Şimdi Ara

Ankara Konya Sokakta Elektronikçi tavsiyesi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
3
Favori
40.336
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Ben Konya Sokakta GÖZDE Elektroniği tek geçerim Ahmet Bey var orda çok ilgili saygılı sevgili

Nerden alınmalı : gözde elektronik

Nerden Alınmamalı : Gema Elektonik.

Lakin Esnaflık bir sanattır ve ince bir çizgidir. Esnaflıkta Herşey Para değildir. Sadece parayı düşünerek esnaflık yapılmaz. Ben malesef gema elektronik firmasının esnaflıktan bir haber olduğunu yaşadım ve yakınlarımdan duydum bu firma hakkında bu makalemi yazmaya karar verdim.
    Öncelikle Dükkana girdiğinizde insanlıktan bir haber size müdahale ediliyor. Müşteri dinlenmeden hakaret ediliyor. Misal Bir parça aldınız ve değiştirmek istediniz. Firma sahibinin hakareti ile karşılaşmanız içten bile değil. 3 Kuruşluk parça için Sizi dinlemeden kavgacı tavırlarla müşterileri ile kavga etmeyi bile göze alıyorlar.

Read more:

• merhaba bende konya sokağa bır arkadaşımı gönderecemde servo motor almak için. servo motorlar ve onların pals aralığı hakkında bilgisi olan bir elektronıkçı var mı konya sokakta ? ben ınternetten servo motorların pals değerlerınız bulamıyorum ona göre bır servo alacamda bu konudada yardımcı olacak bırı var mı servo motorların palsları ile ılgılı ?
  • Esnafçılar Sarayı burada herşeyi bulabilirsin bence.
  • kardeş önerebileceğim yerler var ucuza malzeme açısından en iyi yerler gema ve yanı. ayrıca zor bulunan parçalar bakımından sel veya ser di galiba ismi ankara pasajında.
  • Konya sokaktaki dükkanlar saat kaçta kapanıyor bilen var mı?
  • 6-7 gibi pasaj içindekiler kapanıyor genelde 8de dışarıdakiler kapatıyor
  • Bende Gözde den alıyorum çoğu zaman. Firma ismi vermeden konuşmak gerekirse bir keresinde Gözde ile aynı katta bulunan başka bir elektronikçiden Direnç çeşidi yapmak istemiştim, bana ellerinde bulunan tüm direnç değerlerinden 20 şer adet vermelerini istedim , aldığım karşılık beni çok şaşırttı; çünkü verdikleri cevap; kusura bakmayın vermeyiz oldu. Direnç çok ucuz bir eleman bununla uğraşacak zamanımız yok dediler, nihayetinde bende bir daha oradan ürün satın almadım. Bende biliyorum direnç adamlara para kazandırmaz belki ama bana sattıkları diğer tüm mallardan para kazandıklarını iyi biliyorum, benim paramı kazanacaksa ara sırada cefamı çekecekler diye düşünüyorum ki yaptığım sadece tüm direnç değerlerinden 20 şer tane istemekti. onu verme şunu ver muhabbetine hiç girmedim ve hiçbir esnafa kıllık yapmayı yada uğraştırmayı sevmem , alacağım bir şey varsa fiyatını sorarım cazipse alır çıkarım. Sonuçta parça almak için gittiğim sadece 2-3 yer var ama içlerinde en sevdiğim gözde elektronik, ayrıca mekanik bilgileride çok iyi. Tek sıkıntı dükkanları biraz ufak ve içeride müşteri varsa onların çıkmasını bekliyorum oda hiç sorun değil. Yıldırım elektronik eleman çeşidi açısından iyi bir firma diğer şeyler hiç umrumda değil. Son olarakta mühendis arkadaşlara laf atmak moda oldu. Ben mühendis değilim ancak hiçbir mühendis arkadaştan kendimi üstüm görmüyorum göremem de, insanın kendinden kademe olarak üstün olan birini genelleme yaparak aşağılaması acizlikten başka bir şey değildir. Türkiye deki mühendis arkadaşlar bence dünya standardında arkadaşlar lakin ortaya bir şey koyabilecek maddi ve teknik alt yapıya sahip olmayabilirler, bu durum mühendis arkadaşların teknik bilgisini değil gerekli teşviği sağlayamayan godamanların suçudur. Türkiye de zenginler güçlerini araba yada ev alarak yada paparazzilerde gezerek gösterirler, halbuki nitelikli bir zengin bilim ve gençlere sağladığı olanaklarla adından sözettirmelidir. Bir çok kişinin bir günlük eylenceye verdiği parayla dahi bir çok şey ortaya çıkacak insan var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi makaf -- 24 Mayıs 2013; 15:24:16 >

• Konuyu hortlatmak olacak ama bu Konya Sokak'tan okulda deneylerde kullanabileceğim basit elektrik devreleri elemanları bulunur mu? Ayrıca rezistans teli, mıknatıs çeşitleri de almak istiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fatihbarut

Çok sağolun arkdaşlar,
    Yalnız yeri nerdedir bunların nasıl ulaşabilirim?
    Tel filan da var mı?

quote:

Çok sağolun arkdaşlar,
    Yalnız yeri nerdedir bunların nasıl ulaşabilirim?
    Tel filan da var mı?

Tek geçeceğim firmadır ser elektronik
    Medikal cihazlar için elparça alıyorum. Esnaf kültürünü yitirmeden kurumsallaşan nadir şirketlerden.
    Konya Sokak No.17/7
    0312 309 2588

• quote:

Arkadaşlar Konya Sokakta aradığım her şeyi bulabileceğim, uygun fiyatlı
    Müşteri ile ilgilenen, bilgili bir yer biliyor musunuz?

Benim bulabildiklerim masa başına oturmuş, elektronikten anlamayan amcalardı...

Elekttro PORT én iyidir. Işın hanının 2.katı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben geçenlere 741 Elektronik diye yeni biyere gittim Yıldırım Elektronik'te çalışan bi genç arkadaş vardı o yeni açmış dükkanı fiyatlarında
    herhangi bir sıkıntı yok ve malzeme bilgisi olarak da hiç boş biri değil baya ilgilendi tavsiye ederim arkadaşlar.
    Yıldırım Elektroniğin bi alt katına açmış zaten dükkanı da ne ararsanız var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dArq_06 -- 2 Aralık 2014; 13:24:49 >
  • Ser iyidir. Yıldırım da fiyatları kafadan sallarlardı ama öyle iyi sallarlardı ki aynı malı 100 TL ye sattıkları adama hep 100 TL, 10 TL dedikleri adama da 10 TL derlerdi. Gerçek fiyatı ne dersen 5 TL. Yıllarca alışverişim oldu ama artık asla kapılarını açmam.

Ben Ankara'da olmama rağmen malzemelerimi eğer kargo parasına değecek ise Istanbul'dan getirtiyorum. En azından daha bilgililer ve sorunsuz gönderiyorlar. Ankara piyasası da oradan getirttiği için fiyatlar daha uygun oluyor tabi üç kuruşluk malzemelerde değil.
  • iyisini bıraktık artık malzeme satan yok nerdeyse 1-2 dükkan anca kaldı.
  • Ser Elektronik iyi diyenler olmuş. Bir havya ucunu 10 tl den satıyorlar. Nesi iyi bunların. İnternette 5 tl iken hem de. Pahali kazıkci bence. Tavsiye edebileceğim bir yer de yok. Sadece Necip Bilgisayarın karsisindaki pasajda bir necip bilgisayar subesi daha var. Tek bir adam çalışıyor. Gayet ilgiliydi. Makaron aldim metresi 1 tl den.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Konuya tesadüfen rastladım ve GEMA Elektronik hakkındaki haklı şikayetleri görünce ben de yıllar önce yaşadığım bir sorunu sizlerle paylaşmak istedim:

Uzunca bir süredir alışveriş yaptığım GEMA Elektronik firmasına bir gün dijital voltmetre ve ampermetre almak için uğramıştım. Ürünler hakkında oradaki arkadaşlara sorular sorarken sonradan adının Ahmet olduğunu öğrendiğim firma sahibi yanımıza gelip "Bu kişiye bu ürün satılmayacak!" diye bağırarak oradaki arkadaşlara talimat verdi. Bu şahısla aramda ne o alışverişte ne de öncesinde bana bu şekilde davranmasına neden olacak en ufak bir diyalog geçmemesine, hatta ürün fiyatı dahi sormamış olmama rağmen bu terbiyesizliği karşısında açıkçası şahsın hasta olduğunu düşündüm ve bir daha o dükkana adımımı dahi atmadım

Şunu da belirtmem gerekir ki bu şahıs dışında oradaki arkadaşların hiçbiri ile sorun yaşamadım, hepsi de genel anlamda müşterilere karşı saygılılar, onlara sözüm yok tabi. Ayrıca böyle bir firma sahibine rağmen ondan etkilenmeden bu güzel esnaflık meziyetlerini korudukları için de o arkadaşları ayrıca tebrik etmek lazım :) Ancak buradaki buradaki bazı arkadaşların da belirtmiş oldukları gibi esnaflık ayrı bir meziyet ve firma sahibi olmak esnaf olmak anlamına gelmediğinden esnaflıkla alakası olmayan kişilerden uzak durmakta yarar var diye düşünüyorum.

Tavsiye olarak da eskiden yine aynı iş hanında Konyalı ve FEMA vardı ama kapandılar, yeni yerlerini bilen varsa tavsiye edebilir her ikisi de süper firmalardı. En alt katta Yasin Elektronik var orasını da tavsiye ederim (fiyatları biraz tuzlu olabilir), güzel esnaflar. Bu arada Gözde Elektronik de fena değil tabi, tercih edilebilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jhudaverdi -- 11 Şubat 2019; 16:2:27 >

• jhudaverdi kullanıcısına yanıt
    konyalıdaki amca lede döndüler oğlu arada dükkana geliyor satış yok sanırım anacadde 2.katta dükkanları var
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.