Rizenin çayeli ilçesinde herhangi bir çalışmanız mevcut mu ? |
Türknet Esenler'de fiber çalışması yapıyor! (7. sayfa)
-
-
@TurkNetDestek Merhaba
Beşiktaş'ta Nüzhetiye Caddesi'nin tek sayılı apartmanların (No 3-61 arası) olduğu taraf Muradiye Mahallesi sınırları içinde ve Türknet Gigafiber hizmeti var. Ancak caddenin sağında çift rakamlı apartmanlar (No 2-66 arası) Türkali Mahallesi sınırları içinde ve Gigafiber hizmeti yok. Yolun solunda varsa sağına da gelir mi?
-
Merhaba, 2021 yılı içerisinde gigafiber hizmetimiz ile birlikte sizi de aramızda görmek isterim. İlginiz için teşekkür ederim -
Merhaba, ilettiğiniz adreste 2021 yılı içerisinde gigafiber planlaması bulunmuyor. Ancak ben adresi notlarıma ekliyorum. Proje ekibimiz ile paylaşacağım. -
Merhaba, 2021 yılı planları içerisinde yer almıyor ama talebinizi not aldım. Proje ekibi ile paylaşacağım. -
Merhaba, gigafiber hizmetimizi sunduğumuz mahalle içerisindeyse diğer bina numaraları içinde çalışma yapılacaktır. -
Kolay gelsin. Avcılar Mustafa Kemal Paşa mahallesi 2021 planları içerisinde yer alıyor mu? @TurkNetDestek
-
merhaba. @TurkNetDestek bizim 8 metre karşı binamızda Turk telekom fiber var bizim binanın kaldırımındanda kablo geçiyor ama bizim binaya gelmiyor bizim bina 2 Blok 11 katlı site ne yapmam lazım yardımcı olurmusunuz adresim İstanbul,ümraniye,istiklal mahallesi,aslıhan sokak,NO:7-9 Daire:1
-
Merhaba istanbul dışına gigafiber düşünülüyor mu ? -
@ogz2232 geçen hafta arıza sebebiyle konuştuğum TT saha personeli mahalleye daha fazla dolap gelemeyeceğini yatırımın bittiğini söyledi.
Ayrıca malum şirketten kurtarın demişsiniz ancak bu bir aya kadar en azından ben baya memnundum çünkü VAE 39 YAPA 50'ydi. Şimdi VAE 72 yaptılar ancak aynı anda YAPA 24 (down) oldu. Beslemeleri zayıftır deyip göz ardı ettim. Evde 4K TV, konsol sürekli oyun indirme vs. yok. Neyse dün birden bire benim hat 8 oldu. Tabi pratikte o da gelmiyor. Kayıt açtım ve an itibariyle mecburen VAE geçişim başladı. Yani bölgesel de olsa malum şirket altyapısı daha iyi ve garantisi yok bu işin.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-F8D7B057F -- 8 Şubat 2021; 19:28:6 > -
mesaja sizi de etiketleyecektim ama etikette çıkmadınız. Şöyle haber edeyim.
Alıntı
metni:geçen hafta arıza sebebiyle konuştuğum TT saha personeli mahalleye daha fazla dolap gelemeyeceğini yatırımın bittiğini söyledi. ogz2232 Ayrıca malum şirketten kurtarın demişsiniz ancak bu bir aya kadar en azından ben baya memnundum çünkü VAE 39 YAPA 50'ydi. Şimdi VAE 72 yaptılar ancak aynı anda YAPA 24 (down) oldu. Beslemeleri zayıftır deyip göz ardı ettim. Evde 4K TV, konsol sürekli oyun indirme vs. yok. Neyse dün birden bire benim hat 8 oldu. Tabi pratikte o da gelmiyor. Kayıt açtım ve an itibariyle mecburen VAE geçişim başladı. Yani bölgesel de olsa malum şirket altyapısı daha iyi ve garantisi yok bu işin.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-F8D7B057F -- 8 Şubat 2021; 19:32:39 >
-
bizim mahalleye ocakta fiber altyapı döşendi türksat tarafından geçen 2 hafta önce binaya kablo çektiler geçen haftada kutuda koydular. 1.5 ayda hallettiler herşeyi.. türksat altyapısını kullanarak vodafone çekmiş fiberi.. kabloları bröşürde asmışlar konuyla alakalı konu da açtım dileyen bakabilir...(istanbul/kağıthane/sanayi mahallesi)
https://forum.donanimhaber.com/vodafone-binamiza-fiber-cekti--147785983
merhabalar @TurkNetDestek istanbul kağıthane için gigafiber çalışması yapılacak mı?
-
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-F8D7B057Fmesaja sizi de etiketleyecektim ama etikette çıkmadınız. Şöyle haber edeyim.
Alıntı
metni:geçen hafta arıza sebebiyle konuştuğum TT saha personeli mahalleye daha fazla dolap gelemeyeceğini yatırımın bittiğini söyledi. ogz2232 Ayrıca malum şirketten kurtarın demişsiniz ancak bu bir aya kadar en azından ben baya memnundum çünkü VAE 39 YAPA 50'ydi. Şimdi VAE 72 yaptılar ancak aynı anda YAPA 24 (down) oldu. Beslemeleri zayıftır deyip göz ardı ettim. Evde 4K TV, konsol sürekli oyun indirme vs. yok. Neyse dün birden bire benim hat 8 oldu. Tabi pratikte o da gelmiyor. Kayıt açtım ve an itibariyle mecburen VAE geçişim başladı. Yani bölgesel de olsa malum şirket altyapısı daha iyi ve garantisi yok bu işin. Merhaba
Size Kim Dolap Gelmeyecek Yatırım Bitti Dedi İse Tekrar Sorun Aynı Cevabı Alamazsınız Şu Anda Ninehatunun Geneline Vdsl Dolaplar Konuldu Ancak Yarısından Fazlası Hala Aktif Bile Değil Sultangazideki Personelleri Yönlendirmişlerdi Bütün Dolapların Konulması İçin Ancak Kurulum Kısmına Onlar Bakmıyor Artık Şubat Ayı İçerisinde Tamamı Bitirilecek Denildi Fakat Bir Kaç Kişilik Ekip İle Çok Uzun Zaman Alacağına Benziyor 3 Gündür Aynı Dolapla Debelendiklerine Şahidim A.S.Merkezi Sokağında.
Benim Modeme Kadar Fiberimde Var Çok Şükür Çektirdim Bitti Ancak Adsl Olarak 12 Mbit Rezilliği Devam Ediyor Vdsl Dolap Kurulmadığı İçin Siz Çok Övdünüz ya Malum Şirketi Hariri Ailesi Batırıp Gitti Diye Mecburmuyuz Aynı Tarife Ücreti İçin 100 Tl Fazla Vermeye İstediğim Hizmetimi Sağlıyor Bırak Müşteri Hizmetlerini Müdürlüğe Gidiyorum Adres Bazlı Sorgulamada Fiber Yok Diyorlar Bana Şaka Gibi Bağımsız Bölüm Kodunu Söylüyorum Apışıp Kalıyor Karşımdaki Kişi 25 Yıldır Türk Telekom Kullanıyorum O Zamanlar Abone Olmak İçin Telefon Almak İçin Para Veriyorduk 250 Lira Vs. Şimdi Son Yaptırdığım 3 Yıllık Sözleşme Nihayet Bu Ayın Sonunda Bitiyor Ve Bende Bu İllet,Nalet Firmadan Kurtuluyorum Çok Şükür
Bir Daha Sözleşme Yapmakmı Asla!
-
Merhaba, ilettiğiniz adres proje aşamasındadır. 2021 yılı içerisinde gigafiber hizmet vereceğiz. -
Merhaba, türk telekom fiber altyapı üzerinden hizmet verebilmemiz için bulunduğunuz binaya fiber altyapı verilmesi gerekiyor. Bu konuda dilerseniz telekom müdürlüğüne giderek durumu iletebilirsiniz. -
Merhaba, 2021 yılı içerisinde İzmir'in ve Ankara'nın bazı bölgelerine gigafiber hizmeti vereceğiz. -
Merhaba kadıköy acıbadem mahallesi için planlanmış gigafiber çalışması var mı? -
Merhaba, Kağıthane'nin bazı mahallelerinde gigafiber hizmetimiz bulunuyor. Mahalle bilgisini iletmeniz durumunda kontrol ederek bilgi vereceğim. -
Merhaba, ilettiğiniz adreste 2021 yılı içerisinde gigafiber planlaması bulunmuyor. Ancak ben adresi notlarıma ekliyorum. Proje ekibimiz ile paylaşacağım.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X