Şimdi Ara

Kargo Şirketi Yanlış Adres Ve Kişiye Teslim Ederse.?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
19.838
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merbalar arkadaslar.dun sanal pazae araciligi ile bir tlf aldm arkadas kargoyu gonderdi adres bilgilerm kargoya otomatik dusuyormus sanirim .bugun kargoya bir baktm baska birine teslim edilmis.Ismim Mehmet Yigit.teslim edilen kisi Ibrahim yigit. Kargouu aradm adres baska birsey cikmis.dedim o bm degilim geri alin falan dedimde tamamm dediler.simdk bu konuda ne yapmam gerek adam yoksa ortalikta sanalpazardanda onay vermedim satici bn bilmem kargo ile gorusun diyor.bir fikir verirmsnz.kargo sirketi yurt ici
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

• Hocam yurtiçi kargo soyismi tuttuğu sürece veriyor
    Çağ dışı ama malesef öle

O alan kişi kesin sizden için kardeşim kuzen filan demiştir..Benim anlamadığım kendiyle aynı soyadını taşıyan SİZE kargo geldiğini nerden bilip almaya gitmiş??
  • Yurtiçi kargo nufüs kağıdı olmadan vermiyor ben devamlı nufüs kağıdı istiyorlar bence kargocunun hatası
  • Yurticinde hata olacagini sanmiyorum bu gune kadar hic problem cikmadi ayrica nufus cuzdansiz islem yapmazlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam telefonu siz almadiginiz icin sorumluluk sizde degil saticidadir onun ugrasmasi gerek siz sanal pazara durumu aciklayan bi mail atin bir an once

• satıcı size ürünü ulaştırmak zorunda. ulaştıramazsa parasını alamaz. sanalpazar da alıcıyı koruma prensibiyle çalışıyorsa bi mesaj atın sanalpazara. eger dediğim tarzda bir cevap gelirse satıcıya bu senin sorumlulugun sanalpazarla konustum dersiniz o ugrassın.eger yurtiçi kargo ürünü yanlıs teslim ettigi kisiden alırda size getirirsede görevliyi bırakmayın yanında inceleyin bi sakatlık cıkmasın. imeisini kopyaladıysa tabi bilemezsiniz
  • sorumluluk satıcıda degil kargo sirketinde. tuketici hakem Heyeti ne basvur.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ptt kargo durumu, Ne diyor bu?
    10 yıl önce açıldı
    Bu hangi kargo şirketi ?
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • teşekkür ederim cevaplarınız için.satıcı diyorki beni bağlamaz ben bana verilen kargo kodunu verdim ne cıkarsa o diyor.sitede benim adresim doğru kargocuya soruyorum başka adres çıkmış.sanal pazarada yazdım verdikleri cevap enteres an soyisminiz uyuyuor diye:) dedim kargo bilgilerini kontrol edin diye.suan için ürünü onaylamadım fakat satıcının onayı gerekiyormus ben onaylamam diyor.bunun sanal pazarın onaylaması gerekmezmi .bi yarın olsun kargoya gidip soracağımdün aramıstım.kargoyu gidip alcaz diyede bakalım noldu.cok garip birşey:)
  • quote:

Orijinalden alıntı: bheart05

teşekkür ederim cevaplarınız için.satıcı diyorki beni bağlamaz ben bana verilen kargo kodunu verdim ne cıkarsa o diyor.sitede benim adresim doğru kargocuya soruyorum başka adres çıkmış.sanal pazarada yazdım verdikleri cevap enteres an soyisminiz uyuyuor diye:) dedim kargo bilgilerini kontrol edin diye.suan için ürünü onaylamadım fakat satıcının onayı gerekiyormus ben onaylamam diyor.bunun sanal pazarın onaylaması gerekmezmi .bi yarın olsun kargoya gidip soracağımdün aramıstım.kargoyu gidip alcaz diyede bakalım noldu.cok garip birşey:)

Basima buna benzer bi durum geldi.Bu durumda iş saticiyi bağlamaz. Sanalpazari da baglamaz, kargonun suçu.bunu da fatura verilirse tazmin edilir.faturasi yoksa isiniz zor:(

Benim kargoya note2 mi kaybettiler 1020 tlye satmistim.600 tl tazmin ödediler. 420 tl zarar ettik

• onay kesinlikle vermeyin sanalpazara mesaj atıp otomatik onayı durdurtturun öncelikle sonrada yurtiçi kargo merkezi arayarak şikayet oluşturun şikayetvar.com a yazın 1 günde çözeceklerdir sonuçta teslim ederken nüfus cüzdanı , tc kimlik no ve imza almaları şart kişi dışında verilemez normal şartlar altında teslim eden kuryenin başını yakarlar.

+ teslim edilen kişinin adreside açıkca ortadadır evini bırakıp kaçacak hali yok ya gidin evine anlatın alın ürünü.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kadir_trabzon -- 5 Ağustos 2013; 0:59:20 >
  • Kargonun 15 gün icinde ya olayi çözmesi ya da tazmini yapmasi gerekiyor ama bu durumda hem siz hem de size ürünü satan mağdur olacaksınız. Kanun böyle isliyor.icerik ne idi? Faturali mi idi? Kargoya verilirken sigortali mi idi? Kargocu teslim alirken içeriği almış mı?

• Yurtici kargo cok gereksiz bir sirkettir her kargomda bir sorun cikiyor size onerim tuketici haklarina basvurmak yuzde yuz yaptigin masrafi geri alirsin ancak belgelendir faturasini iste kolay gelsin

• tamamdır arkadaslar saolun alan adam saolsun hiç acmadan geri iadesi yaptı
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.