse TT getirir biz de en çok 100 Mbps şeklinde TT fiber üstü Turknet kullanırız diye düşünüyorum. TT belediyeden kazı izni almış sanırım. Esenler belediyesi başkanı Tevfik bey Aralık 2020 gibi Twitter'dan duyurmuştu. Kaç yılda tamamlanır belli değil tabi.

Özetle hiçbir elle tutulur neden yokken Turknet in yatırım yapmayacağını, sansliysak Türk Telekom un yerinden kalkıp fiber doseyebilecegini düşünüyorum. Selamlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Merhaba, bu yıl Ankara için planlarınız var mı ? 7 ay kadar önce Sinan bey ile konuştuğumda böyle bir durumdan bahsetmişti. Güncel durum nedir ?

• xSwindLer X kullanıcısına yanıt
    Merhaba, ilçe ve mahalle bilginizi de paylaşabilirseniz kontrol ederek yardımcı olmak isterim.

Keçiören ilçesi yayla mahallesi ve yenimahalle ilçesi pamuklar mahallesi adreslerini kontrol edebilir misiniz ?

• quote:

Orijinalden alıntı: TurkNetDestek

Merhaba, ilçe ve mahalle bilginizi de paylaşabilirseniz kontrol ederek yardımcı olmak isterim.

Esenler, Ninehatun mahallesi'ndeki altyapı çalışmasından(Muhtemelen tt) sonra internet hızım üç kat düşürüldü. Düşürüldü diyorum çünkü 25mbps'de sabitletildiğini görüyorum.

Online işlemler kısmında abone olduğum intenret paketinin ismi de değişmiş. Tuhaf değil mi sizce?

Aynı hızı almam için Vae altyapısına geçmemi ve daha çok para vermemi istiyorsunuz utanmadan.

Bu sorunu çözemezseniz bu hafta başka iss'lere başvurumu yapacağım bilginize.

Konu da açtım.

https://forum.donanimhaber.com/turknet-hizimi-dusurdu-ayni-hizi-almam-icin-daha-fazla-odememi-istiyor--147892127

Önce ve sonrası:

Türknet Esenler'de fiber çalışması yapıyor!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MehmetNY -- 15 Şubat 2021; 22:19:50 >

• xSwindLer X kullanıcısına yanıt
    Merhaba, belirttiğiniz mahalleler 2021 yılı planları içerisinde yer almıyor. Talebinizi not aldım ve proje ekibimiz ile paylaşacağım.
  • MehmetNY kullanıcısına yanıt
    Merhaba, yaşadığınız olumsuz deneyim nedeniyle üzgünüm. Hizmetinizi kontrol ettiğimde teknik arkadaşım bölgenizde yapılan fiber dönüşümü nedeniyle hızınızın düştüğünü, kasıtlı yapılan bir işlem olmadığını ve sorununuzu altyapı değişikliği yaparak çözebileceğini iletmiş. Altyapı değişikliği için onay verirseniz işlemlerinize devam edecek.
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.