|
Bildirim
Doğru ama bir noktada da çok eksik ve çok yanlış. Değer kaybı düşüklüğü ile 2. Eldeki rağbet ve sosyalitedeki popülarite ve havası var. Fakat, açıkçası eksiği çok. Mesela Wpden 10 tane video atsan yüklemesi tamamlanana kadar Wpden çıkmamalısın yoksa gönderme kesilip kalıyor. Kamera kaydı sırasında çekilen fotoğraflar çok çok kötü. WiFi sinyalleri arasında dolaşırken uzaktaki sinyalden kopup yakın olana bir türlü bağlanmayıp interneti kesiyor. Aynı sim kart ile aynı noktadan yaptığım kullanımlarda X marka telefondan alınan mobil sinyal ve indirme hızı çok yüksek iken, iPhone felaket kötü. Ev içinde mobil veriyi açmaya ihtiyaç duymadan X marka telefonu rahatça kullanırken, iPhone sık sık wifiye bağlanamadığından mobil veriye manuel geçiyorum. Ayrıca evde ana modemden en uzak noktada X telefon çok daha yüksek performans gösterirken iPhone sık sık kopup bağlanamıyor. Bu da günlük yaşantımı sinir bozucu olarak etkiliyor. Alarm ses şiddetini zil sesinden bağımsız olarak ayrı ayarlayamama, telefondaki foto video veya dosyaları PC ye aktarmadaki sıkıntılar gibi çok fonksiyonsuz ve kısıtlı bir yazılımı var. Bunlarda pratik değil. Şahsen ben, daha önce deneseydim asla iPhone almazdım. kendi rahatım ve sinir olmadan bir gün geçirmek için ucuz ama çok daha esnek ve başarılı diğer platformu kullanırdım. Bir gün satarsam değer kaybı olmasın diye yıllarca gün gün saat saat bu eziyeti çekmek mantıksız.
|
Xiaomi haterları yine toplanmış. Biri bug, reklam diyor, diğeri plastik kapak filan ahahaha yok mu yardımsever bir Xiaomi 14 Ultra veya 15 Ultra kullanıcısı? Versin şunların eline cihazını, 1 gün geçirsinler. Garibim Glass Fiber malzemeye plastik diyor hdhdhdsj reklam dhdhdj bug hdhsjaja
|
Güldüm komikti. Ultra serisine dokundun mu hiç merak ettim.
|
Xiaomi her türlü tokatlıyor
Adam gibi bir sitenin adam gibi karşılaştırma tablosuna bakarsanız buradaki boş yazıdan anlaşılamayan fark gayet anlaşılıyor "omo apple ekosisistemi" diye saçmalayanlar ömründe google ekosistemini kullanmamıştır. |
|
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MBK3334 VAUVJ -- 6 Mart 2025; 23:24:22 > < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
|
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MBK3334 VAUVJ -- 7 Mart 2025; 9:4:32 > < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MBK3334 VAUVJ -- 7 Mart 2025; 9:43:3 > < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Kullanım şekli itibariyle Android uygun görünse de yine de Xiaomi'yi iPhone'a tercih etmem. Bir karşılaştırma yapılacaksa bu Samsung'dan başkası olamaz. Samsung gerek yazılım desteği gerekse One UI'nin diğer arayüzlere kıyasla kararlılığı itibariyle en sağlam Android üreticisi konumunda. Aslında LG ve Sony'nin arayüzleri en temiz arayüzlerdi. Çekilmeleri çok kötü oldu. |
Xiaomi marka telefonun varsa çıkan reklamlarda vardır hocam. |