Şimdi Ara

Altyapı 87 Mbps Destekliyor 100 Mbps Bağlatsam Kopma Olur Mu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
22
Cevap
0
Favori
3.243
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Şimdi taahhüt vereceğim 100 Mbps için eğer kopma olursa düşük pakete geçemeyeceğim. Sizce ne yapmalıyım?

• 50 mbitliğe geç duruma göre geçersin benim pakette 100 mbit 79 mbiti kıl payı alıyor.
  • 100 mbpsi akn li alıyorsanız anlamı kalmadı artık bende 100 kullanıyorum ama Aralık'ta ve 2019'da kotanızı geçtiğinizde 35 mbpse düşürecekler 50 mbps ye alsanız 35'e düşecek geceleri sınırsızda kalkıyor büyük ihtimalle (bunun hakkında bilgi verilmedi) 50 mbps almanız daha mantıklı bence

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr.Data -- 27 Kasım 2018; 0:44:38 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hızınızı kopmayan bir hıza sabitlerler olay biter 87 kaldırıyorsa 85 veya 80 sabitlettirirsiniz sorun olmaz illaha tam 100 alıcaksınız diye birşey yok hızınızın desteklediğini alırsınız
  • extranetten sorgulama yap sistemde 47 mbps den az gözüküyorsa paketi tanımlayamıyorlar 50 mbps bağlattım sırf bu yüzden hat 92 mbps destekliyor.
  • 24 Mbps 35 GB AKN 58 TL

24 derim en düşük paket sonuçta taahhüt var.

• Taahhüt vermek yerine Millenicom, Turknet gibi firmaları denemeni tavsiye ederim. Zaten taahhütsüz. Sorun yaşarsan Türk Telekom'a geri gelirsin. Böylece de hattının kaç Mbps kapasiteyi kaldırabildiğini denemiş olursun.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    superonline 500 Mbps hız sorunu
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Ne yazik ki TT'ye mahkum durumdayim. Turknet denedim ama 20:00'dan sonra sikintili. SOL vb. ISS'lee ADSL verebiliyorlar.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bu da xDSL verilerim.

Altyapı 87 Mbps Destekliyor 100 Mbps Bağlatsam Kopma Olur Mu?

• quote:

Orijinalden alıntı: break.

Ne yazik ki TT'ye mahkum durumdayim. Turknet denedim ama 20:00'dan sonra sikintili. SOL vb. ISS'lee ADSL verebiliyorlar.
    TT'ye taahhüt vermeyin, taahhütünüz yoksa netspeed, millenicom gibi firmaları deneyin. İnterneti kapattırmadan aynı abonelik üzerinden geçiş yapın. Bu firmalar taahhütsüz veriyor interneti, ttnet altyapısını kullanıyorlar. Yani alternatifiniz bu firmalar.

Bu arada 100mbps alabilmek için türktelekom müdürlüğüne gidip teknik destek kısmından 100 mbit'e taahhüt vereceğim derseniz belki hattınızı kontrol edip 100 mbite göre ayar çekebilir. Daha sonra istediğiniz firmaya aynı hat üzerinden geçiş yapın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi harun26180 -- 27 Kasım 2018; 7:44:29 >
  • harun26180 H kullanıcısına yanıt
    Misal şöyle bir şey var netspeed veya millenicom denedik ve begenmedik.. Ben şuan 50mbps 50gb akn paketini kullanıyorum hız düşümünde 35mbps veriyor.. Şayet bu diğer iki vs iss ye geçsem begenmeyip turk telekoma geçsem bu seferde 50 mbps sonrası hız düşümü olduğunda 20mbps olacak... Böyle olmsayadı test ederdim şahsım adına... Birde 50mbps 50gb akn paketine 77.90 TL veriyorum başka iss ye geçsem aktivasyon vs ücreti istiyorlar aynı hesaba geliyor

• habib_723 kullanıcısına yanıt
    Vakit kalmadığı için riske girmenize gerek yok o zaman. Tahhhüt verirken taahhütün bir nüshasını isteyin ocaktan sonra 50mbiti ay boyunca kullanma hakkınızı aramak isterseniz tüketici hakem heyetine başvururken gerekecek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Data

100 mbpsi akn li alıyorsanız anlamı kalmadı artık bende 100 kullanıyorum ama Aralık'ta ve 2019'da kotanızı geçtiğinizde 35 mbpse düşürecekler 50 mbps ye alsanız 35'e düşecek geceleri sınırsızda kalkıyor büyük ihtimalle (bunun hakkında bilgi verilmedi) 50 mbps almanız daha mantıklı bence

https://forum.donanimhaber.com/store/d8/9e/86/d89e86eb206a692baf2634b962de7411.jpg

Türk telekom iş ortaklarına böyle bir mail göndermiş. Benim bu mail'den anladığım kadarıyla 2 kasım öncesi akn'li taahhüt verenler 50-100 mbps için 35 mbps'e düşecekler. 2 kasım sonrası akn'li taahhüt verenler 100 mbps için 35'e, 50 mbps için 20'te düşecekler. Umarım böyle bir durum olmaz.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• EnemyTerritory E kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler bundan haberim yoktu gerçek gibi gözüküyor ben 100 mbps'in düştüğü hızın yükselmesi için email atmıştım haksızlık oluyor diye ama anca 20'ye düşürmüşler bu seferde 50 almanın mantığı yok 35 varken Telekom'un verdiği kararlar eskisini aratıyor bir kerede yerinde olmuş diyebileceğimiz bir kararları olmadı
  • quote:

Orijinalden alıntı: harun26180

TT'ye taahhüt vermeyin, taahhütünüz yoksa netspeed, millenicom gibi firmaları deneyin. İnterneti kapattırmadan aynı abonelik üzerinden geçiş yapın. Bu firmalar taahhütsüz veriyor interneti, ttnet altyapısını kullanıyorlar. Yani alternatifiniz bu firmalar.

Bu arada 100mbps alabilmek için türktelekom müdürlüğüne gidip teknik destek kısmından 100 mbit'e taahhüt vereceğim derseniz belki hattınızı kontrol edip 100 mbite göre ayar çekebilir. Daha sonra istediğiniz firmaya aynı hat üzerinden geçiş yapın.

Alıntıları Göster
    Hazır boştayken yarın gidelim bakalım ne diyecekler. Bilgilendirme için teşekkür ederim.

• Rabbim bizim de uzerimize 30-35 Mbps at yarabbim. Amin
  • 75 Mbps alır fakat garantisi yok kopma olabilir.

65 Mbps veya 60 Mbps uygundur.

• EnemyTerritory E kullanıcısına yanıt
    Yanlışınız var 31 12 2018 tarihinden önce taahhüt veren mevcut müşteriler için 50mbps 50gb akn için örneğin 35 mbps ye düşecek... Bir kaç defa müşteri temsilcisi ile görüştüm ve bu iş ortaklarına gönderilen e-maili de okudum, kısaca şunu anladım 1 ocak 2019 da başlayacak olan btk kararı için 31 12 2018 tarihinden önce taahhüt veren müşterilerine hız düşümü mevcut resimde gözükenler gibi, yeni müşteriler içinde 1 ocak 2019 itibariyle işte geçiş yeni abonelik falan için örneğin 50mbps hız sonrası için 20mbps ye düşecektir...

Hatta bold puntoyla belirtmiş önce btk kararını söylüyor ve bu tarihten önce diye belirtiyor.. Yani btk kararı uygulamaya geçmeden evvel mevcut müşterilerimize bu hizmeti verecez diyor...

1 Aralık 2018 de online işlemlerde belli olur zaten durum... Bahsedilen durum 1 Aralık 2018 sonrasında yürürlüğe girecek...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi habib_723 -- 27 Kasım 2018; 23:9:7 >

• Mr.Data M kullanıcısına yanıt
    Yanlışınız var 31 12 2018 tarihinden önce taahhüt veren mevcut müşteriler için 50mbps 50gb akn için örneğin 35 mbps ye düşecek... Bir kaç defa müşteri temsilcisi ile görüştüm ve bu iş ortaklarına gönderilen e-maili de okudum, kısaca şunu anladım 1 ocak 2019 da başlayacak olan btk kararı için 31 12 2018 tarihinden önce taahhüt veren müşterilerine hız düşümü mevcut resimde gözükenler gibi, yeni müşteriler içinde 1 ocak 2019 itibariyle işte geçiş yeni abonelik falan için örneğin 50mbps hız sonrası için 20mbps ye düşecektir...

Hatta bold puntoyla belirtmiş önce btk kararını söylüyor ve bu tarihten önce diye belirtiyor.. Yani btk kararı uygulamaya geçmeden evvel mevcut müşterilerimize bu hizmeti verecez diyor...

1 Aralık 2018 de online işlemlerde belli olur zaten durum... Bahsedilen durum 1 Aralık 2018 sonrasında yürürlüğe girecek...

• Umarım dediğiniz gibi olur. 31.12.2018'te akn kaldırılacak. Yani 1 ocak 2019'tan itibaren akn'li tarifelere yeni abone alımı yapılamayacak. 1 ocak 2019 sonrası yeni abone olacak ya da taahhütünü yenileyecek kişiler o zaman ki kotalı ya da sınırsız paketlerden seçecekler. Eğer o zaman türk telekom 50 mbps 50 gb kotalı paketim var, 50 gb sonrası internet kesilmeyecek, 20 mbps'e düşecek derse bu bile iyi olur. (Şu anda 50 mbps sınırsız 270 tl, 50 mbps akn'li tarifeler 80 tl civarına bulunabiliyor. O zaman da sınırsız ve kotalı arasında buna benzer bir fiyat farkı olacaktır.)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.