Şimdi Ara

Aracın Sileceklerini Kaldırmak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
3.735
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Aracımın 2 seferdir sileceklerini kaldırıyorlar. Aracımı aşağı yukarı aynı yere park ediyorum. Park ettiğim yer parka yasak olan bir yer de değil. Bir dükkanın önü. Dükkan sahibine soruyorum. Yok ben kaldırmıyorum diyor. Dükkanın yanında binanın girişi var. Binadan biri kaldırıyor desem niye kaldırsın. Araçta telefon numaram da yazıyor. Bir amcadan şüpheleniyorum aslında. Hayır yani niye kaldırırsın o sileceği. Bir tarafına mı batıyor. Bir sıkıntı varsa ara yüzüme söyle. Kaldıranı yakalarsam hiç iyi şeyler olmayacak.

• Yapay Zekanın Yanıtı

Aracın Sileceklerini Kaldırmak

Aracın Sileceğini Kaldırmak Ne Demektir?

Aracının sileceğini kaldırmak, genellikle park halindeki bir aracın sileceklerini dikey konuma getirme eylemini ifade eder. Bu, araç park halindeyken oto yıkama sırasında veya zorlu hava koşullarında sileceklerin zarar görmesini önlemek için yapılır.

Silecek Kaldırmak Küfür

Silecek kaldırmanın küfür olduğu yaygın bir yanılgıdır. Ancak bu doğru değildir. Silecek kaldırmak, sürücüler arasında iletişim kurmak için kullanılan bir jesttir.

Silecek Kaldırmak Ne Anlama Gelir?

Silecek kaldırmak, farklı bağlamlarda farklı anlamlar ifade edebilir:

• Park Halindeki Aracın Sileceği Kaldırılmışsa: Oto yıkama sırasında veya zorlu hava koşullarında sileceklerin zarar görmesini önlemek için kaldırılmıştır.
    • Karşıdan Gelen Bir Aracın Sileceği Kaldırılmışsa: Dikkatli sürülmesi veya yol koşullarına ilişkin bir uyarı olabilir.
    • Arkadan Gelen Bir Aracın Sileceği Kaldırılmışsa: Geçme isteği veya yol vermesi için bir rica olabilir.

Aracın Sileceklerini Kaldırmak Ne Anlama Gelir?

Aracının sileceklerini kaldırmak, park halindeyken sileceklerin zarar görmesini önlemek veya diğer sürücülerle iletişim kurmak için kullanılan bir jesttir.

Araç Sileceklerini Kaldırmalı mısın?

Aracının sileceklerini kaldırıp kaldırmayacağına karar vermek, aşağıdaki faktörlere bağlıdır:

• Hava Koşulları: Zorlu hava koşullarında sileceklerin kaldırılması tavsiye edilir.
    • Park Yeri: Aracını oto yıkama alanına veya ağaç gibi sileceklere zarar verebilecek nesnelerin altına park ediyorsan sileceklerini kaldır.
    • Kültürel Normlar: Silecek kaldırma jesti farklı kültürlerde farklı anlamlara gelebilir. Seyahat ederken yerel geleneklere aşina ol.
    Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Binadan biri kaldırıyo olabilir sileceği bende yer bulamayıp yan apartmanın önüne koyunca balkondan birinin kaldırdığını gördüm dedim hayırdır noluyo adam da bizim binanın önü akşam biz parkedecek yer bulamıyoruz Bi daha koyma dedi eyvallah dedim bende

Yani binada park sıkıntısı varsa kesin ordan biridir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Emekli Albay olabilir
  • quote:

Orijinalden alıntı: TeKNoYDN

Emekli Albay olabilir

Bunu yazmak için gelmiştim, gidiyorum.
  • Sileceklere yağ sürün bir kere eline bulaşınca bir daha ellemez.

• bir iki kere bana da yapmışlardı. sinir sistemini altüst eden bir olay. bela geliyorum demiyor.. o an..
  • Silecek kaldırma, o aracın orada bir rahatsızlık verdiğinin göstergesidir. Yakalarsam hiç iyi şeyler olmayacak demişsin ama yakalayamazsan da hiç iyi şeyler olmayabilir.

Birden fazla ve sürekli bunu yapıyorlarsa, bence aracın yerini değiştir.
    Uyarıyı dikkate almadığını görürlerse aracında farklı zararlar da görebilirsin. Mesela araban çizilebilir, lastiği patlatılabilir, camı indirilebilir, kaportaya boya, tiner dökülebilir, çektirilebilir vs.....

Bence uğraşmaya değmez.
  • Asdfgjk

Benim silecegi kaldıranlarla aynı zihniyetteki birisi konu açmış.

https://forum.donanimhaber.com/2-araba-surekli-evimin-onune-park-edip-kapiyi-kapatiyor-delirecemmm--124623809

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • benimde çok sinir olduğum bi durum, denk gelirsem bende dalarım
  • Boşuna yapacaklarını sanmıyorum. Başka yere Parkedin

• Aracı fazla okşuyorlar anlaşılan

• Ben oturduğumuz apartmanın önüne koyduğumda karşılaşıyordum bu olay ile. Apartmanda 2 dairede araç var ve diğer araç sahibi arabasını pek getirmez apartman önüne.
    Sileceği kaldıran şahıs camdaki telefon numaramdan aradı birgün. Aracını bırakamıyormuş benim yüzümden. Kendisi karşı apartmanda oturmasına rağmen aracını camdan görebildiği için benim parkettiğim noktaya koymak istiyormuş.Böyleleri de var bir tarafta...
  • Benimde bu sabah biri kaldırmış ama camda numaram var, neden aramıyorsunda silecek kaldırıyorsun nasıl sinir bozuyorlar ya
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.