Şimdi Ara

Ankara için kaportacı önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
1.525
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Günaydın. Aracımla bir kazaya karıştım, karşı taraf %100 suçlu çıktı. Aracımın kaskosu yok ve 10 yaşında, hasar karşı tarafın trafik sigortasından yaptırılacak. Aracımı yetkili serviste yaptırmak istedim fakat yetkili servisler karşı tarafın trafik sigortasının orijinal parça karşılamayacağını söylüyor ve kaskom olmadığı için farkı cebimden karşılamam gerektiğini bildirdiler. Bu nedenle yetkili servise aracımı götüremiyorum.

Ankara içi bildiğiniz kaliteli sorunsuz, kaliteli bir kaportacı usta/firma var mıdır?

Teşekkür ederim.

• Zeki AKTAŞ

Aktaş Oto Kaporta Boya

aktaş oto kaporta boya · bahçekapı 2. cad./36. sok, d:57, 06797 etimesgut/ankara
    Aktaş Oto Kaporta Boya · Bahçekapı 2. Cad./36. Sok, D:57, 06797 Etimesgut/Ankara
    https://www.google.com/maps/place/Akta%C5%9F+Oto+Kaporta+Boya/@39.9296456,32.7135823,15z/data=!4m5!3m4!1s0x0:0x9bd11035fcf3d11c!8m2!3d39.9296461!4d32.713619

Zeki usta iyidir.

• Ben kazadan sonra uzlar oto’da yaptırdım tamponlardaki sedefli boya bile tuttu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Seyit abiye a4u olan ozanin selami var derseniz yardimci olur

https://www.instagram.com/seyitt66/

• Nimotech kullanıcısına yanıt

ne zaman, nasil bir hasara, ne kadar fatura cikti paylasmaniz mumkun mu?

Uzlar otonun yetkili servisten pek farkli fiyat cikaracagini dusunmuyorum, o yuzden merak ettim.

• OzzY® O kullanıcısına yanıt
    Bmw F30 Araç Kaput düzeltilip Boyandı Tampon Marşpiyel Böbrek ve Arka Tampon Değişti Tampon Demiri Değişti ve Sağ Ön Far Tamir Edildi (Dış Cam ve Kasa Değişimi Yapıldı) 30.000 Gibi Bir Maliyet Çıktı Hocam.
    Tamponlar GoodGo Marka.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Nimotech kullanıcısına yanıt

eger guncelse normalmis. bizim golf 7,5 yapildi ekimde, kaput duzelip boyandi. tampon farlar panjur vs degisti. parcalari kasko gonderdi orijinal logolu. 23 kusur tuttu. kabaca yarisi iscilik.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OzzY® -- 17 Aralık 2022; 5:40:9 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Geçen hafta bende kaza yaptım ve karşı taraf aynı şekilde %100 kusurlu. Sigorta şirketi yan sanayi parça vermek istedi. Kabul etmedik. Orjinalleri kargoda geliyor.

İvedik OSB'de Deniz oto Serkan ustayı tavsiye edebilirim. Ezilen çamurluğu tamponu ve kapıyı gayet güzel şekilde toparlamış. İşçiliği güzel.

0531 341 56 79

• Barracud@ kullanıcısına yanıt

Merhaba cevaplarınız için teşekkür ederim. "Sigorta şirketi yan sanayi parça vermek istedi. Kabul etmedik" yazmışsınız. Trafik sigortası orijinal parça kullanım farkını ödemeyi kabul etti mi yoksa aradaki farkı siz cebinizden ya da kaskonuzdan mı karşılayacaksınız?

• OzzY® O kullanıcısına yanıt
    2 hafta önce yapıldı hocam

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Mohammad Al-Gundhi ustaya gidebilirsin L300 vs topluyor dükkanı yok

• :)

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.