Şimdi Ara

İş Görüşmesi Sonrası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
2
Favori
14.758
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İş görüşmesinden sonra ortalama ne kadar süre sonra geri dönüş yapılmaktadır. Olumlu veya olumsuz cevap bunun genel bir süresi nedir?

• Olumlu olunca o gün eline evrak listesi verirler. Aksi durumda aramazlar bile. Cv.mi bulup arıyorlar bazen, gelicem deyip gitmiyorum, böylece hıncımı alıyorum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben bir çok kez iş görüşmelerine girdim. Satış müdürü senden hoşlanırsa iş bitiyor istersen odtü itü mezunu ol boş türkiye sartlarında iyi bir şirkette çalışmak istiyorsan amcan dayın olmadan bir yerlere gelmen zor.

Şirketimize yaptığınız başvuruya ve gösterdiğiniz ilgiye teşekkür ederiz.

İlgili pozisyonumuz için dikkate alınmak üzere gönderdiğiniz özgeçmişiniz İnsan Kaynakları Müdürlüğü tarafından titizlikle incelenmiş, değerlendirilmiş ve Sizinle ilk mülakatımız gerçekleştirilmiştir.

Sizinle gerçekleştirdiğimiz mülakat sonuçları, tüm adayların mülakat sonuçları ile titizlikle değerlendirmeye alınmıştır. Bu aşamada, başvurunuz, sözkonusu pozisyon dışında, (KOCA BİR YALAN 5 YIL TECRÜBEM VE AKTİF SATIŞIM VAR)gelecekte doğacak bir ihtiyacımız için aynı özenle değerlendirilmek üzere bilgi bankamıza kaydedilmiştir.

Meslek yaşamınızda bundan sonra gerçekleşecek değişikliklerden ........ Holding’ i haberdar etmenizi rica ediyoruz.

İyi dileklerimizle,

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cyta07 -- 14 Kasım 2013; 14:37:59 >

• Fazla kurumsal gibi gözüken şirketlerde inanın kurumsal gibi gözükmekte ama içleri boş bir çok şahıs şirketi bu büyük gözüken şirketlerden daha iyidir.
    Bence iş görüşmeleri satış ve pazarlama departmanları üzerine ağırlıkta olduğundan sadece masada görüşülerek personel alımı yapılmamalı sahadada o personelin yetenekleri ölçülmeli. Zira büyük gözüken şirketler 3 veya 4 ay sonra aynı pozisyonda tekrar ilan açmaktadır. Çalışmak isteyen personelden çok hoşa giden personel seçilmekte ülkemizde maalesef.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cyta07

Ben bir çok kez iş görüşmelerine girdim. Satış müdürü senden hoşlanırsa iş bitiyor istersen odtü itü mezunu ol boş türkiye sartlarında iyi bir şirkette çalışmak istiyorsan amcan dayın olmadan bir yerlere gelmen zor.

İlgili pozisyonumuz için dikkate alınmak üzere gönderdiğiniz özgeçmişiniz İnsan Kaynakları Müdürlüğü tarafından titizlikle incelenmiş, değerlendirilmiş ve Sizinle ilk mülakatımız gerçekleştirilmiştir.

Sizinle gerçekleştirdiğimiz mülakat sonuçları, tüm adayların mülakat sonuçları ile titizlikle değerlendirmeye alınmıştır. Bu aşamada, başvurunuz, sözkonusu pozisyon dışında, (KOCA BİR YALAN 5 YIL TECRÜBEM VE AKTİF SATIŞIM VAR)gelecekte doğacak bir ihtiyacımız için aynı özenle değerlendirilmek üzere bilgi bankamıza kaydedilmiştir.

Meslek yaşamınızda bundan sonra gerçekleşecek değişikliklerden ........ Holding’ i haberdar etmenizi rica ediyoruz.

İyi dileklerimizle,

+1

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Birde şunu belirteyim görüşme yapacağınız kişi bekar mı evlimi mutlaka öğrenin gerçekten çok önemli bekar bir müdür yakın bir zamanda evlenmeyi düşünen bir personel istemiyor. Bende şaşırdım artık ne diyeceğimi evlencem diyorum yakın zamanda evlendikten sonra uzun yollara gidemezsin diyorlar bekarım diyorum olmuyor ( tutucu şirketler aile düzeni olan personel ister)

YANİ KISACA ŞİRKET PROFİLİNDE ÇALIŞAN İNSANLARIN YAŞANTILARINI ÖĞRENMEYE ÇALIŞIN EN GÜZEL FACEBOOK YOLUYLA ÖĞRENEBİLİRSİNİZ BENDEN TAVSİYE. KARŞINIZA EGOLARI YÜKSEK BEKAR SATIŞ MÜDÜRÜ ÇIKARSA SAKIN EVLİLİKTEN BAHSETMEYİN :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: cyta07

Ben bir çok kez iş görüşmelerine girdim. Satış müdürü senden hoşlanırsa iş bitiyor istersen odtü itü mezunu ol boş türkiye sartlarında iyi bir şirkette çalışmak istiyorsan amcan dayın olmadan bir yerlere gelmen zor.

İyi dileklerimizle,

Tecrübe konuşuyor

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Migrosta İş Görüşmesi
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • MAALESEF BÖYLE ARKADAŞLAR KİMLER HANGİ ŞİRKETLERDE ÇALIŞIYOR GÖRÜN KESİNLİKLE MORALİNİZ BOZULMASIN DÖVÜLE DÖVÜLE DÖVMEYİ ÖĞRENİRSİNİZ. UMARIM KARŞINIZA EGOSU YÜKSEK NE OLDUĞUNU ZANNEDEN İNSANLAR ÇIKMAZ KARŞINIZA ASLINDA TANIDIĞIM BİR ÇOK SİYASETÇİ VAR GICIKLIĞINA O ŞİRKETE GİRMEK İSTERDİM AMA GURUR YAPTIĞIMDAN TORPİLLE GİRMEK İSTEMİYORUM. UMARIM HERŞEY GÖNLÜNÜZCE İSTEDİĞİNİZ ŞİRKETLERDE ÇALIŞIRSINIZ. SADECE İSTEMEK YETMİYOR KARŞINIZDAKİNİ TATMİN ETMELİSİNİZ AYRICA PSİKOLOJİK OLARAK.
  • Yukarıda arkadaşta demiş , böyle dükkan , ufak ofis usulü çalışan yerler "biz çok kurumsalız , çok iyiyiz , başarılıyız ama her şeyden öte kurumsalız , eğitimlere katılıyoruz" vs. diyorsa lavaboyu sorun , sonra da kaçın.
  • Cv'nin yanında motivasyon mektubu yazarsanız şansınızı biraz daha arttırabilirsiniz.
  • Gittiğin yer ikinci bir görüşme için çağırabilir. ama bunun süresi adamların çalışma stiline göre değişebiliyor. Düzgün şekilde sırf eleman alımı yapan bir ik departmanına sahip şirketler genelde 1 hafta içinde ya ikinci görüşmeye çağırıyor ya hiç haber vermiyorlar.

Ben iş görüşmesine girdim. çıktım minibüse bindim ikinci görüşme için aradılar. ikinci görüşmeye ertesi gün gittim. çıktım. 2 gün sonra son görüşme için çağırdılar. oraya gittim çıktım 1 gün sonra işe başlamak için en uygun vaktimi sordular anlaştık başladım.

Kimi firma olumsuz olsa dahi haber veriyorlar. ya mail ile ya da mesaj ile. ama çoğunlukla hiç ses çıkmaz. Bu konuda biraz yırtık olmanızda fayda var. 1 hafta haber çıkmazsa arayıp " sizlerden haber bekliyorum. Görüşmelere de gidişata göre devam edeceğim. Eğer olumsuz ise söyleyin diğer firmalarla görüşeyim" dersiniz. Bu hem sizin talep edilen birisi olduğunuz imajını verir hem de orası olmazsa dünyanızın yıkılmayacağınızı, güçlü bir karaktere sahip olduğunuzu gösterir.

Çoğu firma IK departmanlarında çalışan şahıslar gevşektir. ELeman alımlarında çok yayvan davranırlar. eğer sıkıştırmazsanız cevap alamayabilirsiniz.

1 veya 2 hafta bekleyin. arada görüşmelere gidin. cevap gelmezse arayıp olumsuz olup olmadığını sorun.

• ŞİRKETİN SAYFASINA ŞU ŞEKİLDE MESAJ YOLLADIM GENEL MÜDÜR UMARIM TİİİYE ALIR :)

Öncelikle merhaba satış ve pazarlama departmanınızla ilgili mülakatınıza katıldım ancak anladım ki sadece inşaat sektöründeki bilgi ve tecrübe yetmiyor. Görüştüğünüz satış müdürünün kişilik özellikleride çok etkili sizi seçip veya seçmemesinde ama bence bu yanlış bir seçim şirketin geleceği açısından çalışmak isteyen personelden çok satış müdürünün hoşlandığı bekar ise bekar oluşu vb özellikler. Bence özellikle satış pozisyonuyla ilgili iş görüşmeleri sahada olmalı masa başında değil kişinin performans ve yetenekleri bu şekilde daha etkin ve kalıcı bir seçim gerçekleştirimiş olur. Satış müdürlerine personel seçimini bırakmamanızı öneriyorum. Sizlerle çalışmak isterdim ancak sadece istemek ve tecrübe yetmiyor. Sizleri daha iyi yerlerde görmek dileğiyle. İyi çalışmalar.

• Biz sizi ararız
  • ARAMAZSA ARAMASINLAR KARDAŞ KENDİLERİ KAYBEDER ÇALIŞMAK İSTEYEN PERSONEL YERİNE DAHA LARGE PERSONEL ALIR BENCE İŞ GÖRÜŞMELERİNDE SATIŞ MÜDÜRÜYLE YAPIYORSANIZ ÇOK AKTİF OLMAYIN ÇOK HIRSLI GÖZÜKÜRSENİZ BU BENİ 2 SENE İÇİNDE KOLTUĞUMDAN EDER DÜŞÜNCESİ OLUŞUR. ŞİRKETLERİN SATIŞ MÜDÜRÜNE SEÇİM HAKKI VERMELERİ ÇOK YANLIŞ BİR SİSTEM. BU DEĞİŞMEDİKÇE İNSAN KAYNAKLARI SİTESİ DAHA ÇOK EKMEK YER :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Atakan-

Biz sizi ararız

• just4techno kullanıcısına yanıt
    aşk mektubu yazmak gerek bence
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.