Şimdi Ara

TurkNet GigaFiber Ev İnternetiyle Bağcılar Başka Bi’ Hızda!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
1
Favori
849
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bağcılar’a özel #ÇokNet fırsat ayda sadece 299 TL

12 Ay Sabit Fiyat Garantisi & Kurulum Dahil
    Son Başvuru 30 Haziran
    Üstelik başka operatörden geçişte 2.000 TL’ye kadar cayma bedeli TurkNet’ten!

Abonelik süresince ücretsiz modem, kolay iptal ve 7/24 destek çağrı merkezi desteği

1.000 Mbps’ye kadar eşit indirme ve yükleme hızında TurkNet GigaFiber’le evde interneti şimdi başka bi’ hızda deneyimle!

* Aynı anda kesintisiz film ve dizi keyfi
    * Hızlı oyun indirme ve düşük ping
    * Sorunsuz online görüşme ve dersler
    * Ailece kesintisiz eğitim ve gelişim fırsatı

Sen de Bağcılar’da yaşıyorsan bu fırsatı kaçırmamak için hemen altyapını sorgula, kesintisiz ve hızlı internetin keyfini çıkarmaya başla.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TurkNetDestek -- 3 Haziran 2024; 14:16:14 >

• şirketin adını da istanbul.net yapın :D yıllardır ankarada 1 ilçeden çıkamadınız istanbulda 10 ilçedesiniz.

• Azhriell A kullanıcısına yanıt
    Merhaba, GigaFiber altyapı çalışmalarımız hız kesmeden devam ediyor. Her geçen gün bölgelerimizi genişleterek devam ediyoruz. Siz de GigaFiber talebinizi
    turk.net
    GigaFiber Altyapı Sorgulama - Fiber Altyapı - TurkNet
    https://turk.net/gigafiber-istiyorum-altyapi-sorgulama
    sayfamızdan iletebilirsiniz. Proje ekiplerimiz bölgeden gelen taleplerin yoğunluğuna ve altyapının uygunluğuna göre değerlendirecektir.

• Esenlerde altyapı sorguladigimda 1000 mbit 399 tl diyor.neden bagcilar 299 tl

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Goldman34 kullanıcısına yanıt
    Merhaba, GigaFiber altyapımızı yeni aktif ettiğimiz bölgelerde kısa süreliğine oluşturulmuş bölgesel kampanyadır.
  • Merhabalar, Az önce turk.net üzerinden baktım siteniz de Bağcılar, Fatih Caddesinde 1gbps'lik internetin olduğu gözüküyor. Benim Evime oldukça yakın bir konumda 1gbps'lik başvuru da yapmıştım daha önce buna herkesi de dahil etmiştim. Fakat Bağcıların sadece 1 mahallesine getirilmiş 1gpbs'lik internet Güneşli Mahallesine acaba ne zaman gelir Erdem hastanesinin orda oturuyorum ve baya burada kullanan insan da mevcut aslında buraya çok yakında gelse çok güzel olur. Güneşli mahallesi 1361. sokak

• İki aydır bu mesafedeki kabloyu düzeltip gigafiberi aktif hale getiremiyorsunuz

. Bütün binaların gigafiber aktivasyonu yapılmış.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Selamlar, İstanbul, Bağcılar, Kirazlı mahallesi Gigafiber için yaklaşık 6 aydır Planlamaya alındı fakat hiç bir gelişme olmadı. Daha ne kadar beklememiz gerekir? Konu hakkında destek rica ederim.

• FIRAT122 F kullanıcısına yanıt
    GigaFiber dönüşüm süreçleri yatırım, dönüşüm, planlama, iş sırası, yoğunluğu, izin ve prosedür gibi birçok etkene bağlıdır. Bu sebeple ortalama da olsa bir süre veremiyoruz. Altyapı sorgulama bağlantısı üzerinden başvuru yaptıysanız ek bir adım atmanız gerekmez. En kısa sürede GigaFiber’e kavuşmanız dileğiyle.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TurkNetDestek -- 20 Aralık 2024; 8:14:49 >
  • thekmahass T kullanıcısına yanıt
    GigaFiber dönüşüm süreçleri birçok etkene bağlıdır. Mahallenizde bulunabilmek için çalışmalarımızı hız kesmeden sürdürüyoruz. En kısa sürede GigaFiber’e kavuşmanız dileğiyle. 💙🚀
  • -Blacksmith- - kullanıcısına yanıt
    Merhaba, bağlantınız henüz yapılmadıysa DM üzerinden adres ve iletişim bilgilerinizi paylaşmanızı rica ederiz. Ekibimize bilgi vereceğiz.
  • Merhaba, Bağcılar Güneşli mh @Turknet gigafiber ne zaman gelir etrafımızda mh hepsine geldi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.