Şimdi Ara

WoW Abonelik Zammi 300TL Aylik

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
746
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

En ucuz abonelik 135 liradan 300 liraya cikiyor

https://eu.forums.blizzard.com/en/wow/t/price-update-to-subscription-options-game-time-and-more-for-world-of-warcraft%C2%AE-t%C3%BCrkiye/553845

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 300 diil 400

• xyro kullanıcısına yanıt

En ucuz abonelik yazmisim o da 300 oluyor

• teknik olarak 400TL.

sürekli oynayacaksan 3600TL verirsin 12 aylık abonelik alırsın. 6 aylık 1800TL . aylık 300TL olur.

sezon oynarım çıkarım diyorsan 3 aylık 1050TL. aylık 350TL olur.

bir gireyim oyunda ne var ne yok bakayım diyorsan aylık 400TL .

Bence çok sağlam geçirmişler. tamam bu ülkede sokağa adım atmak 500TL ama wow a adım atmak içinde 400TL verilmez yani. wow eski kalitesinden uzak. bu fiyatları hak eden bir oyun değil artık.

• WoW Türkiye deki tabutuna son çiviyi de çakmış oldu bu kararı ile yazıklar olsun ne desek nasıl tepki versek söyleyin yapalım yapayım...

• Alen Doğu Gencer kullanıcısına yanıt

cidden bu fiyatlar ile türkiye de zor. o kadar shop binek kozmetik ıvır zıvır getirip satıyorsunuz hala doymadınız mı paraya dasdassdasdad

bu kadar para asla etmez katılıyorum. türkiye de yayınlarda bir dönem iyiydi twitch v.s artık oda kalmadı. izleyeni yok. en baba kişi 150-200 max. çeyreği de bottur.

facebook grupları ölü. forum sadece ticarete kalmış gold al sat bitti. ayrıca dediğin gibi teknik olarak 400

herkese bol keseden 1 yıla zorlamaya çalışıyor.

katılan katılır katılmayan katılmaz. ben legion a kadar keyifle oynadım sonrası bataklık gibi gittikçe battı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hellmonger -- 22 Aralık 2024; 23:50:25 >
  • Aylık 400 TL

300 TL

Değil!

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Yıllık uyelik
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Peki wowtokenlerin paraya çevrilmesiyle ilgili haber var mı arkadaşlar? msela artık 200 tl yerine 400 tl mi edecek wow tokenler?

• mczaga kullanıcısına yanıt

EN UCUZ'U okumaktan aciz misiniz?

• alkanerkn A kullanıcısına yanıt

Token o sırada game time ne kadar tlye karşılık veriyorsa ona göre çevrilir...

• Sizce bir indirim gelir mi? Yapılan zam biraz overkill olmuş. 2. sezon başlarım diyordum, abonelik fiyatlarını kontrol etmedim hiç. Bilseydim 16 ocakta 1 yıllık çekerdim :(

• indirim geleceğini sanmıyorum arada girip bakınıyordum sağa sola bu zam benim için iyi oldu komple bıraktım

• mrt522 kullanıcısına yanıt

Mantıklı, ben de aynını düşünüyorum. Henüz komple bıraktım diyemem ama zaten biraz alışkanlıktan zorlayarak oynuyordum belki pahalı olursa bırakma konusunda motivasyon olabilir  

• Yerel fiyatlandırmaya kafayı takmış durumdular. Yav şu oyunu ne Avrupa’da nede Amerika da doğru düzgün para vererek oynayan yok. Kimin yayınına girip baksam milyonlara varan goldları var. Oyunda boosterdan toxic den başka bir tayfa kalmamış. Dungeon grupları birebir aynı, meta değilsen partiye giremiyorsun tek sorun sanki bana fiyatlandırma gibi zırt bırt zam yapıyorlar. Buna verdikleri önemi oyunu düzeltmeye harcasalardı şu anda hepimiz destekliyor olurduk. Bu blizzard maalesef haketmiyor hiç bir desteği. 12 senelik subımı artık tamamen durdurmuş durumdayım oyunun bir ruhu yok ve bana göre Woltk paketi sonrası Azeroth öldü son fightta bence trion bizi canlandıramadı Arthas emrindeki zombiler şu an retail i oynuyor ve görmemizi istediği şeyleri görüyoruz. Adlında icc semalarında aylak aylak gezenlerden farkı yol retail in. Şu yazdığım senaryo bile son paketlerin hikayesinden 20 kat daha iyi.Era woltk gelmediği sürece asla dönmeyeceğim blizz e.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• Tyrande kullanıcısına yanıt

O şekilde Era Wotlk mu gelecek? Classic Wotlk'dan bir farkı olacak mı?

• mczaga kullanıcısına yanıt
    Sanmıyorum geleceğini. Benim ki sadece bir temenni idi. Çünkü gelmesi demek, retail in bitmesi demek. Wow un ikinci ek paketi ve en iyisi

• Tyrande kullanıcısına yanıt

Classic Wotlk dan ne farkı olacak?

• Hiçbir farkı yok bildiğimiz Wrath of the Lich King ek paketi işte

• kaçırmam kötü oldu bunu ya, güzel zam gelmiş  

• taş ot toplayıp cıkıyo zaten aylık para

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.