TV Plus 4K Kutu Isınma Ve Kapanma
Merhaba, TV Plus 4k kutulu aboneliğim mevcut. 2 ay içersinde 2 yada 3 kez cihaz değişimi yapıldı. Artık sayamaz oldum. Cihaz kendi kendine kapanıyor. Üstünü elledigim de aşırı derecede ısındığını gözlemledim. Ayrıca Digitürk kutumda mevcut.Onda o şekilde bir ısınma olmuyor. Sizde bu şekilde bir sorun yaşadınız mı?
Instagram Görüntüleme Donma Superonline Fiber
|
TV Plus Ssport Maç Yayın Sorunu
|
Tv Plus 4k Kutu Kullananlar Bakabilir Mi ?
Merhaba arkadaşlar ,özellikle maç yayınlarında (ssport kanalları futbol,nba tv ) görüntüde bi tuhaflık mozaiklenme , donma oyuncular ağır çekime giriyor görüntü bozuluyor , futbol topu biranda çift oluyor mesela degaj diktiğinde çok daha belli oluyor. Bir süre sonra düzeliyor. Ara ara yapınca maç içinde çok can sıkıyor.4 defa kutu , 1 kerede modem değişti .Sorun çözülemedi. Fiber altyapı mevcut. Sinyalleriniz çok iyi diyorlar. Sizde böyle şeyler yaşıyor musunuz ?
Artık çok sıkıldım bu sorundan.
(Digitürkte mevcut onda sorun yaşamıyorum bu şekilde )
Tv Plus Maç Yayınlarında Görüntü Sorunu
Merhaba arkadaşlar tv plus 4k kutu kullanmaya başladım. Özellikle maç yayınlarında (ssport kanalları futbol,nba tv ) görüntüde bi tuhaflık mozaiklenme , futbol topu biranda çift oluyor mesela degaj diktiğinde çok daha belli oluyor. Bir süre sonra düzeliyor. Ara ara yapınca maç içinde can sıkıyor. 2 defa görüştüm yeniden aç kapa yapıyorlar cihazı falan.
Sizin başınıza böyle bir olay geldi mi ?
İslami Açıdan Kripto Paralar Ve Borsa
Merhaba arkadaşlar,
Bildiğiniz üzere son zamanlarda kripto paralar ve borsa üzerinden kazançlar gündemde.
Sizlerinde fikrini almak istediğim konu kripto para ve borsalarında çok fazla manipülasyon var. Özellikle bazı grupların fiyatını yükseltip duşürme işlemleri yaptıklarını öğrendim.
İslami açıdan baktığımızda kripto para borsalarında al-sat yapmamız ne derece doğrudur.
Sizin düşünceleriniz nedir ?
Şimdiden teşekkürler.
Albayraktan Dolar Açıklaması
|
AKP Youtube Reklamları ! ! !
|
Dijital Sandık Üzerinden Oylamaya Katılalım
|
Son Giriş: dün
Son Mesaj Zamanı: 4 gün
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 409
İkinci El Bölümü Mesajları: 6
Konularının görüntülenme sayısı: 13.672 (Bu ay: 176)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 67 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Mobil Cihazlar