Mrb. Yakın bir zamanda ev değiştirme durumumuz olacak. Halihazırda Superonline fiber kullanıyorum uzun bir zamandır, ve birçok kişiye inandırıcı gelmeyebilir ama çok memnunum, 500mbps bağlantım var, kabloda kayıpsız, wifide tatmin edici sonuç alıyorum. Ancak yeni alacağımız evin olduğu bölgede maalesef fiber optik altyapı yokmuş. Hem SOL hem TT sadece VDSL verebiliyor 50mbps ye kadar. Ben evden çalışıyorum ve internet çok önemli benim için. Araştırmalarım sonucu bölgede Turksat Kablonet fiber altyapısı olduğunu gördüm, daireye kadar Gpon bağlantı ile kayıpsız 500mbps, 1gbps tarifeleri varmış. Fiyat olarak da SOL a çok yakınlar. Merak ettiğim şey şu, okuduğum gördüğüm kadarıyla her firma hk her yerde yoğun şikayetler görülebiliyor, bunlar daha çok bölgesel diye düşünüyorum. Bir şehirde, bir bölgede X firması çok iyi, Y kötü iken, aynı şehir farklı bölgede tam tersi olabiliyor. Başlıkta da yazdığım gibi, yeni adresimiz Adana Toros Mh Turgut Özal Bulvarı olacak, bu bögede Turksat KabloNet fiber Gpon bağlantı kullanan varsa performansı konusunda bilgi verebilecek olan var mı? |
Bildirim