Şimdi Ara

35 mbps hız dediler fakat 20-22 mbps hız alıyorum (Ethernet kablosu ile)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
772
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • aşağıda resim attım normal mi arkadaşlar
    35 mbps hız dediler fakat 20-22 mbps hız alıyorum (Ethernet kablosu ile)35 mbps hız dediler fakat 20-22 mbps hız alıyorum (Ethernet kablosu ile)
    35 mbps hız dediler fakat 20-22 mbps hız alıyorum (Ethernet kablosu ile)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi engin_er_26 -- 21 Mart 2018; 20:32:15 >

• Modem arayüzündeki hız kısmındaki değerler nasıl? Turknet sayfasında 27 mbps tanımlanmış gözüküyor. Hattınız fazlasını desteklemiyor olabilir.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: EnemyTerritory

Modem arayüzündeki hız kısmındaki değerler nasıl? Turknet sayfasında 27 mbps tanımlanmış gözüküyor. Hattınız fazlasını desteklemiyor olabilir.

yukarıdaki mesajıma ekladim resimi
  • Evet, modeme 27 mbit tanımlanmış. Snr(aşağı akım gürültü güvenliği) 7.5 db , 8'in altında olduğu zaman internette kopma, bağlanamama sorunu yaşanabilir. 8 üstü olması istenir genellikle. Dolayısıyla şu anda verilebilecek en yüksek hız verilmiş. Bundan da yüksek hız verilirse snr daha da düşer, hat kopar.

35 mbit için kablolarınız eskiyse ankastre'ye kısa bir kabloyla modemi bağlayıp hıza bakabilirsiniz. Değerlerde iyileşme oluyorsa kablolarınızı yenilemeyi düşünebilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EnemyTerritory -- 21 Mart 2018; 20:56:17 >
  • quote:

Evet, modeme 27 mbit tanımlanmış. Snr(aşağı akım gürültü güvenliği) 7.5 db , 8'in altında olduğu zaman internette kopma, bağlanamama sorunu yaşanabilir. 8 üstü olması istenir genellikle. Dolayısıyla şu anda verilebilecek en yüksek hız verilmiş. Bundan da yüksek hız verilirse snr daha da düşer, hat kopar.

35 mbit için kablolarınız eskiyse ankastre'ye kısa bir kabloyla modemi bağlayıp hıza bakabilirsiniz. Değerlerde iyileşme oluyorsa kablolarınızı yenilemeyi düşünebilirsiniz.

kablolar yeni sayılır bina 7-8 yıllık.
  • quote:

Orijinalden alıntı: engin_er_26

quote:

Evet, modeme 27 mbit tanımlanmış. Snr(aşağı akım gürültü güvenliği) 7.5 db , 8'in altında olduğu zaman internette kopma, bağlanamama sorunu yaşanabilir. 8 üstü olması istenir genellikle. Dolayısıyla şu anda verilebilecek en yüksek hız verilmiş. Bundan da yüksek hız verilirse snr daha da düşer, hat kopar.

kablolar yeni sayılır bina 7-8 yıllık.

O zaman altyapınız bu hızı destekliyor, daha üstünü almanız zor gibi gözüküyor. Splitter falan varsa, telefonu kullanmıyorsanız çıkartın, hızınızı biraz etkileyebilir. Onun dışında kablolar da yeniyse yapacak bir şey yok gibi gözüküyor.

• SNR Margin değeri 7.5 çıkıyor. altına bir düşerse sürekli kopma yaşarsın. Hattın 26 mbite sabitlemişler. Üstünü verirlerse de kopma olur
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Modemi resetleyip tekrar kurduysan en fazla değeri alıyorsun.Hatta çok bile vermişler.Yapacak birşey yok.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.