Şimdi Ara

Superonline fiber torrent hız sorunu.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
1
Favori
4.489
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 50mbit fiber kullanıyorum. Dosya indirirken max 100kb. hız alabiliyorum. Ne yapmam lazım?

• valla hocam bunu araştırmak için girdim nete. bence superonline engelliyor !! bende de aynı sorun var. arayıp şikayet edelim lütfen..
  • Dostum kendileri engelliyorlar. Ne yaparsan yap maximum performans alamazsın.
  • aynen sol torrentleri engelliyor aynı sorun bendede var
  • Birkaç gün önce tarifeni 20 den 50 ye çıkarmıştım ama torrent de download hızım 3Mbps den fazla olmuyordu.bugün aradım ve benim torrent programının kullandığı 6881 portunu açmalarını söyledim mt ne,sebebini sordu torrent dedim,açtı portu,şuan 4.1 ile indiriyorum.müşteri temsilcisine telefon açın,makinenizin ipsini ve hangi portu açmak istediğinizi soracak,baştan onları belirleyin.pc ye statik ip verin baştan.işlem tamamdır.kolay gelsin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dediğinin aynısını yaptim hala torrent hizim cok yavaş. Var mı bu isin bi cozumu yoksa superonline bizimle kafa mi buluyor

• Ben de ttnet den superonline a geçtim arkadaşın tavsiyesi ile. Genel olarak bağlantı iyi ama torrent rezil. 2 haneli kb mertebesinde sürekli. Müşteri hizmetlerini aradım hiç sallamadılar...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Süperonline Fiber Aşırı Ping Sorunu
    geçen yıl önce açıldı
    superonline 500 Mbps hız sorunu
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Torrent programlarında global maksimum bağlantı sayınız ile dosya başına düşen bağlantı sayınızı mantıklı seviyelerde tutun. Bu sayıların yüksek olması, özellikle düşük performanslı bilgisayarlarda uzun bir süre bağlantının yerlerde sürünmesi anlamına gelir.
  • Bendede var aynı sorun , ama iki haneli kb lardada değil ortalama 800 falan indiriyorum. Diğer indirmelerde hızlı olmasa şüpheleneceğim ama steam da falan 5 mb saniyeyi görüyor.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.