Şimdi Ara

Yeni dönem başlıyor: Samsung’un Galaxy S24 serisi 7 yıl güncelleme alacak (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
1.238
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Hiç iPhone kullanmadın ya da pil yetmeme problemleri olan eski kullanıcısın bence

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: AlbatrosD.IIIFazılBey

Hiç iPhone kullanmadın ya da pil yetmeme problemleri olan eski kullanıcısın bence
    Çok iPhone gördüm merak etmeyin evet kullanmadım çok samsungdan iphoneye iphoneden Samsung'a geceni gördüm araştırdım samsungdan iphoneye geçip 1 hafta sonra kapımın önüne iphine koymam diyenide duydum sizin gibi telefondan anlamayanlar sadece iphoneyi bilir size bir açıklama yapmayacağım ne dersem diyeyim bir türlü iphoneyi savunacaksiniz çünkü

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Muzlukiraz2779 M kullanıcısına yanıt
    Sony x compact ve Samsung s20 kullandım o zamanlar beş para etmedi şimdi Samsung nasıl bilmiyorum

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • AlbatrosD.IIIFazılBey kullanıcısına yanıt
    Hocam dayımda s22 var ve o adam çok takıntılı yani 2. El almaz arkasına cikizmi geksin digsturir begenmediginde yenisi alır falan adam aldığı hafta arkasindaki cam çatladı adam hala kullanıyor kamerası banami demiyor performansi banami demiyor ama bence normal modellerinden ziyade ultralari degerlendirmek gerek ben s10 kullanıyorum cok memenunum sadece bataryasi az dayanıyordu powerbank aldim onuda çözdüm çok iyi guzel telefon s23 ultrayi hiç bir iphine modeliyle geçemez siniz hocam iphone 15 de 8 gb rama geçti şaka gibi hala 60 hz ekran kullanıyor iphone 15 de islemcide değişiklik yok herşeyi ayni 12 den sonra neredeyse he doğru şarj girişini değiştirdiler gittikçe android telefonlara benzemeye devam ediyor sözde ios işletim sistemi

• Bizde olsa:

Yedi yıl demedim yeni yıl dedim

Yeni dönem başlıyor: Samsung’un Galaxy S24 serisi 7 yıl güncelleme alacak
  • ___Lawyer___ kullanıcısına yanıt
    Aynen doğru bende note 9 ilk çıktığı günden bu güne hiç sıkıntı yaşamadın note 9 bence efsane bir telefon.

• nevrans kullanıcısına yanıt
    Hala ön siparişle aldığım Note 9'u kullanıyorum ben de. 5 yılı geçti, 5 buçuk yıla doğru gidiyor. Hala çok memnunum. Parasının her kuruşunu haketti diyebilirim. Kısmetse bu yıl yenilerim artık.

Gönül isterdi ki Samsung 7 yıl güncelleme kararını çok daha erken versin. Tabi teknik zorluklar ve beraberinde getirdiği maliyet nedeniyle çok olası değildi ama güncelleme alsa daha uzun süreler keyifle kullanılabilecek bir telefon bana göre.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CWaRRioR -- 19 Ocak 2024; 10:10:34 >
  • S23 serisi ile Galaxy serisi tam taşlarını yerine oturtmuştu her anlamda. Eğer S23 serisine vermezlerse, telefon değiştirecek olan kullanıcılardan bir daha Samsung almalarını beklemesinler 3-4 sene sonra. 5 tane yazılımcıdan oluşan ekibe bakar bir güncelleme.

• mystiery_ kullanıcısına yanıt

Google'ın bu soruna çözüm bulması geç oldu ama en azından oldu. O kadar çok çağrıda bulunuluyordu ki...

Andy Rubin'in forkladığı yazılımı alel acele sürersen, prosedürleri düzgün belirlemezsen böyle oluyor işte sonrasında. Her güncelleme için hardware-layer'da onay bekle dur :)

Ne saçma günler yaşamışız zamanında ya.

Bu arada bu problemleri bilen Google "Fuchsia" adı altında işletim sistemi geliştirme yoluna mı gitsem dedi.

Ancak bu 2 önemli proje sayesinde ona da gerek kalmadı android'in bitkisel hayatı değişti Android 8 ve 10'da yapılan bu büyük değişimlerle.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.