WoW Abonelik Zammi 300TL Aylik
16 Ocaktan itibaren hersey zamlaniyor.
En ucuz abonelik 135 liradan 300 liraya cikiyor
https://eu.forums.blizzard.com/en/wow/t/price-update-to-subscription-options-game-time-and-more-for-world-of-warcraft%C2%AE-t%C3%BCrkiye/553845
Clio 5 Bluetooh Telefon baglantisi
Merhaba,
Clio 5 aracta giris paket multimedya var. Bluetooh baglantisinda sorun yok sadece iphone a sesli arama yaptiramiyoruz. Yani direksiyondan tusa basip ....yi ara deyince iphone bagluyken bt aygitta devre disi hatasi veriyor. Androidde problem yok.
Cozumu bilen var midir.
Merhabalar ,
Babam gecen kaza yapti ve airbagler acildi. Kaskomuz yoktu ve karsi tarafin sigorta sirketi perte ayirmak istedi. Rakamlari makul bulmadik ve yone ayni sigortanin anlasmali bir ozel servisine yaptirmak istedik. %50 kusurlu oldugumuzdan 35000 tl odeme yapildi ve dosya yaklasik bir ay once kapandi. Biz simdi araci satmak istiyoruz ama 5664 de agir hasar cikmiyor. Bu arac agir hasarli degil midir ?
Degisen Benzin Rengi
Merhabalar,
Bahce isleri icin iki pet sise benzin aldim. Biri yarilandi ve depoya kaldirdim. Digeri tahtalarin altinda gunesten minimum etkilenecek sekilde kalmis. Rengi kirmiziya donmus. Bunu kullanmakta sakinca olur mu, bahce islerinde. Basina gelen var midir?
Ryzen 5900 serisine anakart
Selamlar, Ryzen 7 1700 islemci ve msi gaming pro carbon anakartimi.guncelleyecegim.
Coklu cekirdekleri %100 kullanan ve cok fazla disk (ssd) islemi yapan, wifi ile kullandigim yazilim gelistiriyorum. İslemci olarak 5900x alacagim fakat anakart isi tam corba olmus, x570 mi b550 mi karar veremedim. Cpu yu 4.7 ye kadar oc yapmam lazim, cok veri isliyorum. Vrmler o nedenle onemli
Tavsiye bekliyorum
Viewsonic 34 inc va3456 Amazonda 3483 TL
Konu başlığı açıklıyor. Gayet uygun gibi fiyatı. İhtiyacı olan kaçırmasın
Samsung odyssey g5 34 inch
Basliktaki monitoru kullanan var midir ?
Genelde is ve video izlemek icin kullanilacak. Arada oyun da oynanir. 165 hz ve akici goruntu olacagini dusunuyorum. Kullananlar fikir verebilir mi.fiyati iyi gibi bu aralar
Acele lazim degil, acaba kasimdaki cuma indirimlerini beklesemmi bilemedim.
Yada daha dusuk hz ve canli renkleri olan monitor mu denesem.
Olmazsa olmaz 34 inc ve yukari olmasi
Dsg problemi midir?
|
Kaportadan cikmayan garip leke
Kodiaq Yakit Tuketimi
|
cf9d6c005bbc836206007058a2d278ce9.jpg |
Son Giriş: 2 gün önce
Son Mesaj Zamanı: 3 gün
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 1.954
İkinci El Bölümü Mesajları: 119
Konularının görüntülenme sayısı: 30.673 (Bu ay: 779)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 1.673 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Motorlu Araçlar Dünyası