Şimdi Ara

MNG Kargo, kargoyu yanlış kişiye veya adrese teslim etmiş. Ne yapılmalıdır?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
5.579
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkese iyi akşamlar dilerim. Öncelikle yetkililerden ve üyelerden özür diliyorum konuyu nereye açacağımı bilemedim.. Affola.

Markafoni'den geçtiğimiz günlerde alışveriş yaptım. MNG Kargo ile gönderim yapıyorlar.. Bugün tarafıma mail ve mesaj geldi 17:20 sularında kargonuz teslim edilmiştir diye.. Şubeyi aralıksız 1 saat aradım açan yok. MNG Kargo müşteri hizmetlerini aradım kargonuz teslim edilmiş görünüyor dedi. Kim almış, hangi adrese bırakılmış dedim, alacak kişi bilgilerinde ne yazıyorsa o dedi.. Kapıcıya sordum, binanın kamerasına bile baktırdım gelen giden hiçbirşey yok.. Bir ton bağırdım çağırdım, şikayet formu oluşturduğunu söyledi..

Kargoyu dağıtan kişiler, kuryeler kargoları teslim ettikleri zaman kimlik ile doğrulama yapmıyorlar mı? Tc kimlik numaralarını istemiyorlar mı? Teslim alan kişinin imza atmasını istemiyorlar mı? Bu kargo şubesine ve çalışanına ne gibi yaptırım uygulanabilir? Yani herşeyi geçtim; belki kargoda değeri çok yüksek birşey veya kişi için önemli birşey vardı diyelim.. Bu kadar amatör, bu kadar basit mi iş yapıyor bu kargo firması?

Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler, iyi akşamlar.

• Kafalarına göre işe yapıyorlar. Bazen imza at yeter diyorlar, bazen tc yazıp imzalayın diyorlar, kimliğe bakanı çok nadir.
  • Güncel
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jurgen Klopp

Güncel

İki yöntem uygulayabilirsiniz.
    İlki hiç kargo şirketiyle uğraşmayın, markafoni ile görüşün. Kargonun size teslim edilmediğini, bilginiz dışında ve tanımadığınız birine çağrı merkezi tarafından kargonun teslim edildiğine dair bilginin verildiğini söyleyin. Sizin çözmeniz gereken bir problem olmadığından da bahsedin. Ayrıca gün içinde sorun çözülmezse harcama itirazında bulunacağınızı da ekleyin. (Firma ürünün size eksiksiz olarak teslim edildiğini belgelemek zorunda.)
    Diğeri MNG şubeye ulaşın, ulaşamazsanız çağrı merkezini tekrar arayın, size ait olan bir kargonun bilginiz dışında başka birine teslim edildiğini. İmza ve kimlik teyidi olarak teslim edilmesi gereken ürünün bu teyitler alınmadan teslim edilmesi nedeniyle şube ve kargo görevlisi hakkında suç duyurusunda bulunacağınızı ekleyin.

Yukarıdaki her iki maddeyi de uygulayabilirsiniz.

Yurtiçi kargo'da başıma gelmiştim bu şekilde kısa sürede çözüldü olay.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GullyFoyle -- 21 Ekim 2016; 0:33:13 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.