Normalde anteni boyuyorlar ama benim aracıma uygun yapamadıkları için boyanmamış olarak gönderecekler, gelince ben boyattıracağım.
Acaba nerede boyattırmalıyım, yetkili servislerde mi yoksa oto sanayilerdeki boyacılarda mı?
internette yetkili servislerde bile orjinal boyanın tutturulamamsı gibi sorunlar yaşandığını da okudum. Gerçi benim boyattıracağım aksesuar ama yine de renk tutmazsa, sırıtmasını istmem.
Satılan oto boya markalarına da baktım bulduklarım: Glasurit, STANDOX(DuPont), AkzoNobel(Dynacoat, Sikkens), Dyo ve ÇBS. Bunların dışında marka var mı? Acaba hangisi seçilmeli? Skoda hangi markayı kullanıyor? Tahminen kaç para tutar?
Üretici : SKODA Kod : 9153 Renk ismi : SEDA ANTHRACITE/ANTHRACITE GRAU Panel numarası : X3823 Panel numarası : 870206 Var. : S!H Rengini değiştirin : Boyama Sistemi : STANDOHYD BASECOAT Kat : 2 KAT Finish type : Gloss PB : VS : 7
Yaşadığım semtte Yetkili Skoda Servsi ile Glasurit, AkzoNobel(Dynacoat, Sikkens) ve PPG bayileri var. Belki diğerler de vardır. Hepsine gidip konuşucam artık :)
Arabadaki renk normal bir renk git sanayiye abi rengi bu zaten standart bir renk de boya kodunu ver boyasınlar tutmaması için sanayicinin boyadan bi halt anlamaması lazım. okadar tampon takılıyor , kaza gecirenler tekrar yaptırıyor çok nadir boya farklı olması o küçücük antendemi fark olucak . bu arada o antenlerin orjinal antenlere göre daha az cektigi soyleniyor kullanıcı olarak yorumunuzu yaparmısınız o antenin performansı hakkında.
quote:
Orijinalden alıntı: KURSAD.
Arabadaki renk normal bir renk git sanayiye abi rengi bu zaten standart bir renk de boya kodunu ver boyasınlar tutmaması için sanayicinin boyadan bi halt anlamaması lazım. okadar tampon takılıyor , kaza gecirenler tekrar yaptırıyor çok nadir boya farklı olması o küçücük antendemi fark olucak . bu arada o antenlerin orjinal antenlere göre daha az cektigi soyleniyor kullanıcı olarak yorumunuzu yaparmısınız o antenin performansı hakkında.
haftaya gidip sorucam bakalım
benim anten henüz gelmedi o yüzden yorum yapamayacağım piyasadaki satılan antenlerin çoğu zaten süs anten, bu ise gerçek anten işlevi görüyor
antenin iç kısmını gösteren resimler, FM ve AM anten kısımları görünüyor:
anladım ama normale göre daha az cekiyormuş gerçek antenler. eğer gen iseniz zaten fazla fm dinlemezsiniz usb cd çalar kullanırsınız. eğer büyük biri iseniz ilerde sorun yaşamazsınız in s.
quote:
Orijinalden alıntı: KURSAD.
anladım ama normale göre daha az cekiyormuş gerçek antenler. eğer gen iseniz zaten fazla fm dinlemezsiniz usb cd çalar kullanırsınız. eğer büyük biri iseniz ilerde sorun yaşamazsınız in s.
ben genelde radyo dinlerim
şu anki orjinal anteni çıkardığımda bile, dinlediğim radyo kanaları yeterli çekiyor
emin olmak için tekrar arabaya gittim, anteni çıkardım denedim güzel çekiyor
anten geldi
yetkili servise boyattım
yağmurlu havalar bitince monte edicem
diğer forumdada başlığınızı gördüm bilgim olsa yardımcı olmak isterdim hayırlı olsun
teşekkürler
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme