Şimdi Ara

Arabanın aynaları açılmıyor, donmayı önlemek istiyorum.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.262
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sanırım dondular, kilidi açıp şoför kapısını açınca normalde açılan katlanır aynalar 1 saat önce açılmadı. Cruze'la gittim bende benzinim az olmasına rağmen. Donmayı nasıl önlerim?

• hareketli bölgelere wd40 denediniz mi. bir de %100 elma suyu döküp deneyebilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _mp_ -- 11 Ocak 2014; 0:54:21 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mavipasa

hareketli bölgelere wd40 denediniz mi.

Yok bulamadım onu gece vakti, baktım aynalar açılmadı elektrikli diye elimlede zorlamadan cruze'la devam ettim yoluma. Aşırı derecede soğuk var yalnız yerler falan hep kayıyor. Donduğunu düşünüyorum.
  • Yüksek alkollü içki dökebilirsiniz aynanın donen kısmına. İspirto, saf alkol daha iyi olur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Araç brandası kullanmak çözüm olabilir.

• Bence sıcak suyla falan çözüp, aynaları da uzun bir süre bir daha kapatmayın. Kapıları açınca, aynalar da açmaya zorladıkça motoru arıza yapabilir. Hatta imkanınız varsa evden uzatma falan çekebiliyorsanız, sıcak suyla buzunu temizleyip açıldıktan sonra fönle güzelce kurutun.
  • Kolonya, mümkünse plastik sise alıp arasına hareketli kısıma şişeyi sikarak isetin. Bazı elektronik araçlarda bazı elektronik donanımlar zorlandığı zaman hasar vermemek adına kitlenebiliyor arac beyni tarafından. Boyle bi durumla da karsilasabilirsiniz

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ilık su ya da kolonya
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.