Şimdi Ara

superonline 500 Mbps hız sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
361
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba turk telekom 100 Mbps paketi kullanıyordum sözleşmem bitince superonline 500 mbps paketine geçtim daha önce diğer odalar için tp link powerline kullanıyordum herhangi bir hız kaybı olmuyordu ama superonline e geçtikten sonra modemin yanında 550 hız alıyorken diğer odalarda powerline ile 70-80 hız alabiliyorum hatta direkt modemin kendisine bağlı iken yan odada hız 50-60 seviyesine düşüyor powerline 1300 mbps destekliyor yapmam gereken birşey var mı bilgisi olan yardımcı olabilir mi

• Hocam powerline yanında parazit yaratan bir çoklu priz veya ev aleti var ise bundan dolayı hız düşümü sorununa sebebiyet verebiliyor. İsterseniz bunları bir kontrol edin. Bir de çoğu powerline 100 mbit portu ile limitli olduğu için 100 mbit üstü olarak göremeyebilirsiniz. İsterseniz kablolu olarak bağlayıp ardından ağ kartınızın kaç mbit port ile bağlandığını görebilirsiniz.

• imate kullanıcısına yanıt

daha önceki sistem neyse aynı şekilde devam ediyorum powerline a tv ve xbox bağlı kablolu şekilde onlarda da hız düşük 300-400 arası bir hız beklentim vardı açıkcası powerline iyi bir model üzerinde 1300 Mbps desteklediği yazıyor çift kanal wifi var ama iki kanalda da 80 i geçemedim

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.