Şimdi Ara

Ankara'da jant tamiri tavsiyesi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15
Cevap
0
Favori
27.422
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bugün aracın sağ arka tekerlek jantını kaldırıma sürttüm ve jant deforme oldu.. Bu deformasyon hem boya kalkması hem de oyuk şeklinde.. Ankara'da jantın orjinalliğini bozmayacak ve iz kalmayacak şekilde bu deformasyonu onarabilecek işinin ehli bir yer önebilir misiniz?

• Yapay Zekanın Yanıtı

Ankara'da Jant Tamiri için Profesyonel Tavsiyeler

Ankara'da aracınızın jantları için güvenilir bir tamir hizmeti mi arıyorsunuz? İşte jant tamiri konusunda en iyi hizmetleri sunan önerilen işletmeler:

Jant Hastanesi

Ankara'da jant tamiri için en çok tercih edilen adreslerden biri olan Jant Hastanesi, jant boyama, jant düzeltme ve jant çizik giderme gibi hizmetler sunmaktadır. Müşteri yorumları ve yüksek başarı oranıyla bilinmektedirler.

Ankara Jant Boyama

Jantlarınızı renklendirmek veya eski görünümlerini yenilemek istiyorsanız Ankara Jant Boyama'yı düşünebilirsiniz. Uzman ekibi, dayanıklı ve estetik açıdan hoş jant boyama işlemleri gerçekleştirmektedir.

Jant Tamiri Ankara

Ankara'da kapsamlı jant onarım hizmetleri sunan Jant Tamiri Ankara, jantlarınızı çiziklerden, eziklerden ve bükülmelerden kurtararak aracınızın görünümünü güzelleştirir.

Jant Düzeltme Ankara

Jantlarınızda oluşan bükülmeler veya deformasyonlar için Jant Düzeltme Ankara'nın hizmetlerinden yararlanabilirsiniz. İleri teknoloji ekipmanları ve alanında uzman teknisyenleriyle jantlarınızı eski haline getirirler.

Ankara'daki bu jant tamiri işletmeleri, kaliteli hizmetleri, rekabetçi fiyatları ve müşteri memnuniyetine olan bağlılıklarıyla tanınmaktadır. Aracınızın jantlarıyla ilgili herhangi bir sorun yaşıyorsanız bu önerilen işletmelerle iletişime geçebilir, ücretsiz keşif ve fiyat teklifi alabilirsiniz.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Merhaba,ostim de taner rot balans var.Derme çatma bir yer değil,Orası jant düzeltme yapıyor ,derdine çare olabilir.Yada seni yönlendirir.
  • Gençlik parkının yanından Hipodrom-İstanbul yolu istikametine giderken çevik kuvveti geçtikten sonra alt geçide girmezsen hemen sağda bir yer daha var ama adını hatırlamıyorum şimdi.

Düzeltme ve muhtemelen diğer işlemi de orada yaptırabilirsin.

Kazım Karabekir ve Samsun yolundaki lastikçiler buraya yönlendiriyor genelde.
  • Gecen kış hem lastigi hem janti patlattim kaldirimda o zamanlar megane 2 vardi. Hemen sanayiye cektim araci ufak bir ezilme olan jantimin tamirine 80 tl istediler
    Gittim parcacidan 85 tl ye sifirini aldim orjinal jant taktirdim lastigide 20 tl ye aldim az kullanilmis. İscilik 10 tl 115 tl sabah sabah ucup gitmisti. Tavsiyem tamire verme yenisini al tamiri cok mastafli
  • İvedik organize 88. bölgede bu işi kendileri yapan biryer var..

Jant düzeltme, kaynak, boyama gibi hertürlü işi yapıyorlar.. Birçok lastik-jantcı buraya gönderiyor..

Yeri şöyle tarif edebilirim, anadolu bulvarından giderken, sanayiye Amatemin ordan girmeyeceksiniz, zaten Opetin ordaki yerde kapatıldı dolayısıyla bir sonraki ışıklardan sola gireceksiniz.. Ordan düz giderken ivedik istikametine sapmayacak düz gideceksiniz.. Büyük 88.Bölge tabelasını görürsünüz onun altından sağa gireceksiniz.. Sonra hemen ilk sağa ve sonra üçüncü sola gireceksiniz.. Sokağın hemen soldan 2 veya 3 üncü dükkanı olması lazım.. Ordan birine sorarsanız gösterir.. Adını hatırlamıyorum :(

Bu arada işlerini güzel yapıyorlar, balans tutmayan jantlarımı vermiştim (tee S40T4 zamanı).. Boyama ve düzeltme yaptılar, çiçek gibi çıktı jantlar.. Ne çekme kaldı, nede yüksek hızda titreme..

• quote:

Orijinalden alıntı: WaRToX

İvedik organize 88. bölgede bu işi kendileri yapan biryer var..

Jant düzeltme, kaynak, boyama gibi hertürlü işi yapıyorlar.. Birçok lastik-jantcı buraya gönderiyor..

Yeri şöyle tarif edebilirim, anadolu bulvarından giderken, sanayiye Amatemin ordan girmeyeceksiniz, zaten Opetin ordaki yerde kapatıldı dolayısıyla bir sonraki ışıklardan sola gireceksiniz.. Ordan düz giderken ivedik istikametine sapmayacak düz gideceksiniz.. Büyük 88.Bölge tabelasını görürsünüz onun altından sağa gireceksiniz.. Sonra hemen ilk sağa ve sonra üçüncü sola gireceksiniz.. Sokağın hemen soldan 2 veya 3 üncü dükkanı olması lazım.. Ordan birine sorarsanız gösterir.. Adını hatırlamıyorum :(

Bu arada işlerini güzel yapıyorlar, balans tutmayan jantlarımı vermiştim (tee S40T4 zamanı).. Boyama ve düzeltme yaptılar, çiçek gibi çıktı jantlar.. Ne çekme kaldı, nede yüksek hızda titreme..

Bahsettiğiniz yer Offset Jant Lastik olabilir mi acaba? Nette araştırırken gördüm de bu firmayı, İvedik'teymiş yerleri..

Jantlar fabrika çıkışı orijinal jant olduğu için yeni jant alma şansı yok, zira daha pahalıya mal olacaktır..

Bir de Auto king de bu işi yapıyormuş sanırım, orası nasıldır acaba?

• bursada jant boyama ve düzeltme yapan bir yer varmı peki ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ankara’da vw usta tavsiyesi
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: enoktakenokta

quote:

Orijinalden alıntı: WaRToX

İvedik organize 88. bölgede bu işi kendileri yapan biryer var..

Bahsettiğiniz yer Offset Jant Lastik olabilir mi acaba? Nette araştırırken gördüm de bu firmayı, İvedik'teymiş yerleri..

Jantlar fabrika çıkışı orijinal jant olduğu için yeni jant alma şansı yok, zira daha pahalıya mal olacaktır..

Bir de Auto king de bu işi yapıyormuş sanırım, orası nasıldır acaba?

İnanın ismini hatırlamıyorum ama bugün yarın yolum düşer, bakar size iletirim..

AutoKing v.b. firmaların değil jant düzeltme, şu sıralar kimse en ufak işçiliğini dahi beğenmiyor.. Ortalık bu firmaların şikayetleriyle dolu..

Marka iyi olabilir fakat bayiler kolay para kazanma felsefesiyle iş yapıyorlar..

Bahsettiğim yere bi bakın.. Kazım karabekir ve iskitlerdeki lastik-jantcılar sadece boyamaya 350TL fiyat çekmişler arkadaşa..

Bahsettiğim yerde fiyatların çok daha cüzi olduğuna şüphem yok.. Kaynak işi olmazsa zaten ucuz birşey düzeltme..

Fakat belki benim gibi aklınız çelinir sizde boya gitsin dördünüde, cincik gibi çıksın diyebilirsiniz..

Yaptığı işler çok başarılı, örnek jantlar gösterirler zaten sizede..

• Çizik ve boyası eskimiş jantların yenilenmesi konusunda, jant renk değişimi konusunda Ankara'da ihtiyacı olan arkadaşlara yardımcı olabilirim.

0 312 473 73 83

• fastcare kullanıcısına yanıt
    Merhaba,

Jetta aracımın 4 jantı da çizik içinde (kaldırıma sürtmekten mütevellit) acaba kaça malolur 4 jantı birden bu çiziklerden arındırmak.
  • Merhaba,
    Bahsettiğiniz işlem fiyatı 450 TL'dir. Jantın hasar durumuna göre fiyat değişiklik gösterebilmektedir.
  • ankarada 17 inç jantın komple boyanması için fiyatı ne kadar tutar ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: fastcare

Merhaba,
    Bahsettiğiniz işlem fiyatı 450 TL'dir. Jantın hasar durumuna göre fiyat değişiklik gösterebilmektedir.

yuksek basınclı yıkama cihazlarının boyasını kaldırmama garantisini de verebiliyor musunuz?
  • Boyama işlemlerimiz çizilme harici kalkma durumlarına karşı garanti belgesiyle beraber garanti kapsamındadır.
  • shockwave23 kullanıcısına yanıt
    Jant alaşım olunca orjinal jant fiyatlarının minimum 500-600 civarından başladığını belirtmek isterim jantına göre 1000 tl bandını rahatça geçmekte orta sınıf araçlar için tabi bu.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.