Şimdi Ara

Adana da iyi oto kaporta ve boyama önerisi.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
23
Cevap
0
Favori
7.410
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Iyi gunler dostlar araç fiat marea gümüş gri çok ufak göçük ler var. Aracı gerçekten kaliteli boya yapacak bir Usta kim var ? Ben hiç kimseyi bilmiyorum. İlkkez araba aldım. İşçiliği iyi olduğu sürece fiyat önemli değil.

• Herhangi bir bilgisi olan yok mu?
  • seni iyi düdklerler sanayici esnafına ve galericilere asla ama asla güvenme.
  • jacop_mansiyon kullanıcısına yanıt
    Kaportaci falan degilde Auto king'e götür hocam. En azından kurumsal, ne olduğu belli bir yer.
  • Mersin yolu üzerindeki, Autoking'e gitmenizi tavsiye ederim. Eski aracimin minik hasarı için gitmiştim. Iscilik çok temizdi. İşinin ehli insanlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: labidu

seni iyi düdklerler sanayici esnafına ve galericilere asla ama asla güvenme.
    quote:

Orijinalden alinti: labidu

seni iyi düdklerler sanayici esnafina ve galericilere asla ama asla güvenme.

+1.000.000
  • turbocum hoşgelmişsin buralara seni çok özlediydik.ne var ne yok ? :)undefined

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi labidu -- 1 Haziran 2014; 9:56:08 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İZMİRDE EN İYİ OTO YIKAMA
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: labidu

turbocum hoşgelmişsin buralara seni çok özlediydik.ne var ne yok ? :)undefined
    quote:

turbocum hosgelmissin buralara seni çok özlediydik.ne var ne yok ? :)

sen e?er kaporta boyacylaryn güvensiz bir insan oldu?unu biliyorsan hayatta ba?aryly olsun....

onlar kadar dü?ük insanlar görmedim.
  • Yetkili servise git onlara sor kaliteli boya yaptirabilecegin yeri. Onun dışında 2-3 fiat parcacisina da danışın çoğunluğun verdiği isim aynı ise oraya gidin. Autoking ceviz ezigi kadar gocuge marspiyelde 300 TL istemişti. Komple Boyaya ne kadar alırlar bilemem.
  • jacop_mansiyon kullanıcısına yanıt
    Sanayide polat usta var. Biz ona yaptirirdik onceden. Simdi autokinge gidiyoruz
  • quote:

Orijinalden alıntı: turbolinea13

quote:

turbocum hosgelmissin buralara seni çok özlediydik.ne var ne yok ? :)

sen e?er kaporta boyacylaryn güvensiz bir insan oldu?unu biliyorsan hayatta ba?aryly olsun....

onlar kadar dü?ük insanlar görmedim.

Adana da iyi oto kaporta ve boyama önerisi.

• Adanada iyi bir kaporta ustası bilen varsa mesaj atarsa çok sevinirim. Lütfen iyi bir usta isin ehlini bilen varsa söylerse iyi olur. Teşekürler.
  • dinazor1005 kullanıcısına yanıt
    Bulabildinizmi İyi bir kaportacı,, benim bildiğim varda, başka yeride değerlendirmek istiyorum,, Adanadaysaniz beraber bakabiliriz,, murat 131 komple sag sol boya 300tl yaptı,, alt ön sol bölüm ayrikti yukarıya kadar ve cam önü çürükleri, falan şase ve kaporta olduğu için onada 300 aldı,, .. üst tavan , bagaj , ve ön üst kaporta komple 250 demişti, yaptirasim gelmedi... ( 1 sene yi geçti ) .. Hayırlı Günler
  • Emin-Firtina kullanıcısına yanıt
    tesskur edrım hocam hallettım
  • dinazor1005 kullanıcısına yanıt
    Nerede yaptırdınız hocam? Memnun kaldınız mı?
  • Daha önce ciddi bir kaza yaptığımda buraya konu açmıştım hatta arkadaşlar perte çıkabilir vs yorumu yapmışlardı.
    Komşunun önerisiyle konuk kaporta isimli yere çektirdim. Adamlar çok temiz ve özenli çalıştılar arabayı çok mükemmel topladılar.
    Allah kimseye yaşatmasın ama lazım olursa aklınızda bulunsun.İsteyen olursa konum yardımcı olmaya çalışırım.
  • Bende İyi şaseciye denk geldim, gerçekten işini iyi yapıyor..

Müşteri görmüyorsa, yapmadan önceki resmi ve yaptıktan sonraki resmjni atıyor,,

Telliderede,,,,
  • E-5 Golcuoğlunun karşısında bayram usta var. Oda işinin ehlidir.
  • gkhnkndy kullanıcısına yanıt
    Gerek kalmadı yaptirmadim
  • boyasız gocuk duzelten bıkac yerı sanayıde sorun uygulamalara bakın kafanıza gore bırınde yaptırın derım. Zaten pek cevap gelmemış. Uygulamaları gorursenız ıcınıze daha ıyı sıner. Çıkan musterılerle memnun kaldınız m fln dıye de muhabbet edın
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.