Bildirim
Galaxy S23 Ultra vs iPhone 14 Pro kamera karşılaştırması! - Zor seçim
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Zor değil iphone al geç
-
Zor değil Samsung al geç.
-
Zor değil huawei al geç. İkisini de ezsin.
-
Toplamda Samsung'un kamera performansı daha iyi. Stabilisazyonda daha iyi. Zoom işin içine girince zaten Samsung yok ediyor.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
İlk fotoğrafta ki editör yorumlarına bakınca, editörlerin bu konuda ne kadar bilgisiz olduklarını gördüm ve devamını izlemedim.
Videoyu dikkate almamanızı şiddetle tavsiye ederim.
Zor değil izleme geç.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi enon_485 -- 27 Şubat 2023; 23:30:12 >
-
iPhone genel itibariyle fotoğraf detayında, renk doğruluğunda ve pozlamada daha iyi, Samsung ise zoom konusunda tartışmasız şekilde ezip geçiyor. Eğer işiniz veya hobiniz gereği sürekli zoom kullanan biri değilseniz ana kamerada iPhone 14 Pro daha başarılı görünüyor.
-
O kadar parayı onlara vermeyi göze aldıkta bi seçmesi kaldı hemi.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
İnternetteki bir sürü teknoloji kanalı Samsung’un genel itibariyle ama özellikle de fotoğraf konusunda iPhone’dan önde olduğunu gösteriyor.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Zor değil Vestel al geç
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Samsung ağır ezer.
-
Zor değil instagrama story at hangisi çamur oluyor hangisi olmuyor gör. Stok kamera ile giriş seviyesi telefonlar bile uygun koşullarda güzel fotoğraflar çekiyor zaten fakat özellikle sosyal medya gibi 3. parti kamera uygulamarından çekilince işin rengi değişiyor.
-
40 küsür bin lira bulursam bende bu seçme heyecanına katılmak isterdim ama bakacak bir ailem var .Ailemi seçiyorum .İkisini de ezer.
-
Bu konuda dxomark en iyisi. Size artıları eksileri ve toplam deneyim puanını söylüyor. Sürekli kendini güncelleyen.bir sistemleri var. Yeni çıkan özelliklere göre puan alma kıstasını değiştiriyorlar. İphone toplam deneyimde Samsungu geçiyor. Samsung özellikle zoom olayında daha iyi. Başka da çok fazla takılabilecek bir kıstas farkı yok.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
14 Pro Max ile, istanbul torium avmde samsung standına gittim. Kameraları açıp yanyana getirdim, renk ve canlılık konusunda samsung bariz önde görüntü vermekteydi. Ciddi anlamda fark var, azımsanacak birşey de değil. Renkler daha doğru daha canlı samsungda.
Gözüm kalmadı değil, e-ticaret işi yaptığımdan dolayı sırf instagram videoda frame/fps drop sorunundan sebep 14 pro maxa geçtim. Eziyet geliyor bana.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yurdakull -- 1 Mart 2023; 8:13:31 > -
Tüm yabancı incelemeler dahil Samsung önde.
Android severler Samsung'a.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
palavra foto neyse o...
-
samsung iphoneyi her bakımdan katlıyor oradaki ihone ci arkadaş biraz taraf olmuş ama gerçeklerden kaçamazsınız:))
iphone müptelasıysanız almaya devam edin ancak gerçek bir telefon ise s23 ultra tartışmasız en iyi telefondur...
ben senelerdir call of dutty oynuyorum bütün oyunlarını aldım ancak berbat oyun çıkardığıda oldu yinede aldım halada almaya devam ediyorum çünki iyide olsa kötüde olsa bağımlılık yaptı bende ,
iphone ciler içinde aynı şey söz konusu bağımlılık:))
kalın sağlıcakla..
-
Apple sadece telefon ve tableti iyi diğer türlü MacBook para etmez
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar

Zor değil Samsung al geç.
|
Zor değil iphone al geç
|
İlk fotoğrafta ki editör yorumlarına bakınca, editörlerin bu konuda ne kadar bilgisiz olduklarını gördüm ve devamını izlemedim.
Videoyu dikkate almamanızı şiddetle tavsiye ederim. Zor değil izleme geç. |
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X