Geçen gün kafam çok dalgındı ve stresliydim virajı alırken 100-110km hızla kaldırıma dokundum araba 3-4m attı sola kendini toparladım ön sağ lastik sıfırıyla değişti, suan araba direksiyonu düz tuttuğumda 5 derece sola çekiyor istanbulda sağlam rot balansçı tavsiyeniz var mıdır ustanın numarası varsa özel mesajdan da alabilirim
Feridun abi eski komşumdur düzgün esnaftır ama pek rottan anlamaz :)
Solu da değiştirsen olma mıydı daha iyi olurdu bea
Beykoz tarafında; Mavi Rot-Balans derim.
Lastik konusunda da tavsiye ederim; bazı lastikciler gibi, marspiyere bir yerden hidrolik krikoyu vurup, arabanin iki lastigini de yerden kesip, oyle islem yapmiyorlar(eski arabanin marspiyer eteklerini yamultan kasaplara selam olsun).
Mavi-Rot balans, platform lifte 4 adet kaucuk takoz koyup, oyle islem yapıyorlar. Çay da var
Rot konusunda, tek ayarda ip gibi duz gidiş elde ediyorum. Kimisinde araba tanimli olmuyor, kimisi direksiyonu teraziyle degil goz ile duz yapmaya calisiyor.
Ben balans yaptırdım gitmeden önce bi kaç yerden tavsiye aldım kendisini önerdiler hep. Balansı güzel ise rotuda iyidir diye düşündüm 😁 kaldı ki 20 yıllık rotcuymuş nasıl anlamaz ki.🤔
quote:
Orijinalden alıntı: ExTReMee
Ben balans yaptırdım gitmeden önce bi kaç yerden tavsiye aldım kendisini önerdiler hep. Balansı güzel ise rotuda iyidir diye düşündüm 😁 kaldı ki 20 yıllık rotcuymuş nasıl anlamaz ki.🤔
kendini yenilememiş eski usul işte.. olduğu kadar..
ama düzgün insandır yardım eder
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme