|
Instagram Görüntüleme Donma Superonline Fiber
-
-
Statik ip çözüm.
-
Bangır bangır bağırıyoruz superonline internet çok kötü diye, hala gidip alıyorsunuz. Çare superonlinedan ayrılmak
-
Hangisine geçelim o zaman ? Tavsiyeniz nedir ? -
Binada VDSL varsa VDSL olarak TurkTelekom veya Turknet alın daha iyi bir internetiniz olur.
-
Ben de bu sorunu yaşıyorum maalesef.. Benim telefonum android ve videolar donuyor, ama eşimin telefonu apple ve donmuyor :)) Sorun Superonline'da değil sanırım..
-
Benzer durumu ben de yaşadım. Android telefon ve telekom vdsl kullanıyordum yıllardır hiçbir problem olmadan. Önce superonline ftth geldi ona geçtim android cihazımda instagram her bildirimi istisnasız 5-15 dakika arası geç gelmeye ve twitterda da ara ara yazılar yenilenirken uygulamadan çık gir yapmadan fotoğraflar yüklenmemeye başladı. Sonra iphone'a geçtim ve bu saydığım tüm problemler kayboldu. Bence burada problemi superonline'da aramak gerekiyor hocam :)
-
Artık çok sıkıldım bende bu sorundan , video donuyor ilerlemiyor, hikayelerin 3 u görünüyor 5 i görünmüyor ,çözüm bulamıyorlar.Gecen gün aradım müşteri hizmetlerini. Modemde birkaç değişiklik yaptığını belirtti ama değişen hiç bişey yok. Sorun devam ediyor, uygulamayi sildim tekrar kurdum, önbellek temizleyici vb.. Sonuç aynı 😡 -
Arkadaşlar sorunun çözümü hakkında bilgi sahibi bir arkadaş var mı ?
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X