ürününün satın aldım. Firma ürünü teslim etmesi gerekenden çok daha erken bir tarih olan 20 Nisan 2019 Cumartesi tarihinde Yurtiçi Kargoya teslim etti.22 Nisan 2019 Pazartesi 09:15 saatinde kargo dağıtımı sağlayacak olan ÇAPA şubesine teslim edildi. Dahas sonrasında izleyen günler olan 22-24 Nisan tarihlerinde teslimat adresindeydim fakat Kargo şirketi gelip evde bulamadıklarını ve not bıraktıkları bildirimini sisteme ekledi bunun üzerine sikayetvar.com sitesinden şikayetimi oluşturdum. Yurtiçi kargo bana geri dönüş yapacağını söyleyerek hazır bir mesaj yayınladı fakat bana herhangi bir dönüş sağlanmadı. Bende bunun üzerine Kaliza Home firmasıyla iletişime geçip durumu anlattım ürünü teslim alamayacağımı üzgün olduğumu belirttim firma Yurtiçi Kargo ile konuşarak bir kez daha dağıtıma çıkmasını sağlayacağını söyledi. 26.04.2019 tarihinde yani bugün kargo birkez daha dağıtıma çıktı ve 15.22 saatinde Kurye görevlisi arayarak evde olup olmadığımı sordu, evde olmadığımı fakat evdeki bir yakınımın(1.derece) alabileceğini söyledim ürünü alamayacağını çünkü ürünü daireme değil apartman girişine bırakacaklarını söylediler yakınımın kolunun kırık dolayısıyla kargoyu aşağıdan alamayacağını belirttim, yaşanan durumu kuryeye anlattım şikayette bulunacağımı belirttim ve "Tamam, tamam istediğini yapabilirsiniz." cevabını aldım. Müşteri hizmetlerini aradım onlarda kargoyu şubeden gelip alacağımı teslim edilmeyeceğini belirttiler.(Kendileri daireye çıkaramadıkları kargoyu neredeyse 1km mesafeden)
Yurtiçi kargo gerçekten müşteri memnuniyetini önemseyen(!) bir firma olduğunu benim için açığa çıkardığı için teşekkür ederim. Ben alışverişlerimde YURTİÇİ KARGO ibaresi görürsüm anında siparişi iptal edeceğim sizede aynısını tavsiye ediyorum.
Ve Kaliza Home firmasına süreci idare etme şeklinden ve sorunlarımı gidermek için ellerinden geleni yaptığı için sonsuz teşekkür ediyorum. Aynı zamanda firma gönül almak amacıyla meblağın elbette önemi yok fakat 20Tl değerinde alt limitsiz bir çek tanımladı bunun içinde teşekkür ederim. Söz konusu mobilya olduğunda ilk aklıma gelecek firmalardan biri olacak kuşkusuz.
Ürünü yarın şehir dışına çıktığımdan dolayı Salı günü kendi imkanlarımla teslim alacağım. Teslim aldıktan sonra ürün hakkında görüşlerimi de memnuniyetle paylaşacağım arkadaşlar. Konuyu açma nedenim forumdaki diğer üyelerle başımdan geçenleri paylaşmaktır. Herhangi bir ticari amacı yoktur.
quote:
Orijinalden alıntı: -Hattori-
Durum maalesef ki böyle sanki zorla çalıştırılıyorlar gibi.