|
Türknet Esenler'de fiber çalışması yapıyor! (9. sayfa)
-
-
Hocam Nurol Park ta hem Telekom hem superonline fiber yok mu? Bırakın da hiç fiber alt yapı olmayan haneler bu hizmetten faydalansın ilk. -
merhaba beyoğlu piripaşa mahallesi proje kapsamında bulunuyor mu bu sene
-
Merhaba, 2021 yılı planları içerisinde yer almıyor ama talebinizi not aldım. Proje ekibi ile paylaşacağım. -
Merhaba, ilettiğiniz adreste 2021 yılı içerisinde gigafiber planlaması bulunmuyor. Ancak ben adresi notlarıma ekliyorum. Proje ekibimiz ile paylaşacağım. -
Merhaba, yaşadığınız sorunu www.turk.net/oim sayfamızdan destek kaydı açarak iletmeniz durumunda teknik uzmanlarımız ve saha ekipleri 3 iş günü içerisinde çözümleyerek bilgi verecektir. -
Merhaba, ilettiğiniz adreste 2021 yılı içerisinde gigafiber planlaması bulunmuyor. Ancak ben adresi notlarıma ekliyorum. Proje ekibimiz ile paylaşacağım. -
Merhaba, 2021 yılı planları içerisinde yer almıyor ama talebinizi not aldım. Proje ekibi ile paylaşacağım. -
quote:
Orijinalden alıntı: TurkNetDestek
Merhaba, yaşadığınız sorunu www.turk.net/oim sayfamızdan destek kaydı açarak iletmeniz durumunda teknik uzmanlarımız ve saha ekipleri 3 iş günü içerisinde çözümleyerek bilgi verecektir.Destek kaydı açılmıyor...Destek kaydı açmaya çalıltığımda 20.02.2021 e kadar beklemelisiniz diyor..Şunu anlamıyorum yan komşum ttnet kullanıyor ve onun interneti var iken niye benim turktelekoma bağlı 10 günlük internetim kesiliyor
-
Merhaba, aynı binada hizmet alan abonelik var mı? Hizmet alan abonelik varsa hizmet numarasını ve size ait müşteri numarasını PM üzerinden benimle paylaşabilir misiniz? Ben kaydınızı oluşturarak saha ekiplerine ileteceğim. -
Esenler Turgut Reis Mahallesinde çalışmanız var mı bu sene?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Merhaba, Turgut Reis Mahallesi 2021 yılı planları içerisinde yer almıyor. Talebinizi not aldım ve proje ekibimiz ile paylaşacağım. -
Komşum, umut kırıcı olmak istemem ama Turknet in gigafiber için Turgureis veya Oruçreis e 1 lira bile harcayacağını düşünmüyorum. Türk Telekom bile 1994-1995te Süleyman Demirel Cumhurbaşkanı iken bakır altyapı getirdi, geliş o geliş. Anca VDSL kutuları koydular. Fiber gelirse TT getirir biz de en çok 100 Mbps şeklinde TT fiber üstü Turknet kullanırız diye düşünüyorum. TT belediyeden kazı izni almış sanırım. Esenler belediyesi başkanı Tevfik bey Aralık 2020 gibi Twitter'dan duyurmuştu. Kaç yılda tamamlanır belli değil tabi.
Özetle hiçbir elle tutulur neden yokken Turknet in yatırım yapmayacağını, sansliysak Türk Telekom un yerinden kalkıp fiber doseyebilecegini düşünüyorum. Selamlar.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Merhaba, bu yıl Ankara için planlarınız var mı ? 7 ay kadar önce Sinan bey ile konuştuğumda böyle bir durumdan bahsetmişti. Güncel durum nedir ?
-
Merhaba, ilçe ve mahalle bilginizi de paylaşabilirseniz kontrol ederek yardımcı olmak isterim. -
Keçiören ilçesi yayla mahallesi ve yenimahalle ilçesi pamuklar mahallesi adreslerini kontrol edebilir misiniz ?
-
quote:
Orijinalden alıntı: TurkNetDestek
Merhaba, ilçe ve mahalle bilginizi de paylaşabilirseniz kontrol ederek yardımcı olmak isterim.Esenler, Ninehatun mahallesi'ndeki altyapı çalışmasından(Muhtemelen tt) sonra internet hızım üç kat düşürüldü. Düşürüldü diyorum çünkü 25mbps'de sabitletildiğini görüyorum.
Online işlemler kısmında abone olduğum intenret paketinin ismi de değişmiş. Tuhaf değil mi sizce?
Aynı hızı almam için Vae altyapısına geçmemi ve daha çok para vermemi istiyorsunuz utanmadan.
Bu sorunu çözemezseniz bu hafta başka iss'lere başvurumu yapacağım bilginize.
Konu da açtım.
Önce ve sonrası:
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MehmetNY -- 15 Şubat 2021; 22:19:50 >
-
Merhaba, belirttiğiniz mahalleler 2021 yılı planları içerisinde yer almıyor. Talebinizi not aldım ve proje ekibimiz ile paylaşacağım. -
Merhaba, yaşadığınız olumsuz deneyim nedeniyle üzgünüm. Hizmetinizi kontrol ettiğimde teknik arkadaşım bölgenizde yapılan fiber dönüşümü nedeniyle hızınızın düştüğünü, kasıtlı yapılan bir işlem olmadığını ve sorununuzu altyapı değişikliği yaparak çözebileceğini iletmiş. Altyapı değişikliği için onay verirseniz işlemlerinize devam edecek.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X