Şimdi Ara

Hyundai Accent Era Hakkında Fikirlerinize İhtiyacım Var

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
17
Cevap
0
Favori
3.616
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    önceleri doblo combo connect düşünüyorduk
    sonuçda aile arabası olacak ticari amaç yok
    doblo combo v.s kamyonet sınıfına girdiği için vazgeçtik
    annem daha binek bi araba alalım diye tutturdu
    şuan 2001 model hyundai accent benzinli 1.3 85 beygir 130 bin km arabamız var .
    1 senedir bizde allaha şükür tık yok arabada
    ayrıca kalkışlarda araba çok zorlanıyor son zamanlarda ömrümü geçiyor ne yapıyor anlamadım
    şuan kafamda şu accent era serisi var .

18 BİN TL LİMİTİMİZ VAR ARKADAŞLAR !

-nasıldır sizce , tavsiye edermisiniz , hangi sınıfını önerirsiniz
    -bu eraların 1.4 motorları nasıl çekişleri ?
    -ayrıca 1.6 çok yakıyor mu ?
    -1.6 mı 1.4 mü ?

YORUMLARINIZI BEKLİYORUM ÜSTADLAR

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ruoja -- 11 Temmuz 2011; 1:14:07 >

• bizde 2007 model 1.4 97 hp era vardı. 1 yıl kullandık aracı..
    süspansiyonları sertti çok rahat değil ama motoru mükemmeldi, yol tutuşu iyi değildi ama kötüde değildi nede olsa b segmenti en fazla ne kadar olabilir ki. motoru çok seri atik performanslıydı arabanın motorunu açmak için çok zorluyordum 2.viteste 100 3.viteste 140a kadar çıkıordu. bagajı küçük sadece onunda çok sorun olacağını sanmıyorum. o zamanın benzin parasıyla 200bin fln yakıyordu..
  • 1.3 mpi motorlu aracınız için zaten o kasayı kaldırmıyor o motor, bende 5 yıl önce vardı oradan biliyorum.
    İlk aracım 1.5 excel daha seriydi.
    Eraya gelince 1.6 sını almanızı öneririm. Herzaman büyük motor iyidir.Hem vergi olarakta aynı vergiyi ödüyeceksiniz
    neden 1.4 alasınızki yani...
    Tanıdık bir kişide 1.6 lpg li ticari taxi era var. Araba 850 bin km de motorda TIK yok.
    Fakat kasa olarak haliyle yıpranmış. ve birçok kaza geçirmiş Nede olsa 24 saat çalışan araba
  • 2008 manuel ve 2010 otomatik eraları arada sırada kullanıyorum (Biri babamın biri kayınpederin arabası). Ben de 1.6 motoru tavsiye ederim. aracın gaz pedalına tepkisi çok seri ve dokunduğunuz an araç fırlıyor. yol tutuşu iyi değil 130km/saat ten sonra güven hissi kayboluyor, motor sesini belli bir hızdan sonra fazlasıyla içeri alıyor. rölentide ve düşük hızlarda ses konusu sorun olmuyor. Çok konforlu ve sürüşü keyif veren bir araç değil. yakıt tüketimi gayet iyi fakat her zaman söylenilen gibi basarsanız elbette fazlaca yakıyor. Otomatik vites için ses var görüntü yok diyebilirim.

Konforu ve yol tutuşu biraz daha iyi olsa dört dörtlük olacak bir araç. Araçtaki atiklik maalesef konfor eksikliği nedeniyle zevk veremiyor. En büyük avantajı uygun fiyatı. Sorunsuz, kendini ispatlamış bir araç diyebilirim. O fiyata alınabilecek en mantıklı tercihlerden biri olacaktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi d_hamen -- 11 Temmuz 2011; 14:56:13 >

• Bende 2011 era vardı performansı çok güzel aracın yol tutuşu iyi ama bazen kayma eğilimi gösteriyor amorsörleri yumuşaktı konforluydu ... 2011 kasaların.
  • Daha öncedende accent kullanıyormuşsunuz o yüzden era'da problem yaşamazsınız admira'dan sonra oldukça sessiz ve performanslı gelir parçasıda uygun rahat rahat kullanırsınız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 4rm4n

bizde 2007 model 1.4 97 hp era vardı. 1 yıl kullandık aracı..
    süspansiyonları sertti çok rahat değil ama motoru mükemmeldi, yol tutuşu iyi değildi ama kötüde değildi nede olsa b segmenti en fazla ne kadar olabilir ki. motoru çok seri atik performanslıydı arabanın motorunu açmak için çok zorluyordum 2.viteste 100 3.viteste 140a kadar çıkıordu. bagajı küçük sadece onunda çok sorun olacağını sanmıyorum. o zamanın benzin parasıyla 200bin fln yakıyordu..

yoruma katılıyorum ama bagaj bence gayet yeterli , 390 litre bagaj hacim olması lazım bu arada.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Benzinli alma düşünceniz verse biraz daha bekleyin 2.el piyasası biraz düşünce c segment corolla astra focus bakın.Aradaki farkı her türlü anlayacaksınız
  • yorumlar için teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mertcan.

quote:

bizde 2007 model 1.4 97 hp era vardı. 1 yıl kullandık aracı..

yoruma katılıyorum ama bagaj bence gayet yeterli , 390 litre bagaj hacim olması lazım bu arada.

ewt 390lt..
    4 kisilik aileyz dedgi icn soledm.. Symbol ve albeadan bagaj harc her yonden ustn bir arac..

• 1.4'ün çekişi önceki aracınıza göre daha iyi gelecektir muhakak..

1.6 çok yakmaz diye düşünüyorum.. Değişken supap zamanlamasının bu motorda performanstan çok ekonomi amaçlı olduğunu duymuştum..
  • quote:

Orijinalden alıntı: djoz

1.4'ün çekişi önceki aracınıza göre daha iyi gelecektir muhakak..

1.6 çok yakmaz diye düşünüyorum.. Değişken supap zamanlamasının bu motorda performanstan çok ekonomi amaçlı olduğunu duymuştum..

peki hocam bu eraların hangi class'ı select mi daha uygun oluyor ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ruoja

quote:

bi tek start cok bos diger donanim modelleri ii team+abs is gorur..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

teamlarda 1.6 yok değil mi ?
    1.6 almak istiyoruz ama 18 bin tlyede zor gibi
    bir de sorayım 1.6 era mı 1.3 linea mı acaba ?

• 1.6 era diyorum , lpgli alırsanız yakıt ekonomisi daha iyi olur malum şehir trafiğinde , veya kendiniz de taktırabilirsiniz , benzine geçince performans coşuyor zaten
  • 18 bin tl ye 1.6 era bulabilirmiyiz acaba abs li ?
  • quote:

quote:

quote:

quote:

teamlarda 1.6 yok değil mi ?
    1.6 almak istiyoruz ama 18 bin tlyede zor gibi
    bir de sorayım 1.6 era mı 1.3 linea mı acaba ?

teamin 1.6si var diye biliyorum..
    Benim kendi fikrim linea eranin eline su bile dokemez lineaya c segmenti diyorlar o araba c segmentiyse focus astra ne segmeti? Fiatin c segmenti arabi brawodur.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.